Care e cea mai draguta pereche?
|
30 Aug 2009, 13:45
|||
|
|||
Cand am citit titlul topicului mi-au venit in minte Tonks si Lupin.
Erau amandoi personaje cu abilitati speciale si e comic faptul ca baiatul lor s-a nascut cu par roz. Mare pacat ca au murit,ar fii fost o familie simpatica. Dupa ei,Hermione si Ron. Sunt personaje cu personalitati atat de diferite una de cealalta,incat cred ca se tachineaza tot timpul. Apoi bineinteles,Ginny si Harry.Asta a fost un fel de Happy Ending. Totusi,mi-as fii dorit ca Lily sa il iubeasca pe Severus de la bun inceput. M-a impresionat dragostea pe care i-a purtat-o intreaga viata. Si alta preferinta a mea ar fii Bella si Cap-de-mort. La fel ca si in cazul lui Severus,si ea ii purta o dragoste enorma si mi-a parut rau ca pe el il interesa doar puterea. |
|||
10 Sep 2009, 23:38
|||
|
|||
Dupa parerea mea un cuplu ar putea fi chiar Harry si Cho.Personal o urasc pe Ginny.
|
|||
10 Sep 2009, 23:56
|||
|
|||
Eu sunt de parere ca Hermione si Ron sunt cei mai draguti
~Rachel~ ![]() |
|||
29 Sep 2009, 20:31
|||
|
|||
hnm..Acum ca am citit postul Mayei, mi-am dat seama ca Tonks si lupin erau geniali impreuna. Dar cand ma gandesc ca cau muriiit...
![]() Totusi,ei mi se par cea mai potrivita pereche,desi am sa raman pe veci la perechea mea Hermione + Ron. De asemenea,mai nou ma gandesc ca Draco + Ginny ar face o pereche faina.Adica Ginny e cuminte, Draco e rau,si ar face cea mai tare pereche.Dar tot Ron castiga [-(. |
|||
29 Sep 2009, 23:43
|||
|
|||
Ginny nu e cuminte
![]() il reduce la tacere pe draco=)) oricum e genial cuplul.. :-> |
|||
21 Oct 2009, 22:10
|||
|
|||
Parerea mea este ca cea mai draguta pereche este formata din Hermione si Ron...
dar mai sunt si Harry &Ginny..Lupin&Tonks... Cedric&Cho ...George &Angelina ...Neville&Luna - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 May 2010, 19:17
|||
|
|||
Categoric Harry si Ginny dar si Ron si Hermione sunt o pereche..umm..draguta
![]() ![]() |
|||
09 May 2010, 19:30
|||
|
|||
Harry si Cho, dar si Harry si Hermione
finally, Harry si Ginny |
|||
09 May 2010, 19:42
|||
|
|||
Asa Bellyshor fi de partea mea
![]() ![]() |
|||
09 May 2010, 20:24
|||
|
|||
Harry ji Ginny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
De care actor/ actrita din HP va place ( cum arata :D ) | Julia Lilith Potter | 55 | 12,338 |
09 May 2010, 21:13 Last Post: Rose Evans |