Eu, al doilea cont al lui Aloha ºi ultimul.
23 Nov 2009, 18:54
[Image: Wolf.jpg]
Prefer sã mã vedeþi doar în forma mea animalicã, de lup alb ºi cu ochi ori galbeni, ori albaºtrii - depinde de stare, de vreme, de mine însãmi - cuvântul ce mã descrie complet e omonimul, deoarece pot fi diferitã, foarte diferitã, dar uneori mereu aceeaºi. Numele meu complet e Alohmora Diane Chrystal, dar prefer sã-mi spuneþi Diane sau, cel puþin, Javrã sau alte pseudonime care mai de care. Prefer doar sã ºtiþi cã am doisprezece ani ºi cã am un temperament slab, dar sunt curajoasã ºi loialã, chiar dacã nu sunt eu prea sincerã - mereu mã bag în bucluc ºi îmi plac foarte mult cãrþile de orice fel, dar trebuie sã mã farmece de la prima paginã, cãci altfel le pun pe foc ºi le las acolo, în compania salamandrelor care vor ºti ce sã facã. Patronusul meu este un râs, iar atunci când mã uit în oglindã - foarte rar - vãd o construcþie destul de obiºnuitã a feþei, dupã cum spun eu : am ochii aurii-albaºtrii, pupilele rotunde ºi negre, obiºnuite, dar pãrul, pentru mine, e un lucru destul de ºaten, care se deschide în blond când e la soare sau când e la luminã. Îmi plac nopþile cu lunã plinã ºi iernile, atunci când alerg neobositã ore întregi în cãutarea unui lac, mai apoi stând pe marginea lui ºi privindu-mi reflexia care se unduieºte pe substaþa lichidã dupã bunul plac, un lucru care mã face melancolicã, dar într-un mod plãcut; nu am sânge pur ºi nu mã deranjeazã, ba chiar mã mândresc cã am sânge-mâl ºi cine va vrea sã mã jigneascã în acest fel, sa ºtie cã nu-mi adreseazã nici o insultã evidentã - mereu privesc partea plinã a paharului ºi sunt îndrãzneaþã. Nu pot abþine transformarea în lup ºi invers, din lup în om, dar trebuie sã rezist tentaþiei de a dezvãlui secretul, dar nu mi-e fricã sã dorm în Pãdurea Interzisã sub formã de lup, sau sã-mi fac prieteni animale.
Nu am nimic cu cei care se cred atotºtiutori, dar pur ºi simplu nu pot suporta sã vãd cã cineva mã jigneºte din cauza înfãþiºãrii mele - ce conteazã cã ai trei zgârieturi permanente pe obrazul drept care nici cu o poþiune nu pot fi îndepãrtate sau cu vreun farmec? Nu conteazã ce-i pe dinafarã, ci ce e pe dinãuntru, dupã cum spune deviza mea. ªi ce conteazã cã eu sunt diferitã? Râd de voi cã sunteþi toþi la fel ºi nu puteþi accepta pe cineva care nu are o înfãþiºare plãcutã - oricum, toþi avem închiºi în noi un suflet rãu, iar ale noastre aripi efemere s-au topit de mult, de când am descoperit tainele magiei! Nu conteazã, Jean boxeazã - atât am avut de spus ºi nu mã deranjeazã acest lucru extrem de scurt, dar pur ºi simplu nu mai am ce sã spun despre mine. Dacã vedeþi un lup uriaº cât un cal pe lângã Lac, nu veniþi într-acolo, muºc, deoarece sunt un Cercetaº brav.

[Image: Untitled-1-3.png]

[Image: Untitled-1-4.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
23 Nov 2009, 22:44
Bine ai venit pe forum,Diane!
Sper sa te acomodezi printre personajele noastre rpg,chiar daca al tau este putin mai diferit.
Imi place descrierea ta,chiar originala.
Totusi,n-as fii zis "Rad de voi ca sunteti toti la fel."A devenit un cliseu si poate la un moment dat o sa iti dai seama ca este mai mult rezultatul a ceea ce se numeste mandrie.
Nu ma refer la tine,neaparat,ci in general vorbind.
Oricum,have fun! > <
27 Nov 2009, 21:58
Bine ai venit,Diane!
Intr-adevar descrierea ta este originala si imi place... Nu prea am inteles asocierea lui "uneori" cu "mereu", dar nu conteaza.
Distractie placuta si sper sa te acomodezi repede!

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
27 Nov 2009, 22:16
Hei bunaLove
Sper sa iti faci multi prieteni aici...
Si poate facem un rpg impreuna..Kiss
Have fun and happy posting....

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Aloha Elric Francesca Diannette 6 1,517 24 Mar 2009, 21:04
Last Post: Francesca Diannette