Salutty
|
03 Sep 2009, 17:12
|||
|
|||
Ma numesc Claudia si am 14 ani , sunt o fire vesela si imi place sa imi fac preieteni.
Personaj:Rosalie Grave(Rose) Parintii ei sunt Alan si Caroline Grave acestia fac parte din ordinul Pheonix. Are un frate si o sora mai mica, Alex Grave, respectiv Ginny Grave. Fratele ei a fost exmatriculat de la Hogwarts in anul 6 din cauza unei acuzatii false. Ginny este sora mai mica, pe care o iubest mult si o cam enerveaza, pentru ca incerca sa o imite. Rose are parul saten drept,pana la jumateata spatelui si are o suvita blonda naturala care a mostenito de la mama sa , la fel ca si ochii ei de smarald.Ii place sa joace Vajthat si iubeste pisicile. Este mai rebela, incalcand regulile. ![]() Prea tarziu pt regrete…pt lacrimi …Viatza merge inainte, cu sau fara prea multe cuvinte ! |
|||
03 Sep 2009, 17:22
|||
|
|||
Wel sa imi ocup un loc calumea
![]() Bine ai venti la noi pe forum Rosalie sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni ![]() asa si sa incep si cu interogatoriu ce muzik asculti? care sunt formatiile tale preferate?,,,si cam atat sa mai zik si ceilallti ![]() |
|||
03 Sep 2009, 17:29
|||
|
|||
muzica: cam aproape orice gen, exceptand manelele, muzica populara si aceea care se canta doar la instrumente.
formatii preferate:linkin parck,50-cent si altele ![]() Prea tarziu pt regrete…pt lacrimi …Viatza merge inainte, cu sau fara prea multe cuvinte ! |
|||
03 Sep 2009, 19:59
|||
|
|||
Bine ai venit pe forum!
Sper sa iti placa aici si sa te distrezi. Care sunt filmele tale favorite? |
|||
03 Sep 2009, 20:04
|||
|
|||
Bun venit Rose
![]() Happy posting si toate alea> ![]() ce culori iti plac ? :-> [ ca sa nu fiu singura fara intrebari pe aici ![]() Asa. Distreaza'te si respecta regulile > ![]() |
|||
03 Sep 2009, 20:13
|||
|
|||
Rose Grave Wrote:muzica aceea care se canta doar la instrumente. Se numeste muzica simfonica ![]() Anyway..Bine ai venit! Have fun si toate cele Spune-ne mai multe despre stilul tau de viata..cum iti petreci timpul liber..iti place sa citesti? ![]() |
|||
03 Sep 2009, 20:37
|||
|
|||
filmele mele favorite: Pe aripile vantului, Titanic, Misiune Imposibila(1,2,3), Piratii din Caraibe, Harry Potter, Stapanul Inelelor
culori:albastru, negru, rosu, mov pai da imi place sa citesc , sa stau pe net si in general sa stau cu prietenii Multumesc mult de urari. ![]() Prea tarziu pt regrete…pt lacrimi …Viatza merge inainte, cu sau fara prea multe cuvinte ! |
|||
03 Sep 2009, 20:42
|||
|
|||
Rose >
![]() Imi place numele tau Grave ![]() ![]() Aaaa, si imi place si descrierea personajului tau, par lung si drept saten cu suvita blonda ![]() ![]() Care e melodia ta preferata de la Linkin Park ?? Aaa, si filmele horror / thriller iti plac ? ![]() ![]() |
|||
03 Sep 2009, 21:25
|||
|
|||
Nu il baga in seama pe Raizen
E luat:-w dee Roxana ![]() |
|||
03 Sep 2009, 21:31
|||
|
|||
In the End -melodia preferata de la Linkin Park
Da imi plac filmele horror PS ![]() ms de avertizare Ginny ![]() Prea tarziu pt regrete…pt lacrimi …Viatza merge inainte, cu sau fara prea multe cuvinte ! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Salutty | Angel-Of-Darkness | 7 | 1,492 |
28 Jul 2009, 23:43 Last Post: Ginny Malfoy |