Lectia I - Principalele categorii de Transfigurari. Notiuni elementare
10 Sep 2009, 12:17
OOC:Sa zicem ca eram si eu in clasa de la bun inceput...
Imediat dupa ce primi si Hermione chibritul se gandi la culoarea argintie si la o senzatie de intepatura.Sperand ca va primi o nota buna lua repede o pana pentru a transforma-o intr-o pernita mica pentru ace,si se gandi si la ea.Dupa ce se gandi si rosti vraja,nu aparu nici un ac.Pe masa se afla doar o perna de culoare argintie.Nedumerita,nestiind de ce nu ii aparu si un ac,Hermione lua pernita in mana,dar apoi dandu-i drumul inapoi pe banca din cauza intepaturilor simtite in degete.Profesoara o observa si rosti de la catedra o vraja,astfel incat aparura din nou chibritul si pana.Nevrand sa mai faca o alta greseala,lua pana si si-o puse in ghiozdan,apoi transformand chibritul intr-un ac lung si ascutit de culoare argintie.
"Huh...bine ca mi-a iesit..." isi spuse Hermione in gand.

~Rachel~

[Image: collec11.png]
Find all posts by this user
10 Sep 2009, 23:25
Luminitei ii placeau foarte mult orele de Transfigurare, si invata mult la aceasta materie. Spera sa ajunga la nivelul cel mai superior in ceea ce priveste cunostintele despre Transfigurare. Fu trezita din visarea la viitor, de cazatura foarte usoara a chibritului, care in momentul in care atinse lemnul din care era facuta masa, se auzi un pocnet sec. Isi aduse aminte cum trebuie sa faca. Lua bagheta in mana cu incredere, isi indrepta spatele, se gandi la culoarea aceea care ii placea asa de mult, argintiul, si apoi la senzatia de intepatura..parca si simti o intepatura usoara in degetul aratator, dar ignora acest lucru. In fata ei, pe masa, statea un ac argintiu, in jur de 4 centimetri lungine, foarte ascutit, iar lumina soarelui cazu pe vartul acestuia, facandu-l sa straluceasca. Nu-i placea sa se laude, dar Luminita zambi in sinea ei. Stia ca asta este ''Inceputul luminos al unui viitor grandios'' cum zicea tatal ei....

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
15 Sep 2009, 19:20
Era prima zi de transfigurare din noul an scolar. Reaganintra repede in clasa si se aseza in banca cu Luminita Limpede.
'Esti noua nu? Cum te cheama? Eu sunt Reagan. Ce ne-a dat de facut?"
"Da, sunt noua. Ma ccheama Luminita. Trebuie sa transformam chibritul in ac."
Reagan Scoase bagheta. O indrepta spre chibrit si se gandii la o usoara intepatura si la culoarea argintie. Initial chibritul isi ascutii unul din capete, apoi capata o culoarea argintie. Dupa aceea lemnul se transforma in metal, iar chibritul se rotunji. In capatul care nu se ascutise al chibritului aparu o gaura, gaura pentru ata. Verifica cu un fir de ata daca se potriveste si se mai uita o data sa vada daca mai trebuiesc alte retusuri.
Acum in locul chibritului era un ac lung de trei centimetri si jumatate, cu diametrul de un milimetru. Era foarte bine ascutit.

[Image: sig.png]
30 Nov 2009, 12:15
OOC: Si eu "eram" in clasa

"Usor...Credeam ca o sa invatam cum sa transformam o fiinta magica intr-un animal sau ceva...In fine..."isi spune el in gand dupa care ia chibiritul in mana si il atinge cu bagheta.Inchide ochii si isi imagineaza transformarea unui chibrit intr-un ac...
Si surpriza chibritul devenise ac...
"Oare pot sa imi transform bufnita intr-o pasare phoenix??...Ar fi grozav..." isi mai spune el il gand dupa care intoarce capul in spate si priveste cum colegii lui incearca sa transforme chibritul in ac...Majoritatea au reusit din prima...Altii din a doua incercare...

[Image: taylor_lautner_black.jpg]
30 Nov 2009, 22:40
Alexander intra si el la ora cu scuza ca nu i-a sunat ceasul.Se aseaza pe un scaun si asculta ce spune profesoara incercand sa transforme cartea intr-o vidra , dar a iesit o carte cu coada de vidra nu o vidra cum isi dorise.A incercat de mai multe ori pana a reusit.Apoi s-a gandit daca poate sa transforme si puiul de tigru alb (tigrul alb era blazonul familiei Raco)intr-un Vasilisc , dar nu i-a iesit transformarea
05 Dec 2009, 05:06
In timp ce elevii erau ocupati cu transformarea acelor, Jane se chinuia sa ajunga la ora. De jumatate de ora boboaca rataceste prin scoala confuza si iritata. Brusc auzi cuvintele 'trasfigurare' si 'ace' din spatele unuor scari care ducea spre...tavan?
Cercetasa rasufla usurata si urca scarile sigura pe sine. Fata deschide incet trapa si observa ca nu e nicaieri altundeva decat sub o catedra... 'Ce pantofi interesanti...' gandi Jane admirand pantodii de o culoare de roz intens a profesoarei. Luminita, care o intalni pe Jane de curand e singura care observa capul fetei sub catedra. Pentru o secunda o pufni rasul dar se reculese rapid "Doamna profesoara veniti putin...aici in carte..." si incepe sa arata primele lucruri care-i veneau la mana. Prof. Ginny merse catre fata confuza de intrebarea ei.
Jane recunoaste rapid vocea Luminitei si isi da seama de situatie. In timp ce profesoara explica eleva se ridica repede si se strecoara in cea mai apropiata masa in timp ce privirile confuze ale colegilor o intimidau. 'Ce intrare...' cercetasa isi lasa capul sa cada pe banca pentru a-si ascunde fata de un rosu intens.
Insa nu avu prea mult timp sa isi revina din scena penibila prin care trecu deoarece Luminita ii atrase atentia la ora de la masa alaturata. Nu trecu mult timp si Jane intelese care era 'tema orei'. Inchise ochii si se concentra la durerea unei intepaturi pe fundalul unei culoari argintii identice unui ac. Spre uimirea ei a mers!. O singura problema... acul forma un semicerc. Cercetasa ofta dezamagita si se mai servi cu un chibrit. Fata si-a marit puterea de concentratie gandindu'se din nou la durere si forma si, intr'un final a iesit un ac drept de aproximativ 30 de centimetri dari cu o latime milimetrica si extremitate ascutita. "Ah... de ce nu pot invata sa ma orientez in spatiu..." se simtea indatorata Luminitei pentru ajutorul acordat.

[Books are a uniquely portable magic.](Stephen King)

[Image: 2730987307fc4e298255i8.jpg]
13 Dec 2009, 13:05
Mati potter dadu buzna in clasa unde se tinea lectia de transfigurare.
-Ma scuzati ca am intarziat,da imi pierdusem orarul.
-Nui nimic,dar fii mai atent,spuse prifesoara.
-O sa fiu.
Mati potter se duse in banca a 3-a de la ferestra si isi nota ce scria pe tabla
12 Jan 2010, 23:07
Transfigurarea era una din materiile favorite ale lui Stefan Cornea. Acesta sosise la timp la ora si se aseza in prima banca de langa fereastra. Dupa notite trecu si el la proba practica. Indrepta bagheta spre chibritul sau incercand sa se concentreze asupra unei senzatii de intepatura in degetul aratator al mainii in care tinea bagheta si la culoarea argintie. Cand termina, in locul chibritului se afla un ac micut cu o gamalie de culoarea gamaliei chibritului. Stefan testa intepatura acului in degetul aratator. Era o intepatura decenta.

Razbunarea cea mai mare

Este cand dusmanul tau

E silit a recunoaste

Ca esti bun si el e rau!
13 Jan 2010, 13:29
June se afla langa prietena ei Isabella. Intelesese lectia si era dornica de partea practica. Dupa ce avu in mana chibritul se gandi intens.
"Oare ce gust au cartofii pai ai Incuiatilor?"
"Neatento!gandeste-te la treaba cu chibritul!"
"Da dar mi-a ramas in minte micul dejun!"
"Care mic dejun? Tu nici nu prea mananci!"
"Mananc suficient de bine,doar nu vrei sa fiu grasana!"
Asa se lupta creierul lui June cu...el insusi. Bine, pana ce primi un cot de la Bell sa ii aminteasca ca trebuie sa faca ceva.
"Oh, mersi Bella!" ii multumi June si rasufla usurata cand vazu ca nu profesoara a trezit-o....din cearta.
Pana la urma deveni mai serioasa si se gandi intens. Reusi din prima sa trenasforme un bat de chibrit in ac. Nu era cine stie ce, dar la cat de neintemanatica putea fi UNEORI, era ceva bun. Oricum o sa se priceapa June mai bine. Mai are 100 de ani sa invete....poate chiar mai mult. Asa ca...
June se uita prin clasa cu elevi. Mai erau cativa care trebuiau sa termine.

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
16 Jan 2010, 20:13
Elena se trezi tarziu si intarzie putin dar isi ceru scuze asumandusi toata gresala si spuse "Va rog sa ma scuzati dar m-am culcat tarziu aseara pentru a recapitula lectia!". I se facu rusine ca intarziase. Se asezase in banca si isi scoase cele necesare. Incerca sa transforme o musca intr-un fluture. Nu ii iesise din prima dar se ambitionase sa reuseasca.

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia I - Introducere Veronique A. Dupont 31 4,677 16 Jan 2012, 18:38
Last Post: Veronique A. Dupont
  Lectia III - Fera Verto Bell Evans 20 3,417 05 Aug 2011, 21:36
Last Post: Bell Evans
  Lectia II - Vraja Nallaw Arwen Jade 60 7,364 10 Apr 2011, 11:10
Last Post: Anaella L. Hathway
  Lectia I - Istoria Transfigurarii Arwen Jade 35 5,367 26 Oct 2010, 18:37
Last Post: Arwen Jade
  Lectia IV - Vraja Kndun Bell Evans 30 6,365 25 Aug 2010, 20:25