Thread Closed 
Back To School
09 Sep 2009, 21:33
Eh..azi a fost prima mea zi de scoala in Anglia..Sistemul e super misto,profesorii iti sunt prieteni,sunt multi baieti draguti =))..am ore de desen,design ceea ce-mi place cel mai mult..la mate sunt cea mai buna..teme nu prea,se pune accent pe cat de atent esti in clasa..in rest am niste tute care-s naspa rau de tot adica pana mea au fond de ten nu kg,gene false,ruj,oja,cercel in nas :|:| Anyway sunt in clasa a 9a B :> si aici e altfel adica nu avem o clasa si acolo vin profii..fiecare elev are orarul lui (iar la inceput iti alegi obiectele preferate..eu am ales media,arta si muzica) si are ore separat,ori cu alte clase sau chiar cu clasa lui.Dimineata ma intalnesc cu toti intr-o clasa cu o tipa..ca un fel de diriga..si apoi fiecare-si vede de treaba si ne mai vedem cand trebuie sa plecam.Incepe la 8 jumate si termini la 3 ai cantina maaare..scoala e un forma de U cum ar veni si la mijloc e un camp mare verde unde in pauze poti sta jos si ceilalti alearga sau chestii de asteaLove Astazi doar am asistat la clasa cu o tipa..adica trebuia sa ma tin dupa ea..cel mai mult mi-a placut la desen unde proful era absolut geeenialLove si la IT unde am stat degeaba=))))
Nu stiu cat de mult o sa mai intru pe forum,dupa scoala am tot felul de activitati si daca ajung acasa la 4 (trebuie sa iau si autobuzul fiindca scoala e departe) poate fac teme si apoi ies afara,la alergat sau la plaja..sincer..incerc sa ma las de net ca sunt addicted dar totodata imi pare rau ca nu o sa mai vb si chestii..o sa intru din cand in cand fiindca o sa am de cautat pe net tot felul de chestii pt la scoala >Happywide<
O sa-mi fie dor de voi si promit sa mai intru >Happywide< KissKissKiss

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
09 Sep 2009, 22:53
Annnoooo.....distreaza-te Anno distreaza-te...o sa-mi fie dor de tine dar tu oricum nu ne poti nicicand parasi. Disreaza-te Anno!

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
10 Sep 2009, 14:29
woaa Ana ce taare e scoala ta
Sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni. Si faina faza cu tipii draguti.Te iubesc Anna><

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
10 Sep 2009, 15:57
Wa, nashpa ca nu vei mai intra atat de des!:-S Dar in rest...waw!LoveLove As vrea si eu in Anglia, tipi dragutzi, scoala perfecta, my dreeaaamm!LoveLove
Oricum, sa te distrezi, si sa ne ti la curent cu ce se mai intampla p-acolo!Kiss Poate si niste poze?;Wink

See ya!><

[Image: nf1dep.png]
10 Sep 2009, 16:57
Moa ce scoala thare ai mai AnnaLoveLoveLoveLove
A...pacat ca nu o sa poti intra des :|...dar oricum...si io vreau in Anglia
Succes la scoala Anna.
Stai,stai,stai...esti in clasa a9a? O.O

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
10 Sep 2009, 19:09
Succes la scoala, Anna!
Ce frumoasa este scoala acolo! Pare interesant, desi nu prea imi place ca trebuie sa iti petreci aproape toata ziua la scoala...
Chiar asa, cum de esti a 9-a? Cum sunt clasele acolo?

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
10 Sep 2009, 23:03
Merci fetelor >Happywide< prima zi a fost cea mai naspa..va dati seama..nu vb limba perfect,acolo doar sunt ore si profu vorbeste 30493049 d ore si na..
Tipi draguti cu carul in anii mai mari LoveLove..adica da sunt a 9a nu inteleg cum functioneaza faza cu anii la ei dar na..acum ca ma trezesc la 7 de ieri pana azi mi se pare ca au fost 5 luni=)) Asa deci..ca sa va dati seama mai bine..e exact ca la harry potter
Bine ca maine e vineri..sper sa-mi dea orarul si atunci o sa fiu pe cont propriu si o sa incerc sa pun ochii pe un tip dragut Devil

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Song to say goodbye [update - I'm back] Alain Desmarais 8 3,132 28 Oct 2012, 14:16
Last Post: Astrid Eir Osmund
  Keep calm . She will be back here Agnes Marie Lovel 3 1,395 17 Apr 2012, 22:36
Last Post: Agnes Marie Lovel
Star school time Jade A. Crawford 6 1,733 18 Oct 2011, 19:18
Last Post: Alice Morris
  Jade's back! Jade A. Crawford 19 4,067 03 Aug 2011, 22:15
Last Post: Jade A. Crawford
  Come back Skynet Barklord 7 2,708 04 Apr 2011, 23:04
Last Post: Skynet Barklord
  Be right back. Lily C. Williams 11 3,549 03 Jan 2011, 18:55
Last Post: Veronique A. Dupont
  High School Alice Swan 12 4,050 30 May 2010, 15:38
Last Post: Bell Evans
  I'll be back soon... Bella Emily Rose 7 2,191 19 Mar 2010, 12:53