Punkista
|
23 Aug 2009, 23:41
|||
|
|||
Am citit doar ultimul capitol.Mi-a placut.
Adica pare ceva gen sex,drugs and rock `n roll,deci mi-a trezit interesul. Promit ca o sa mai citesc si celelalte capitolele,cand o sa am dispozitia necesara. |
|||
23 Aug 2009, 23:42
|||
|
|||
Merci Maya nu ma gandeam ca o sa mai fie alti fani ai ficului..acum ca e pe cale sa se termine>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
24 Aug 2009, 11:57
|||
|
|||
Asa.. woaa.. deci e tare Anna! Felicitari! Chiar imi place
![]() ![]() Cred ca e unul dintre cele mai tari capitole Il adooooor ! Era si cazul sa reapara John prin peisaj Adica... era prea frumos ca sa chestie ![]() Cred ca ... daca afla... cum il cheama? =))) ma rog.. daca afla celalalt tip o sa faca ":-L" adica.. chiar daca s-a saturat de fete... mna |
|||
24 Aug 2009, 13:39
|||
|
|||
Mhmm
![]() ![]() Pe mine ma enerveaza joahnea[-( sa ramana in pwca domnului.. nu are motive sa se bage[-( ma rog, abia astept sa vad ce mai este ![]() STAAI!! MI'A VENIT O IDEE ![]() DAr acuma Joahnatan este intr'o dilema clasica : sa ii taie pwca iubitei sau sa ramana cu ea pana la sfarsitul vietii?? SFARSITUL EPISODULUI. ASAAA'I ca te'am prins, Annwca? stiu exact ce aveai de gand |
|||
24 Aug 2009, 19:47
|||
|
|||
Oke...deci cum am promis,am citit si restul povestii.
Pana pe la capitolul zece am tot zis ca ma opresc din citit si continui altadata,pana cand a inceput sa-mi placa si asa am ajuns,fara sa-mi dau seama,la 24. Ai in permanenta intrigi si personaje noi,lucru care mentine povestea interesanta si cititorul curios. Desi am crezut ca o sa fie o poveste gen "bere,distractie,muzica" mi-a placut sa descopar ca,defapt,este vorba de sentimente si probleme de adolescent. Mi-au dat si lacrimile in momentul in care Em a imbratisat-o pe mama ei,inainte sa moara. Ca personaje...nu mi s-a parut atat de rau tatal ei,cum am vazut ca sunt de parere altii. Adica a fost mereu bun cu ea si a ajutat-o cum a putut,chiar daca nu i-a fost cine stie ce apropiat. Oricum,i-a fost mult mai aproape decat mama ei,desi si pentru ea am compasiune. Saraca si-a dat seama de-abia pe patul de moarte de greselile pe care le-a facut. Si caracterul lui Em mi-a placut. E destul de rationala si cu capul pe umeri,avand in vedere cate are pe cap. Trist ca familia,amicii si iubitii ei ii aduc numai probleme si i se intampla mereu ce-i mai rau. Mi s-a parut simpatica si Eva,pentru ca e hippie.Pacat ca e detestata de celelalte personaje. Mi-ar fii placut sa o fii descris mai mult,sa apara in mai multe scene,sau sa fii facut putin mai clara legatura ei cu Cris. Ca si greseli...ar fii faptul ca nu ai fost realista in anumite privinte...de exemplu,Em nu s-a gandit la pilula de dupa si a facut avort dupa doar cateva zile de la concepere (din cate stiam eu dureaza cam o saptamana,nu sunt sigura,ca embrionul sa se formeze). In ultimele capitole ai folosit foarte mult "chestii" , "nu stiu ce",in loc sa detaliezi,si s-a pierdut putin din farmecul povestirii. Oricum,in ansamblu mi-a placut mult si o sa mai citesc. |
|||
25 Aug 2009, 09:35
|||
|
|||
Da... chiar.. si eu mi-am dat seama ca in ultima .. bucata a fost folosit "chestii "si " nu stiu ce"... dar uneori cand scrii , ai tendinta sa scrii asa cum esti tu in realitate...
adiac.. si eu cand scriu ceva , am tendinta sa scriu la fel... si ma cam chinui uneori sa nu fac asa... dar mna Oricum... in mare asa.. e genial.. Si Anna... ma bucur.. ca John a revenit Adica... sper sa fie impreuna Mai tii minte ca am discutat noi despre asta |
|||
25 Aug 2009, 19:16
|||
|
|||
Merci mult pentru comentarii ><
Pai ce sa spun starea de spirit mi s-a schimbat pe parcurs si asta se poate observa prin felul in care ma exprim si povestesc. Imi pare rau ca ultimele capitole au fost asa..plictisitoare O sa incerc sa readuc aventura in viata lui Em PS: merci Maya pentru ca ai citit toata povestea ![]() |
|||
26 Aug 2009, 20:54
|||
|
|||
Hai ana.. cand mai scrii? :> sau acum esti ocupata.. cu... plotul :>
Ehee anaa... ce te-ai face fara mine.. caruia ii povestesti toate cacaturile > ![]() ![]() asa.. deci.. de-abia astept un nou capito... si sper ca Em' sa ramana cu John |
|||
05 Oct 2009, 15:44
|||
|
|||
Helllo mai traieste cineva pe aici
![]() App: io vreau sa fie in continuare cu chris si sa se marite cu chris Da-l incolo pe John. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
10 Oct 2009, 16:15
|||
|
|||
God..am citit ficul de la inceput pana la sfarsit ceea ce m-a facut sa-mi revina cheful de scris si va anunt ca nu cred ca o sa-l termin prea curand =)))
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|