Privire in trecut
26 Aug 2009, 22:27
Stea in fata reflexiei ei insa, totusi parca privea prin ea.Se aseza pe jos incrucisandu-si picioarele,parca privea un film, unul cu adevarat bun,unul regizat de de propria minte.
Statea in fata unei case pe care nu o mai vazuse pana atunci iar din ea iesea nu baiat, il cunostea era cel mai bun prieten al ei dar nu se gandise la el mai mult decat la un amic.Baiatul din oglinda se apropie de ea intinzandu-i mana, zambindui intr-un fel facand-o sa isi doreasca sa fie aproape de el.Aceasta atinse oglinda ramand asa zambind insa tresari cand auzi o voce.

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29 Aug 2009, 14:04
Pe usa intrara, Luminita Limpede si Lyra Dust, doua fete de la Cercetasi.
-''....da, si apoi a spus ca..'' se opri Luminita din povestit cand o zari pe Alice.
-''Buna..Eu sunt Luminita..'' se prezenta ea.
''-Salut...Ma numesc Alice..Imi pare bine.'' Cele doua fete isi stransera mana prietenos.
''-Eu sunt Lyra.'' spuse fata, intinzandu-i si ea mana.
''-Pai, imi pare bine sa va cunosc.'' zambi Alice.

OOC : Vai, chiar nu mai am inspiratie, continuati voi..

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
29 Aug 2009, 20:24
Holurile erau pustii in aceea noapte calduroasa de vara,pasii fetei rasunand pe scarile de marmura.
Maya rasfoia,captivata,un roman de dragoste Incuiat,imprumutat de la o colega cu sange mal.
Era atat de concentrata sa descopere daca Sophie s-a impacat cu Allan,incat se impiedica de o vaza plasata strategic de Pevees pe podea.
Isi rupse roba neagra,de scoala,singura pe care o avea caci nu suporta uniformele.
Injurand strigoiul cu fel de fel de combinatii de cuvinte,auzi un zgomot in clasa din stanga ei.
Banuind ca acolo se ascunde vinovatul,dadu,cu putere,usa de perete,dar fu surprinsa sa vada doua fete de la cercetasi si o viperina.
Realizand ca avea o privire de parca mai avea putin si sarea la gatul cuiva,schita un zambet si le saluta calduros pe Luminita,Lyra si Alice.
Facu cunostiinta cu cele doua din urma,pe care le cunostea doar din vedere si se aseza pe o banca.
Clasa ii era familiara,caci vizitase inainte cu cateva seri Oglinda lui Erised,bineinteles impotriva regulilor.
Isi aminti ce vazuse ultima oara reflectat in ea si nu isi putu stapani un zambet larg.
Observa ca celelalte eleve se uitau la ea putin cam ciudat si le intreba pe nerasuflate:

"Deci-ce-faceti-aici?"
29 Aug 2009, 22:37
Luminita facu un pas sovaielnic, si spuse:
''-Pai..eu si Lyra ne plimbam pe coridor, fiind ca nu puteam dormi, si ne-am gandit sa aruncam o privire prin clasele apropiate..si..am dat peste camera Oglinzii unde am gasit-o pe Alice.'' raspunse fata dintr-o suflare.
''-Da, eu am dat peste Pevees.. '' zise Maya.
''-Stiu si eu..ce bine ar fi daca el n-ar face toate tampeniile astea..nu tin cu Filch, dar la capitolul asta, are dreptate sa-l urasca asa mult pe Pevees'' zise si Alice.
''-Da, asa e.'' aproba Luminita dand din cap. Arunca o privire rapida cu coada ochiului la Oglinda..Se vazu din nou cu mama si tatal ei razand..ce fericit parea..Apoi isi indrepta atentia spre ce era real..
''-Deci..ce facem acum..?'' intreba ea. Dar usa scartai usor si intra......

You run. I con.
29 Aug 2009, 23:27
Alice isi lua de mult privirea de pe oglinda iar baiatul disparu in fum,facuse deja cunostinta cu cele trei fete si observa ca nu era singura care il cam ura pe Pevees.
"Incep sa il cam urasc pe Pevees si glumele lui stupide ,ca de exemplu aruncarea cu pamant in capul oamenilor" spuse fata insa continua "Apropo ce este cu oglinda asta ,iti arata viitorul? Nu imi vad reflexia ,ci o alta imagine."spuse fata nedumerita asteptand raspunsul uneia ditre fete insa isi indrepta privirea spre usa cand auzi un scartait lung...

29 Aug 2009, 23:43
"Se numeste Oglinda luI Erised.Nu iti arata viitorul,ci cea mai mare si ascunsa dorinta a ta." o lamuri Maya,incantata ca poate da explicatii cuiva.

Se indrepta cu pasi mici spre oglinda si isi trecu mana pe rama frumos scuptata,in timp ce,dincolo de suprafata argintie a oglinzii,se intindea un minunat regat din carne de spiridus.
Se astepta ca oglinda sa ii arate ceva mult mai profund,mai personal,asa cum obisnuia sa o fata fata de majoritatea elevilor.

'Ori oglinda nu ma ia nici ea prea in serios,ori chiar sunt o persoana fara sentimente...' isi spusa,nelinistita,in gand.

In timp ce analiza cu seriozitate problema,se auzi un "bum",iar usa cazu cu totul din balamale.
Pevees intra in clasa si cu rapiditatea unei maturi Fulger,rasturna jumatate din banci si rupse toate cartile de pe catedra.
Fetele il priveau socate,incercand sa il opreasca soptind amenintari,fiindca se temeau sa nu fie auzite de vreun profesor.
Pevees se opri in fata oglindei,facand ochi mari,cum facea de fiecare data cand un posibil dezastru era pe cale sa se intample,striga:

"Ce-i asta?Ce-i asta?Ce-i asta?Ce-i asta",facandu-le pe fete sa-si acopere urechile cu mainile.
02 Sep 2009, 23:44
Fetele se ascunsera sub o arcada pentru ca Pevees sa nu poata arunce de sus cu ceva in ele.Se auzi un tipat,Filch isi iesise din minti.Pevees pleca repede pentru a se ascunde de mania dezlantuita a ingrijitorului.
"ATAT TI-A FOST ,O SA TE DAU AFARA DIN CASTEL!"tipa Filch ca un nebun.
Fetele se uitara seriate una la alta.
"Se pare ca Pevees a cam intrecut masura."spuse Alice putin curioasa la plecarea lui Pevees din castel.
"Eh in fine o merita.Oglinda lui Erised ,interesant!"spuse fata ramanand pe ganduri.

22 Oct 2009, 21:40
Apoi aparu din senin si Hermione.Se uita din prag dupa Filch,apoi le vazu si pe Maya si Alice.Apoi se auzi un alt "bummm" asurzitor din Sala Trofeelor.Dupa care un "GATAAAA,tipa Filch,TE EXMATRICULEZZZ!!!!!!JUR CA TE VOI EXMATRICULA CAT DE CURAND O SA POT!!!!"
Hermione chicoti putin,apoi se duse la cele 2 fete.
"-Buna,zise ea.Ce faceti?"

~Rachel~

[Image: collec11.png]
25 Oct 2009, 17:25
Fata o vazu pe Hemione o saluta si raspuse la intrebare
"Pevees ne face probleme ,nu cred ca o sa mai stea mult pe aici." raspuse fata evitand sa priveasca oglinda.
"Hermione tu daca te uiti in aceasta oglinda ce vezi?Ai putea sa ne spui si noua?"intreba fata curioasa deoarece nu intelegea ,daca oglinda nu arata viitorul ci cea mai arzatoare dorita nu stia de ce aparea cel mai bun prieten al ei.Fata o lua de mana pe Hermione si o duse in fata oglinzii.

25 Oct 2009, 22:51
In acel moment usa scartai usor..Fetele se intoarsera ingrijorate sa vada cine e. Bella isi dadu parul din ochi cu o mana, si cu cealalta inchise repede usa. Se intoarse si le saluta pe celelalte fete:
''-Buna..Sunt..Bella Swan.''
''-Buna..Eu sunt..Alice..Swan.'' se prezenta fata.
''-Hei, Bells.'' o saluta prietena ei Hermy.
''-Reuniune sau..?'' intreba Bella pe un ton glumet.
''-Nu..ne-am intalnit din intamplare..'' explica Alice.
''-Tu..ce vezi in Oglinda Bella..scuze ca te intreb..'' spuse Alice.
''-Pai..'' Bella merse spre Oglinda si privi suprafata lucioasa si parca umeda. Deodata un baiat cunoscut, blond, o privea cu ochii lui albastri si ii zambea.
''-Il vede pe Alex..Prietenul ei. Crede-ma..mereu are privirea asta cand il viseaza cu achii deschisi, sau cand vorbeste despre el, sau..'' dar Hermione nu apuca sa termine fraza caci Bella i-o taie scurt:
''-Prea multe informatii, Hermy.'' Fetele incepura sa rada..

You run. I con.