My Art ;x
|
16 Nov 2009, 22:39
|||
|
|||
Merci, merci
NEW: ![]() ![]() La asta m'am chinuit mult ![]() |
|||
16 Nov 2009, 23:49
|||
|
|||
WoW..imi plaaac..
![]() Sunt supeeer...cea cu Alice imi place mult..Bravo ![]() Imi dai si mie ID-ul tau de messenger? ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
16 Nov 2009, 23:57
|||
|
|||
Imi plac foarte mult..
![]() ![]() Sper sa faci cat de curand altele la fel de dragute... Imi plac foarte mult cele cu Rob&Kristen.. ![]() ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 Nov 2009, 22:52
|||
|
|||
Multumesc ><
Altele ![]() Ar fi trebuit sa fie un calendar , numai ca e pe 2009 ![]() Trebuia sa il fac pe 2010 ![]() ![]() ![]() Ceva Avatare: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
17 Nov 2009, 22:59
|||
|
|||
Waw,m-ai lasat cu gura cascata
Sunt bestiale!!!!! Cel mai mult imi plac alea cu Hilary Duff si Chad.... ![]() Mai astept si altele ![]() ~Rachel~ ![]() |
|||
17 Nov 2009, 23:03
|||
|
|||
Se vede ca-ti place twilight si a cinderella story
Foaarte calumea toate Te pricepi :-bd De cand lucrezi in photoshop?:> ![]() |
|||
17 Nov 2009, 23:21
|||
|
|||
Imi plaace muult cea cu Edward....
![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
18 Nov 2009, 12:23
|||
|
|||
Pai lucrez de ceva timp
![]() Si alte avatare:: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Altceva: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
18 Nov 2009, 12:39
|||
|
|||
Sunt superbe toate!
Si,imi place si aia cu Rosalie ![]() Pwp,si mai vorbim pe mess ![]() ~Rachel~ ![]() |
|||
18 Nov 2009, 14:44
|||
|
|||
Sincer...nu prea imi place mie Hannah Montana in general...dar ceea ce faci tu...nu stiu..sunt superbe...
![]() ![]() Si ador imaginea cu Rosalie & Emmett ![]() Succes in continuare..si astept sa faci altele cat de curand.. ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|