Punkista
23 Aug 2009, 23:41
Am citit doar ultimul capitol.Mi-a placut.
Adica pare ceva gen sex,drugs and rock `n roll,deci mi-a trezit interesul.
Promit ca o sa mai citesc si celelalte capitolele,cand o sa am dispozitia necesara.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
23 Aug 2009, 23:42
Merci Maya nu ma gandeam ca o sa mai fie alti fani ai ficului..acum ca e pe cale sa se termine>Happywide<
KissKiss Ma bucur cati place >Happywide<

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
24 Aug 2009, 11:57
Asa.. woaa.. deci e tare Anna! Felicitari! Chiar imi place LoveLove
Cred ca e unul dintre cele mai tari capitole
Il adooooor ! Era si cazul sa reapara John prin peisaj
Adica... era prea frumos ca sa chestie Blush
Cred ca ... daca afla... cum il cheama? =))) ma rog..
daca afla celalalt tip o sa faca ":-L"
adica.. chiar daca s-a saturat de fete... mna

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
24 Aug 2009, 13:39
MhmmLoveLove capitol nou
Pe mine ma enerveaza joahnea[-( sa ramana in pwca domnului.. nu are motive sa se bage[-(

ma rog, abia astept sa vad ce mai esteLove
STAAI!! MI'A VENIT O IDEEDevil cred ca joahnea este de fapt un agent secret care a primit misiunea ultra secreta sa o urmareasca pe Em si sa o ucida!! si el nu isi dorea sa se dea de gol , si oricum , Em e cea care incepe conversatia..
DAr acuma Joahnatan este intr'o dilema clasica : sa ii taie pwca iubitei sau sa ramana cu ea pana la sfarsitul vietii?? SFARSITUL EPISODULUI.
ASAAA'I ca te'am prins, Annwca? stiu exact ce aveai de gand
24 Aug 2009, 19:47
Oke...deci cum am promis,am citit si restul povestii.
Pana pe la capitolul zece am tot zis ca ma opresc din citit si continui altadata,pana cand a inceput sa-mi placa si asa am ajuns,fara sa-mi dau seama,la 24.
Ai in permanenta intrigi si personaje noi,lucru care mentine povestea interesanta si cititorul curios.
Desi am crezut ca o sa fie o poveste gen "bere,distractie,muzica" mi-a placut sa descopar ca,defapt,este vorba de sentimente si probleme de adolescent.
Mi-au dat si lacrimile in momentul in care Em a imbratisat-o pe mama ei,inainte sa moara.

Ca personaje...nu mi s-a parut atat de rau tatal ei,cum am vazut ca sunt de parere altii.
Adica a fost mereu bun cu ea si a ajutat-o cum a putut,chiar daca nu i-a fost cine stie ce apropiat.
Oricum,i-a fost mult mai aproape decat mama ei,desi si pentru ea am compasiune.
Saraca si-a dat seama de-abia pe patul de moarte de greselile pe care le-a facut.
Si caracterul lui Em mi-a placut.
E destul de rationala si cu capul pe umeri,avand in vedere cate are pe cap.
Trist ca familia,amicii si iubitii ei ii aduc numai probleme si i se intampla mereu ce-i mai rau.
Mi s-a parut simpatica si Eva,pentru ca e hippie.Pacat ca e detestata de celelalte personaje.
Mi-ar fii placut sa o fii descris mai mult,sa apara in mai multe scene,sau sa fii facut putin mai clara legatura ei cu Cris.

Ca si greseli...ar fii faptul ca nu ai fost realista in anumite privinte...de exemplu,Em nu s-a gandit la pilula de dupa si a facut avort dupa doar cateva zile de la concepere (din cate stiam eu dureaza cam o saptamana,nu sunt sigura,ca embrionul sa se formeze).
In ultimele capitole ai folosit foarte mult "chestii" , "nu stiu ce",in loc sa detaliezi,si s-a pierdut putin din farmecul povestirii.

Oricum,in ansamblu mi-a placut mult si o sa mai citesc.
25 Aug 2009, 09:35
Da... chiar.. si eu mi-am dat seama ca in ultima .. bucata a fost folosit "chestii "si " nu stiu ce"... dar uneori cand scrii , ai tendinta sa scrii asa cum esti tu in realitate...
adiac.. si eu cand scriu ceva , am tendinta sa scriu la fel... si ma cam chinui uneori sa nu fac asa... dar mna
Oricum... in mare asa.. e genial..
Si Anna... ma bucur.. ca John a revenit
Adica... sper sa fie impreuna
Mai tii minte ca am discutat noi despre asta

I'll wait for you...

25 Aug 2009, 19:16
Merci mult pentru comentarii ><
Pai ce sa spun starea de spirit mi s-a schimbat pe parcurs si asta se poate observa prin felul in care ma exprim si povestesc.
Imi pare rau ca ultimele capitole au fost asa..plictisitoare O sa incerc sa readuc aventura in viata lui Em
PS: merci Maya pentru ca ai citit toata povestea

26 Aug 2009, 20:54
Hai ana.. cand mai scrii? :> sau acum esti ocupata.. cu... plotul :>
Ehee anaa... ce te-ai face fara mine.. caruia ii povestesti toate cacaturile >Happywide<>Happywide<

asa.. deci.. de-abia astept un nou capito... si sper ca Em' sa ramana cu John

I'll wait for you...

05 Oct 2009, 15:44
Helllo mai traieste cineva pe aiciFinna ? Aam citit toata povestea si e chiar misto dar cand pui capitoul?NNNNEEEXXXT odata. Chiar de-a fi ultimul. Nu ziceai ca doresti sa fii prima care temina o poveste? Mai repede!

App: io vreau sa fie in continuare cu chris si sa se marite cu chris Da-l incolo pe John.

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
10 Oct 2009, 16:15
God..am citit ficul de la inceput pana la sfarsit ceea ce m-a facut sa-mi revina cheful de scris si va anunt ca nu cred ca o sa-l termin prea curand =)))
Whistle Astept comentarii..si apoi o sa va pun un capitol extra-benga [kiddin sper sa fie asa] HappywideHappywide daca nu va convine ca nu-l termin doar spuneti si ma las de treaba