Shery's Art
|
25 Aug 2009, 14:18
|||
|
|||
Faza cu Xader?.........ioooooooooooooo....mi-ai amintit....nu am mai intrat pe RadioLynx de vreo doua luni
Asa...am o semnatura cu Summer time [concursul de pe forumul Ingridutzei>Yvonne ]: ![]() Si un set cu Skate Sig: ![]() Av: ![]() A...si un banner pentru forumul meu cu LOTR,cu tot ca nu ma prea ocup de el...adica io ma ocup dar forumul e de amar : CLICK ![]() ![]() |
|||
25 Aug 2009, 22:13
|||
|
|||
Cele cu Miley imi plac cele mai mult
![]() ![]() ![]() Felicitari ![]() ![]() ![]() |
|||
25 Aug 2009, 23:01
|||
|
|||
Sunt foarte drgute Shayera .
![]() Incepi sa fii din ce ni ce mai buna :>::> |
|||
26 Aug 2009, 13:16
|||
|
|||
CLICK
Nah Ingrid...sa nu mai zici ca nu am incredere in tine Poftim...am postat desi nu imi place...si e facut din plictiseala...asta ca e mai rau. Deci notita:Ce face Shayera cand se plictiseste...face bannere,colaje...wall-uri....dar sunt de tot amarul! Deci nu am ce face nici acum de postez aici Ingrid mama...am incredere in tine Numai nu am incredere in mine ![]() ![]() |
|||
27 Aug 2009, 19:31
|||
|
|||
E frumos bannerul cu Harry Potter, chiar imi place. Nu stiu de ce nu ai tu incredere in tine, chiar te pricepi.
Si semnatura "Summer time" e frumoasa. Ai castigat concursul cu ea? ^^ Felicitari!!! [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
02 Sep 2009, 17:16
|||
|
|||
Multumesc Mary.Si hmmmm...chiar nu stiu de ce nu am incredere in mine.Poate fiindca multe persoane m'au descurajat.Nu de aici de pe forum... :-j
Asa...am mai facut un set.De data asta cu Twilightning Ar trebuii sa ascultati Au niste melodii superbe Avatar: ![]() Sig: ![]() Nuuu...nu e cu nici un membru din formatie :-j ![]() ![]() |
|||
02 Sep 2009, 17:34
|||
|
|||
Foarte frumoase1 Hei, parca tu m-ai invatat sa nu ii ascult pe cei ce ma descurajeaza!
![]() ![]() ![]() |
|||
06 Sep 2009, 17:40
|||
|
|||
Multumesc Ron
Asa...m'am pus pe facut poze cu telefonul mobil.Am sa vi le arat pe cele mai noi Raizen si Yvonne le'au vazut Girl in the night -----> pentru cei care intreaga...nu am breton [eu sunt modelul ]...dar asa a iesit in poza,asa ca am mai umblat putin la contrast si la lumina si gata ete ca am si breton =] Stormy Night Sunset...Naiba...asta mi'a inserat'o varmea aseara...nu imi place numele ![]() Sun and clouds Sunset1 Sunset2 Sunset3 Sun Restul sunt pe acolo...dar nu sunt cine stie ce...asta sunt preferatele mele Sper ca nu's atat de rele ![]() ![]() |
|||
27 Sep 2009, 22:28
|||
|
|||
Sunt super pozele talee, Sheryutzo. Si semnaturile si avatarele tale.
![]() ![]() Asa..o comanda.. ![]() Fa-mi o semnatura, cu HP[cauti tu poze, nu-i asa?; ![]() Ca dimensiuni sa fie destul de mic. Culori...sa predomine verdele si portocaliul. ![]() ![]() ![]() |
|||
11 Oct 2009, 13:35
|||
|
|||
Scuze ca te'am facut sa astepti Dutza mea...dar n'am avut timp.
Si imi cer miiiiiii de scuze,o urasc!o detest!a iesit ca tipu' ala cu care am vb azi ![]() Si tu esti de aceeasi parere,nu? :-s ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|