Pets
|
22 Aug 2009, 01:47
|||
|
|||
Vaaai ce ma bucur ca e bine!
![]() ![]() ![]() Sper doar ca vecinii tai sa nu-si mai cumpere alte animale si sa nu-i mai lasati vreodata sa puna mana pe catelus [-x Ma fac Hitler de vecini rai ![]() |
|||
22 Aug 2009, 10:15
|||
|
|||
Cat ma bucur sa aud ca e mai bine. Stai linistita, o sa se faca bine! Dupa cum ai zis si tu, trebuie sa reziste. Sper sa traieasca si sa ramana cu tine. Lola e un nume foarte dragut
![]() Iar daca vecinii aia ai tai isi mai cumpara un animal, chiar ar trebui sa chemati politia >.< Bafta Ginny! ![]() ![]() ![]() |
|||
22 Aug 2009, 14:29
|||
|
|||
A trecut cu bine peste noapte si respira mult mai usor.. si a reusit sa bea apa cu pipeta
![]() Si de'abia acum doua saptamani a mai luat mama doi jimbati [ a se intelege doi pui de pisica ce nu stau locului 2 secunde.. ma rog , cel alb cu gri face asta , cel galben doarme intr'una ] Si multumesc mult pentru sprijin> ![]() |
|||
22 Aug 2009, 17:03
|||
|
|||
Saracul catelus... Ma bucur ca este mai bine, Ginny!
Si eu iubesc foarte mult animalutele, dar am doar doi motani de un an.Am avut o singura data un catel, insa a stat legat si a cam innebunit si a muscat o ruda.Nu am putut sa il mai tinem pentru ca devenise violent si l-am dus la un adapost pentru animale si de atunci nu am mai luat niciun altul. Poate imi voi lua un chihuahua, sunt asa draguti Am avut si un hamster sinucigasi, care s-a aruncat de la balcon, din casa parintilor mei[eu stau cu bunica], cand eram plecati la mare.Cineva trebuia sa aiba grija de el si sa ii dea mancare in fiecare zi, insa acel cineva a lasat usa de la balcon deschisa si nebunul de hamster a iesit din cusca lui si a ajuns pe balcon, iar de acolo nu stiu cum a ajuns in fata blocului.L-au cautat vreo 10 oameni si l-au gasit mort... Aceasta a fost varianta pe care mi-au spus-o atunci parintii, insa eu cred ca l-au dat alcuiva si, ca sa scape de mine, mi-au spus ca a murit. P.S: Cum de cresti atatea animale de casa, Ginny? Cred ca ai o curte IMENSA.... [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
22 Aug 2009, 17:28
|||
|
|||
Ee, nu chiar imensa.. curtea mare din spate este impartita in patru: gradina propriu-zis, cu gazon [ desigur , calcat toata ziua in picioare de pisiciO_O ] , curtea cum ar veni, cu masa, flori blablabla [ adica asfalt pe jos
![]() ![]() ![]() Le dam drumul cu schimbul si se plimba cat vor prin curte ![]() Becky, un caine de statura.. mica spre medie ![]() ![]() Iar catelul sta intr'o ladita in sufragerie, unde stam toata ziua si e usor sa avem grija de el. PS : a mancat si niste supa adineauri ![]() Cred ca familia mea nu ar fi completa fara animale ![]() Apropo.. imi pare rau de hamster ![]() |
|||
22 Aug 2009, 22:09
|||
|
|||
Eu in viata mea... am avut putine animale.
Primul meu animal.. a fost un Porcusor de Guineea.. care l-am primit de ziua mea , dar era deja batran adica avea 3 ani deja cand l-am primit... Si parintii mei mi-au zis... pe vremea aia... ca l-au trimis in Guineea... Adica asa m-au pacalit.. ca l-au trimis in Guineea.. ca sa nu mai plang eu. Dar defapt ei... l-au dus la veterinar si l-au lasat acolo. Adica nu s-au mai dus sa-l ia ca pe tata-l enerva Dupa am avut o pisica Kitty... care.. am tinut-o 2 saptamani , si dupa mama s-a secat pe ea si i-a dat-o verisoarei mele. Pe vremea aia m-au mintit ca o duc doar sa o vaccineze , dar defapt... au dus-o la var-mea , si nu au mai adus-o acasa. A fost groaznic pentru mine. ![]() Pe Kitty... am gasit-o in fata usii.. stand si mieunand. Am primit-o in casa , si mama cand a vazut-o a facut o fata "O.O" ... deoarece nu stia ce cauta o mata in casa ![]() Asa.. si am muscat-o de labuta. deoarece ma zgariase Al 3-lea animal si ultimul.... a fost tot o pisica care se numea Mitu-Pitu. Pe Mitu-Pitu.. l-am gasit in fata scolii mele, si ... se baga la mine in brate.. si se alinta. Mi s-a facut foarte mila de el , si m0-am dus la mama , i-am povestit de pisica... si i s-a facut mila, si au zis sa o aducem.. ca sa o hraneasca , si pana la urma a ramas la noi. Asa... Tatalui meu nu-i plac deloc animalele in apartament. Asa.. buuunun... Dupa care Mitu - Pitu... adica.. i s-a furat mai intai zgarda , si pe urma a disparut si el... si am aflat mai tarziu... ca niste copii i-au dat cu pietre in cap.. si l-au omorat. A fost groaznic . . Dupa cum puteti observa , am avut doar povesti triste ![]() Asa... Si mama a avut o pisica "Amadeus" ... care a fost calcata de masina in fata ei ... Si cand Amadeus a fatat.. .... bunicul.. ![]() ![]() ![]() |
|||
22 Aug 2009, 22:44
|||
|
|||
Ada.. imi pare atat de rau
![]() Stiu cum e sa pierzi un animal... In ultima luna a murit Bella - pisica mea preferata - si au disparut Izy si Tigra Mica.. ma rog, tigra mica e a bunicului, deci nu tin la ea mai deloc, iar pe Izy o iubeam ca e atat de scumpa ![]() Oricum, imi pare extrem de rau, Ada ![]() ![]() ![]() si cum de ai bagat pisica in masina de spalat?=))))))) imi aduc aminte cand am bagat eu paine in DVD player =)))) |
|||
29 Aug 2009, 12:15
|||
|
|||
Cred ca am avut toate animalele posibile de la iepuri la cocosi pisici ,pui de gaina si deasemenea caini ,da stiu familie putin dusa
![]() Primul animalut a fost un iepuras alb ,Pinky pe care bunica mea a reusit sa il dreseze cand il striga venea ,stia mereu ca in buzunarul bunicului meu erau alune si isi baga boticul,insa din pacate a murit. Al doilea animalut a fost un pui de cocos Cipi care era betiv bea pe zi cel putin un pahar de bere. Apoi am avut vreo 3 pisici si un catel care era al bunici Athos. Iar acum,am doi catei Sara si Rona rasa Shi-tzu o sa va pun cate poze si cu puii lor. ![]() Deci de la stanga la dreapta -Rona,Yaris{soricelul},Ike{grasu'},Ice{duda} si Sara. ![]() ![]() ![]() |
|||
29 Aug 2009, 12:24
|||
|
|||
Nu sunt singura cu multe animale
![]() Totusi tu ai mult mai putine ca mine:-> in iunie aveam 17, dar au murit 2 caini otraviti :-s au mai disparut pisici , au venit altii , si acum mai e si Jessie , pekinezul pe care il am de la vecini [ am ramas o_o_o cand am aflat ca e pekinez ![]() ![]() ![]() Ps : si eu am avut un pui de iepure la inceput de tot l'a halit o pisica:-< |
|||
29 Aug 2009, 12:29
|||
|
|||
Ma bucur ca nu sunt singura ,oricum mama intentioneaza sa isi ia un caine de show e putin cam scump da nah are ea o fixatie .Of imi pare rau de iepurasul tau Ginny pisica rea al meu din pacate a trebuit sa il dam la tara si a murit ca nu prea era obisnuit sa stea in cusca
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu pets | Ginny Malfoy | 161 | 28,808 |
25 Jan 2018, 18:13 Last Post: Ginny Anne Alden |