Retetar de preparate culinare din carne de spiridus (Preparate din fainoase)
|
23 Aug 2009, 03:18
Post: #1 |
|||
|
|||
Risotto cu ºuncã de spiridus
Ingrediente: 1 ceapa, 50 g unt, 200 g sunca fiarta dintr-un spiridus de sex feminin, 200 g orez, cimbru, dafin, 1/2 litru supa de carne de spiridus sau apa fierbinte, o lingura de pasta de rosii, sare, piper, 100 g cascaval ras. Mod de preparare: Intr-un vas se pune la rumenit in unt ceapa tocata marunt, se adauga putin cimbru si o foaie de dafin. Se pune sunca spiridusei taiata in fasii, apoi orezul bine spalat si scurs de apa. Se lasa cateva minute pe foc, se amesteca bine, sa nu se lipeasca de vas. Se toarna apoi supa sau apa fierbinte in care s-a dezlegat pasta de rosii. Se potrives te de sare si de piper si cand preparatul incepe sa clocoteasca se micsoreaza focul. Dupa 20 de minute, se da vasul la o parte, se pune deasupra cascavalul ras si se serveste preparatul la masa in acelasi vas cu un pahar de Sange de Incuiat. ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
09 Aug 2011, 16:42
Post: #2 |
|||
|
|||
Nu am mai gustat niciodata Risotto
![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|