Thread Closed 
Buh Bye...
07 Sep 2009, 23:22
Vai Ginny Crying(
De cee? Sad Vai cat de naspa
mama ta e foarte tuta :|:| sa-ti faca asa.. dar ma rog :-J

nu-mi vine sa creeed ca tu pleci

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
07 Sep 2009, 23:41
Off da de cine sa te protejeze e absurd sincer eu chiar m-am speriat cand ti-am vazut mesajul dar de ce nu incerci sa vorbesti cu tatal tau ,cu bunici sau oricare alta ruda care ar putea sa o faca sa ii vina mintea la cap.Poate daca o sa vada cat suferi o sa isi dea seama ca a facut o MARE GRESEALA Crying.Sper sa te intorci din nou pe forum si sa iti rezolvi problema cu mama ta :-<.

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
Find all posts by this user
07 Sep 2009, 23:59
Alice...nu stiu cum sa zic...dar tatal ei e mort

Gyn...o sa imi fie dor de tine Foarte dor Enorm de dor
Cum Doamne sa iti faca una ca asta? Chiar mama ta.Eu cat de tuta sunt,si nebuna,si etc...parintii mei nu mi'ar interzice sa fac ceva ce ador.Adica...imi amintesc cand am inceput sa ii innebunesc pe parintii mei cu metalul...deci nu le placea,dar totusi au zis ca daca mie imi place,nu au ce imi face.
Si cand imi amintesc ca am zis de multe ori ca parintii mei sunt cei mai rai din lume ca nu ma lasa sa fac unele chestii...dar acum stiu ca nu e asa.
O sa imi fie ffffffffffffffffffffffffff dor de tine Gyn

Kiss Va adoricesc Kiss
08 Sep 2009, 00:12
Tata putea sa ma ajute:-< bunica e de partea mamei.. ma rog, se poarta frumos cu mine, dar mna..
well, mama a dat peste mine [ abia asteapta sa ma prinda cu ceva ] si a zis " sper ca nu esti pe forum.. am eu metodele mele sa aflu.. " . ma seaca fiinta asta:| acum stie totul despre mine, ce sa mai zic?Crying cum a putut sa intre in arhiva de mess si sa citeasca? de cand a vazut ca l'am acuzat pe raiz ca face websex [ ma prostesc in multe=)) pacat ca mama intelege cum vrea ea ] , crede ca EU fac asta, devreme ce stiu ce inseamnaFinna
va descurcati voi fara mineSad acum plec la herculane 2 zile. vreau sa mai schimb aerul . vad eu ce mai fac la intoarcereSad
va iubescSad

edit: acum realizez de fapt ce pierd. am pierdut absolut totul. viata mea sucks. pentru ce sa mai traiesc atunci?
08 Sep 2009, 00:23
Imi cer mii de scuze Ginny nu am stiut imi pare sincer rau in legatura cu tatal tau.Si te rog nu gandi asa normal ca ai pentru ce sa traiesti ,o sa se rezolve totul nu gandi asa de negativ deoarece iti face mult rau :-<ai tot forumul alaturi de tine deci inseamna ca nu ai pierdut tot Sad.

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
08 Sep 2009, 00:39
exact sunt de acord cu ce zice Alice...Ginny ai tot forumul alaturi de tine....si suntem trisiti ca pleci si nu iti mai auzim glumele Crying...dar asteptam cu totii sa te introci....
...asa ca ai pentru ce sa traiesti! NU ai pierdul tot! Smile

[Image: YotrHop.gif]
08 Sep 2009, 13:18
POFTIM ?! Ginny, crede-ma, si tatal meu e la fel..cand m-a vazut pe forum, '' -Ce-i asta, cu cine vb?'' si a doua zi mi-a zis ca lui nu-i place forumul asta, ca mai bine mi-as baga mintile in cap..dar ce am facut?! am intrat si eu pe un forum. la mesajele de primire, multi mi-ati spus ceva de genul: ''Fa-ti un personaj, si ne vedem in zona RPG'' cand a vazut asta, parca era nebun, ''Ce e aia RPG?!'' ''Tati, calmeaza-te, nu e nimic rau...'' si i-am explicat..dar tot asta crede..hmm..a lasat-o mai moale..dar imi sterg mesajele, nu de alta..dar se pricepe la calculatoare....

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
08 Sep 2009, 16:20
Imi pare rau ca pleci Ginny....voiam sa ma imprietenesc mai bine cu tine.Sper sa rezolvi problema cu mama ta.

~Rachel~

[Image: collec11.png]
08 Sep 2009, 16:38
Gyn :|:|:|
Imi pare nespus de rau...si ai mei au fost la fel cand au vazut forumul prima data.Adica ma tot intrebau exact ca pe Luminita...adica: "Oana,cu cine vorbesti?"
Si tot asa...dar acum nu mai sunt asa,ca ei vad ca ador forumul asta si am prieteni pe el,si daca as renunta la el,sau daca ei mi'au impune sa renunt,as suferii.
Deci Gyn...imi pare rau pentru tine
Dar nu poti sa intrii de la ceva colega,prietena? Ai zis la un topic ca trebuia sa o lasi sa te pupe,deci e bine si asa fata Finna))))
Sti ce cred...poate ca mama ta vrea sa fi mai...sa ii arati ca o iubesti...sa fiti prietene.De exemplu io cand vreau sa imi cumpar ceva,mama devine cea mai buna prietena a mea.Ea stie ca ma lingusesc,dar cedeaza.
Sper ca totusi sa fie bine

Kiss Va adoricesc Kiss
08 Sep 2009, 16:56
Ei bine....slava Domnului ca parintii mei nu au treaba cu calculatorul meu si ca nu stiu sa umble pe el,altfel interogatoriul era deja inceput

~Rachel~

[Image: collec11.png]
Thread Closed