The Sims 3
29 Aug 2009, 20:54
Nu stiu cat de mult mi-ar placea aplicatia
Adica..poti vizita doar China,Franta si Egipt..daca era facut
sa-ti arate toaaata lumea Love era super tare
dar banuiesc ca o sa mai faca si alte extensii cu alte tari si tot asaThinking

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30 Aug 2009, 12:36
NU prea ma omor eu dupa Sims. Doar ce mai vine Ada pe la mine si mai joaca, si ma innebuneste toata ziua. E dragut desi nu vad rolul extensiilor asteia. Adica doar pentru ca e Franta sau alta tara.

P.S. E tare mumia aia! SmileX

[Image: CronosthaGod.jpg]
30 Aug 2009, 12:42
Oh...Pai nici eu nu vad rostul,ca si Anna.Adica daca ar fi fost mai multe tari,ar fi fost mult mai tare.Asa e cam plictisitor.Adica na.Nu m-as duce in Egipt,nici sa-mi dai bani.Poate doar in China si Franta.Si ma enerveaza ca au ales si niste tari naspa.Puteau alege JAPONIA,GERMANIA,UK,dar nuuu!Ei FRANTA ca e mare branza.Are turnul ala eiffel,gata!Adica sunt curioasa daca iti arata tot orasul Franta,sau la fel ca celelalte orase,doar ca are un turn eiffel pe acolo.Ar fi mult mai tare sa arate ca o portiune din orasul adevarat.

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
14 Nov 2009, 16:50
Imi place SIMS Love Love Love
E jocul meu preferat.Adica doar sims 2
Aveam mari asteptari din partea celor de la EA Games..dar nah...sims 3 nu prea imi place asa de mult...
Oricum fain jocu
14 Nov 2009, 18:00
Degeaba zic unii ca grafica e nasoala,ca nu e atat de naspa
si ai o gramada de chestii de facut decat la celelalte jocuri unde totul
se lega de casa
Apropo am cea mai tare familie ever
au 3 copii,2 gemene si un negru infiat (ca Madonna :>)
Ea e la level 9 in cariera deci mai are un stage si e cea mai tare din parcareLove
el a fost cel mai tare,doar ca e mos si a quitat jobu'
ce ma 'nerveaza e ca-s o gramada si ca mi-e greu sa-i controlez pe toti

14 Nov 2009, 21:21
hahaFinna eu am 3 familii nu sunt in stare...Finnade nimic
Hmm...pai ...numa o familie o am tare Una in care sunt doua tipe care sunt colege de apartament chestie si..Finna e tare de [cenzurat]..pentru ca
nu stiu..;adica
Unei tipe i-am indeplinit dorinta cea mai mare..sa devina cea mai tare din parcare la chitara si pictura si...la cealalta..era sa devina bucatar si mai am doar un level hmm...
Si..nu am prea multe de zis pentru ca nu le-am facut iubiti..pt ca n-au timp si sunt amandoua workaholice si chestii oricum...e destul de tareFinna adica..nu stiu ..ma simt mandra de familia mea si cu aia chiar imi place sa joc Love pentru ca am ce face
Si o puneam pe tipa sa cante in parc si chestii si ...strangea bani din asta
Si...pe aialalta...nu stiu
Si imi placea as fac oportunitatile..si chestiile

Mi-ati facut poftaFinna ma duc sa joc

I'll wait for you...

15 Nov 2009, 18:19
VAAAI sa vedeeeti ce dragutLoveLoveLove
deci aseara m-am jucat peste 5 ore
siiii am uitat sa va zic ca sotu si sotia sunt cei mai bici in medicina
Si ce sa credeti..Crying((( a murit barbata-su si astia au fost suparati vreo 2 zile i-)
si cica dupa "Smile" =)))
SIIII au crescut copii mari..adica adolescenti ^Smile^ LoveXLove:
siii nush cm se face ca eu mai mult am treaba cu baiatul..Mike care e dragutLove
si ma rog iese afara pe la 8 seara si vine pe la 11-12 cand il prinde politia si a avut o prietena si s-au pupat 3 ore si bla bla si apoi a dat un party la plaja si aia s-a dat la un coleg Omg si asta i-a dat papucii pe loc
si acum are alta gagicaLove una taaaare LoveLoveLove
si eu cand ma joc fac nu stiu cum..ca la big brother..adica vorbesc despre ce se intampla si ziceam ca Mike ala face "Love o vai ce-mi place tipa asta..sper ca mama sa nu afle ce biciui"=))(si cica s-a pupat cu aia in sufragerie langa maica-sa si cica asta "Smile")
Si alea 2 gemene is bune la scoala si fac teme toata ziua si sunt studente de onoare si chestii da nici nu le prea dau atentie alora=))
Si dupa ce o sa moara Elisabeth (maica-sa) pe alea 2 le casatoresc si asta o sa ramana in casa si o sa se casatoreasca si tot asa LoveLoveLoveLove
Si pe tip nu prea-l pun la scris teme si sta si joaca jocuri video si sta si la calc..canta pe la chitara..si se intalneste cu tipa aia:Love
E PREA TARE LoveLove

15 Nov 2009, 20:32
Mi-am vazut fostul nume -Elizabeth- si credeam ca vorbeati despre mine
In fine.So,intr-adevar jocul e super tare Love

~Rachel~

[Image: collec11.png]
15 Nov 2009, 23:29
Woa ana Love la tine chiar e tare imi faci pofta sa mai joc sims si sa creez si eu o poveste iaaa buna idee :L>

I'll wait for you...

16 Nov 2009, 13:17
waa ce povesti tari asa imi fac pofta..maine imi fac inca un pers in simsLove
eu am mai mesterit la Alice Cullen..am maritat'o cu Hank nu stiu cum si acum sunt fericiti , au 6 copii si nenorocitii nu ma lasa sa fac mai multi[-x.. si cica de 2938494 ani apare la Hank ca isi doreste un copil :-s prima oara a fost Edward, apoi au iesit triplete - Aida, Rebecca si Renesmee - si apoi gemeni, Jasper & Marius [ stiu stiu, Alice e mama lui Jasper=]]] ]
mi'am cumparat o casa culoasa pe malul mariiDevil are piscine pe sub casa..cum sa zicFinna
aaa..si alice are 7 iubite si 5 iubiti inafara sotului ei=]]]] nu m'am putut abtine=]]]]

pe simsa mai veche, Ginny Stardust, gemenele alea sunt adolescente si acum Megan e superba, si Bella e urata ca dracu' Finna) are asa ochii pleostiti..si amandoua au buze de angelina jolie, dar numai la Megan se vad cum trebuie:-> Bella e aia care invata, are chestia aia cu nu stiu ce onoare, iar pe Megan o tin pe afara pana o prinde politia si se da party'uri, chestii si INCEERC sa o fac sa se dea la toti, dar nu reusesc:-w aah si cat imi doresc sa o las insarcinata...ce ganduri diabolice mai am si eu=]]]]]]]]]]]