Reunirea![S.P.A.S. se intoarce]
22 Aug 2009, 18:52
Dragi membri S.P.A.S.,

Va aduc la cunostinta ca, dupa o inactivitate indelungata, clubul S.P.A.S. isi va relua activitatile anterioare.Membri deja inscrisi sunt asteptati sa se isi reia locurile in aceasta organizatie pentru ajutorarea spiridusilor de casa, iar cei care doresc sa sprijine aceasta cauza nobila se pot inscrie, fiind primiti cu bratele deschise.
In curand dragii nostri spiridusi de casa vor avea parte de multe surprize si sper sa fiti alaturi de noi pentru a indeplini visul de a ii elibera de propriile lor conceptii gresite si de a ii determina pe ceilalti vrajitori sa accepte faptul ca nu sunt unicele fiinte, care au dreptul la o viata normala, in liberate absoluta.
Cu respect,
Mary Mystery

P.S.: Ideea este ca as vrea sa reluam activitatea in acest club... daca se poate bineinteles.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
23 Aug 2009, 18:38
Sanara era in camera ei, stand in dormitor si avand fereastra deschisa ca sa se aeriseasca in camera. Sanara se simtea plictisita insa citea ziarul Profetul Zilei in care scria ca SPAS si-a inceput din nou activitatea. Pe geamul deschis intra o bufnita care lasa un plic care aterizase direct peste nasul Sanarei. Sanara il lua si il deschise si citi:

INVITATIE

Dezvoltarea istorica a cunostintelor actuale despre alimentatia cu spiridusi de casa

Daca ai primit acest mesaj, inseamna ca esti un vrajitor demn de a intra in acest club de succes. Suntem de abia la inceput si te invitam cu placere sa te inscri si sa participi la toate evenimentele tinute de noi. Dupa o cina de neuitat intre prietenii cu aceleasi hobby-uri sigur te vei simti in raiul carnii de spiridus.

-Este strigator la cer. Sigur autorul acestui club e un viperin. Ar trebui pedepsit cel ce a infiintat un astfel de club. Gandi Sanara

O zbughi pe fereastra cu invitatia in mana si in cateva minute era la sediul SPAS, si o cauta pe mery ca sa ii arate invitatia ce o primise. Sanara avea de gan sa faca ceva pentru inchiderea clubului nou infiintat care contravenea SPAS-ului.

[Image: userbar1.png]
24 Aug 2009, 04:01

Ziarul de azi statea pe masa din camera de zi a astropufilor, langa fereastra larg deschisa.
Yara abia se trezise si se ridica acum din pat, intinzandu-se. Dupa ce se imbraca, se duse la fereastra, gestul obisnuit din fiecare dimineata.
Coboand in camera de zi, observa ziarul si citi cu voce tare titlul de pe prima pagina.
"SPAS isi reincepe activitatea"
Se gandi jumatate de minut la asta, tinand inca ziarul in mana si privind pe fereastra in curtea castelului.
'Asta inseamna ca trebuie sa merg la sediu' gandi punand in practica logica ei de ne pus la indoiala. (ooc:adica aia inexistenta)

Se grabi sa iasa din camera, impiedicandu-se de cateva ori pe drumul luuuung spre usa si castigand cateva vanatai.
Reusind sa ajunga vie la usa, cand sa puna piciorul peste prag.... se ciocni de o colega ce tocmai intra.
"Unde arde?" intreba aceasta speriata.
Yara reusi sa zica un 'scuze si nu arde nimic' si o lua la fuga... ca sa se trezeasca iar pe jos.
Dupa 10 minute de alergat, mai mult pe jos decat in 2 picioare, ajunse la sediu unde se intalni cu Sanara.

[Image: mysig_157581474.jpg]
24 Aug 2009, 15:15
Ginny dormea bustean cand ceasul incepe sa sune...dar Ginny sa se trezeasca??neah.....
Dupa cateva minute de insistenta din partea ceasului Ginny se rdica din pat cu un oftat enervat...doar pentru a se enrva si mai tare cand pe patul unei colege gaseste ziarul din aceea zii in care scriea ca renumita sociateate de ajutorare a spiridusilor isi reia activitatea.
-La naiba,la naiba, la naiba si mie de ce nu mi-a spos nimeni despre asta???ce naiba doar sunt si eu membru acolo....offff...cat o fi ceasul??sper ca nu am intarziat! se uita la ceas si vede ca e 10:30.
-la naiba trebuie sa ajung acolo cat mai repede.......
Iesi val vartej din dormitorul fetelor,poi in drumul ei darma vre-o doula fete dein anul 2 apoi reuseste sa ajunga in sfarsit la sediu unde se intalneste cu Sanara si Yara care stateau de vorba intrun mic coltisor al camerei.

[Image: YotrHop.gif]
24 Aug 2009, 18:34
In aceeasi dimineata, Mary se trezi devreme, cu zece minute inainte de a suna ceasul.Somnoroasa inca, se ridica mecanic si se duse la baie, ca in fiecare dimineata, insa cand se intoarse, pregatita pentru o noua zi, una dintre colegele sale de camera o informa ca tocmai primise ziarul.Cercetasa il rasfoi rapid pentru a cauta un articol pe care o privea in mod direct.
"Asta e! L-au publicat!"
Era vorba despre anuntul cu privire la clubul S.P.A.S., care isi relua activitatea.Lipise si ea anunturi in camerele de zi ale elevilor, insa cineva, iar Mary stia prea bine cine, le luase.Noroc ca editorul ziarului a fost dragut si a acceptat sa publice anuntul, iar in acea dimineata probabil 90% din elevi stiau ca S.P.A.S. a revenit.Era deci momentul sa mearga la sediul organizatie si sa discute cu membrii.Isi lua rucsacul pe care il aruncase cu cinci minute inainte pe pat si iesi alergand din dormitor, iar apoi din Camera de zi a Cercetasilor.

In mai putin de cinci minute, Mary ajunse in fata sediului S.P.A.S. din castel.Se intreba daca inca mai sunt sustinatori S.P.A.S. si, emotionata, deschise usa si intra.Langa geam se mai aflau inca trei fete, Yara, Sanara si Ginny.
"Fetelor, ce bine imi pare sa va vad!" striga Cercetasa, iar apoi alerga spre ele si le imbratisa.

"Ai vazut asta, Mary?" o intreba Sanara inmanandu-i un plic cu o invitatie.Cercetasa o deschise si citi rapid.De la primul rand intelese ca era din partea grupului nou format care consuma carne de spiridus.'Dezgustator... E ca si cum ai manca oameni' se gandi Mary, dupa ce ii inapoie scrisoarea Sanarei.
"Si eu am primit o invitatie de la ei..." le spuse Mary,amintinu-si de bufnita neagra care ii adusese plicul cu o zi in urma.
"Doar nu credeau ca vei accepta?" continua Yara razand.
"Nu stiu ce credeau, insa sunt sigura ca doresc sa atraga si fost membri S.P.A.S. Recunosc ca m-am temut putin ca cineva ne va parasi in favoarea lor, insa acum nu cred ca este posibil." ii raspunse Cercetasa indreptandu-se spre masute, iar apoi le invinta pe fete sa se aseze pentru a discuta putin pana vor ajunge si ceilalti membri.

"Cine sunt cei care au infiintat grupul?Presupun ca Viperini... Doar ei ar putea..." spuse Sanara, care inca se mai gandea la scrisoarea primita in dimineata aceea.
"Nu chiar.Un viperin si doi astropufi.Scuze Yara, insa nu toti Astropufi detin caracteristicile casei.De fapt, am auzit ca exista si un membru de la Ochi-de-Soim si chiar un Cercetas."
"Dar cum de sunt lasate sa infiinteze un astfel de club?Nu e ilegal?" intreba Ginny.
"Nu am studiat foarte bine cazul.Cred ca ar trebui sa ne interesem la Minister, sa aflam clar legile in vigoare.Personal, cred ca un profesor este implicat in asta pentru ca altfel nu puteau deschide clubul."
"De parca nu era de ajuns ca spiridusii sunt greu de convins ca merita sa fie liberi..." spuse Yara, oftand si gandindu-se la bietii spiridusi.

[ Mary Mystery ]

[Image: brees.jpg]
24 Aug 2009, 21:05
Nu toti Astropufii nu au caracteristicile casei? Poate ca jobenul magic de sortare a cam imbatranit si a inceput sa sorteze gresit. Ar trebui inlocuit. Dar nu ar trebui sa ne preocupe pe noi asta. Avem treburi mai importante de facut. Spuse Sanara. Si cine va merge la minister sa se intereseze de legile in vigoare? As zice ca eu si Mary sa mergem impreuna. Daca suntem doua, avem sanse mai mari sa gasim mai repede. In plus eu am citirea rapida, aproximativ 5820 cuvinte pe minut. Asta in caz ca ne-ar pune sa cautam prin dosarele cu legile in vigoare in caz ca ei nu au timp sa ne explice. Spuse Sanara.
Si ma gandeam la ceva. Dau bani din buzunar fiecarui membru nou ce va intra in SPAS. Asta bineinteles daca e de acord Mary.

24 Aug 2009, 23:25

"Nu stiu daca ar fi cea mai buna idee Sanara. Asta ar putea aduce membri numai pentru acei galeoni, sau ar putea sa intre si spioni de la clubul rival. Nu ai de unde sa stii cine e cine." interveni Yara nerabdatoare.

Fetele dezbatura subiectul in liniste cateva momente, dupa care se intoarsera la cat de legal e ceea ce facea clubul celalalt.
"Daca omori un spiridus, nu e considerata crima? Daca il mai si mananci nu e deja canibalism?" zise Sanara suparata.
Yara se gandea cum ar putea cineva din aceeasi casa cu ea sa faca asta. Sunt si spiridusii fiinte vii cu sentimente, daca pe ei (cei din club) i-ar taia cineva ca sa ii manance, cum s-ar simti?

"Da, dar pana nu ajungem la Minister, nu putem sa facem nimic impotriva lor... si chiar daca e impotriva legii.." incepu Mary.
"Va trebui sa ne punem impotriva unui profesor" termina Yara, uitandu-se prin colegele ei ce aveau fetele ingrijorate.

[Image: mysig_157581474.jpg]
24 Aug 2009, 23:34
-Si daca acel profesor e Snape?? nu stiu cum am reusi daca ne-am pune impotriva lui Snape! zise Ginny cu sarcasm din plin.
-Macar incercam Ginny! spuse Marry hoatrata.....si ce poate sa ne faca inafara scaderi punctelor caselor nostre?

-Bine bine trebuie sa ne gandim la altceva...ca pana va duceti voi la minister cine stie ce vor face clubul ala...cine stie cati spridusi de casa vor omora si ii vor manca???Spuse Ginny pe un ton inversunat
-Trebuie sa facem ceva cat timp Sanara si cu Mary sunt plecate!interveni si Yara.
-Problema e ce sa facem in legatuira cu asta! mai zise Ginny uitandu-se cand la una cand la alta.

[Image: YotrHop.gif]
25 Aug 2009, 13:02
Pe mine ma ingrijoreaza un lucru: Poate ca stiti vorba aia: "cine fura azi un ou, maine fura un bou" probabil ca in viitor acest proverb se va aplica si membrilor clubului advers, mai ales in cazul viperinilor, intr-o alta varianta: "cine manaca azi un spiridus, maine poate manca un copil de incuiat" Chiar ar fi groaznic daca s-ar ajunge pana acolo, incat povestile despre vrajitorii rai si canibali sa devina realitate. Spuse Sanara.
-Am un secret sa iti spun Mary, spuse Sanara. Bufnita trebuie sa soseasca din clipa in clipa. nu am vrut sa il dau personal ci via bufnita, ca e mai confidential. Spuse Sanara.

25 Aug 2009, 15:01
Ella statea in turnul astropufilor, uitandu-se pe cele doua invitatii primate. Una era de la prietenel e ei, Kenya si Ginny care o invitau in clubul “Dezvoltarea istorica a cunostintelor actuale despre alimentatia cu spiridusi de casa” , iar cealalta era o invitatie in clubul S.P.A.S.. Ella se gandea ca ar fi normal sa se alature prietenelor ei, dar nu era de accord cu torturarea spiridusilor. Intr-un fel, ea chiar ii considera egali cu vrajitorii. Cat despre sangele de incuiat … pentru numele lui Dumnezeu, ea avea sange semi-pur, cum ar fi putut face asta. Aruncand ambele invitatii in foc, Ella spuse incet “Imi pare rau fetelor, dar nu sunt buna pentru torturarea spiridusilor.”
Fata parasi turnul astropufilor, indreptandu-se spre central S.P.A.S. Acolo auzi o scurta discutie intre Ginny Blackfire, Yarina Nashawa Shazi, Sharma Sanara si Mary Mystery. Auzind afirmatia lui Ginny despre lupta contra profesorilor si ca se temea ca in cale le va sta Severus Snape, Ella le zise:
“Stati calme, nu o sa fie el profesorul care sa ne opreasca. SIncer, chiar nu cred ca o sa se bage in treaba asta, iar daca o face, o sa vorbesc cu el. Sa zicem ca e un avantaj in a fi bun la potiuni” spuse Ella si le facu cu ochiul.
Observand privirile aruncate de fete, care clar nu aveau incredere in ea deaorece era prietena viperinei si a lui Ginny di Hahalina, Ella spuese:
“Calm! Nu sunt spion sau asa ceva. E adevarat, sunt prietenel emele si nu o sa ma cert cu ele, dar asta nu o sa ma opreasca sa incerc sa protejez spiridusii!”

[Image: Untitled-3copy.png]

[Image: spas.gif]

[Image: banner-mic.gif]