Ron's Creations
|
27 Aug 2009, 18:13
|||
|
|||
Astept aprecierile si criticile voastre. Pozele sunt ediatate in Photoshop CS2 pe care am inceput sa-l folosesc aseara, deci as spune ca pentru nivelul la care ma aflu, am creeat ceva calumea. De asemenea am mai invatat sa albesc dintii, sa schimb culoarea ochilor si sa maschez impuritatile fetei (cosuri, alunite, etc.).
![]() ![]() ![]() Care dintre cele doua imagini va place mai mult? Prima: ![]() A doua: ![]() ![]() |
|||
27 Aug 2009, 19:34
|||
|
|||
Prima e modificata foarte frumos, e cea mai tare, parerea mea.
Urmatoarele doua au iesit bine, insa eu nu prea ma omor dupa efectele de genul acela... Ultimele doua: Pai, imi place mai mult prima, nu stiu de ce, oricum seamana foarte mult. Succes si astept noile "creatii"! ^^ [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
28 Aug 2009, 19:20
|||
|
|||
Am mai faut cateva legate tot de parkour. Desi nu practic parkour-ul, imi place!
![]() ![]() ![]() Astept parerile voastre! ![]() |
|||
29 Aug 2009, 13:49
|||
|
|||
Am mai facut un set format din avatar si semnatura! De data aceasta va rog sa lasati si voi niste comentarii la imaginile astea!
![]() ![]() UPDATE!! : Am mai facut o semnatura bazata pe filmul 300! ![]() SECOND UPDATE!!! Desi nu-mi comenteaza nimeni imaginile eu tot creez in continuare semnaturi si avatare noi, de data aceasta cu Voldy! Semnatura: ![]() Avatar: ![]() Inca astept comentarii! Nu va imbranciti! ![]() |
|||
29 Aug 2009, 21:37
|||
|
|||
Imi place cel cu Depeche Mode.Este mai putin colorat,mai placut la vedere.
Si restul sunt reusite,dar nu ma dau in vant dupa stilul asta de editare... P.S. Pentru primul post,aleg a doua.E scrisul mai tare. |
|||
29 Aug 2009, 21:42
|||
|
|||
Ok, lucrarile sunt frumoase, dar ai putea incerca cateva lucruri. Pentru inceput, poti sa incerci sa nu le mai faci chiar atat de colorate, sau macar sa incerci sa echilibrezi cantitatea, deaorece multe sunt prea incarcate. In plus, ai putea incerca sa faci scrisul ami vizibil.
Un alt lucru, ai grija cu dimensiunile. Avatarele sunt prea mari, marimea preferabila fiind de 100x100, iar semnaturile in general 450x150. Sper ca nu te-au suparat coemntariile mele. Astept noi creatii ^^ ![]() ![]() ![]() |
|||
29 Aug 2009, 22:18
|||
|
|||
Am facut si un wallpaper cu Voldy cu dimensiunea 1024x768 ! Sper sa va placa!
![]() ![]() |
|||
29 Aug 2009, 22:23
|||
|
|||
Ce tare e wall-ul cu Voldy Si setul
Deci mai fa...ca imi plac ![]() ![]() ![]() |
|||
29 Aug 2009, 22:31
|||
|
|||
Merci Sherry! Si imaginile tale sunt bestiale!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
29 Aug 2009, 23:19
|||
|
|||
Stiam de http://dafont.com pentru ca de acolo am descarcat fonturile. Calaretul acela negru (defapt este Regele Vrajitor din Angmar din LOTR), regele Leonidas din a doua poza si voldy sut niste rendere. Eu am inceput sa folosesc Photoshop-ul acum doua zile, adica Joi la ora asta si as pueta spune ca am facut niste imagini frumoase. Acolo in imaginea aia scrie <i>We will fight in the shadow</i> dar am gresit textul! Ciattul original era <i>We will fight in the shade</i>. Pentru pozele cu Leonidas in bataia vantului si pentru cea cu Calaratul Negru poti folosi site-ul http://picresize.com. Iti alegi imaginea de pe HDD si alegi sa o micsorezi cu 25% pentru ca daca alegi cu 50% sau 75% o faci prea mica. Pe poza aceea pe tipul care sare scrie <i>Free Runner</i> destul de mare ca sa citeasca si bunica care poarta ochelari doar ca ese la 3 mettri sub nivelul marii i nu intelegea engleza. Aa si apropos imaginile cu traceurii aia nu-mi amintesc sa fi spus ca sunt semnaturi sau avatare. Si din cate stiu aici poti sa pui orice tip de imagine creata de tine (modificata pe PC, desenata, fotografii etc.) nu neaparat semnaturi sau avatare! Asa ca STFU ca in fosta semnatura a Hahalinei (Ginny).
Aa era sa uit si de asta: nu ma mai uit la desene de cant aveam 10 ani iar la Pokemoon nu m-am uitat niciodata dar nici nu m-a tentat. Niste monstruleti sau ce naiba erau aia care ies din niste bilute. O mare ºmenozealã! Aa da am uitat si asta ! Ce culoare vroiai sa-i dau imaginii cu Leonidas la lupta de la Termopile ? Daca nu ai vazut filmul 300 sau vreun poster de-al filmului, taci din gura. Peste tot, 300 era scris cu rosu. Tu vroiai sa-l scriu cu portocaliu? ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Only *my* creations | Avril Arakawa | 36 | 8,021 |
15 Apr 2011, 16:40 Last Post: Fleur Delacour |
|
Only my creations | Katya Sokorov | 7 | 2,258 |
12 Apr 2011, 15:27 Last Post: Emily Swan |
|
Bree's Creations | Briana Brighton | 176 | 31,224 |