The Sims 3
17 Nov 2009, 22:09
=))))))))))))))))))))
GIN MA [cenzurat] DE RAS=)))))))))
Cica vrei sa o lasi insarcinata=))))))
Defapt si eu m-am gandit la asta...=))))))))PE BUNE
m-am gandit ca Mike asta sa o lase pe aia tampa adica oare ce se intamplaThinking
LoveLoveLove CE TARE abia astept mi-am facut pofta de insarcinari
WAAAA
am o problema maxxxima
Cum sa fac daca vreau sa incep alt joc dar sa-l pastrez si pe cel vechi ca am observat ca imediat ce incep un joc nou ala vechi nu mai e BigeyesBigeyesBigeyes

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
18 Nov 2009, 13:00
Tu nu ai la inceput de tot patru casute goale acolo? adica una e plina cu familia ta.. si daca vrei sa creezi un nou oras dai acolo New game parcaThinking

wa anwca=]]] macar nu sunt singura pwcaiata de pe aici=]]]]]]]]] ma tot chinui de ceva vreme sa o imperechez cu tampul de prietenul ei, da' ala se duce sa doarma pe sezlong in loc sa se duca in pat cu Megan:-w am ramas doar cu un pat in casa , si 0 sezloange [Finna))))))))))))) ] , si maine il mai invit odata pe ala pe la ea sa vad ce zice
19 Nov 2009, 22:57
haaa eu mi-am facut o noua familie..cu o tipa...care-i blonda..si nu dtui ce...si e mama..la doi tuti
la un tip care arata minunaaaat =P~ si la o tipa mica..
Amandoi invata bine...dar mai ales tipa...I-am facut pe amandoi GENII
Asa...Thinking si...tipul flirteaza cu toate tipele posibile
Si sora-sa..care-i copil,se impaca doar cu o tipa. Cu cealalta se cearta de [cenzurat]..si se urasc..si cand se vad se bat si tipa o iubeste doar pe una...si ala...tipu...iese cu amandoua si le cheama pe rand acasa
Tipa mica...nu face nimicFinna are vreo 2 prietene...si vrea petreceri in pijamale mereu si ma seaca :-L asa...
si merge des la o prietena de a ei acasa care are 2342343 de vile si chestii..si la un tip acasa..care are un frateeee AMa rog
La mine nu e prea interesnt..
Tipa...mare...e ceva la muzica..si aduce pe acasa Cd'uri si chestii si face muzica...si e tare si aia vorbeste...Finna numa cu tipii care vin si repara prin casa sau cu postasul..Pana acum a vorbit doar cu postasu,reparatorul,ala care vinde pizza si chestii
E tare...nu stiu cum

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
21 Nov 2009, 20:14
UUU ADA LoveLoveLove sa-mi arati cum arata tipul tau adica fiul lu maica-sa =))) cum suna =))))) adica doooh'
Eu astazi in lipsta de alta treaba am facut o familie nouaaa
SI TOT NU AM REUSIT SA SALVEZ AIA VECHE Crying((((((
E Kay Brem =))))))) (AGAIN) varianta adolescenta si cu Caroline tot adolescenta (Ada o stie) care e una dintre prietenele lui bune in realitate si ea e fotograf si e metalista si e taaare Love si cu inca una care e young adult si e machiata si e cam fitoasa si snoaba si care lucreaza la primarie si incearca si ea sa se culce cu unu Omg3 =)))))))))))))
Asaaa...pe Kay si pe Caroline i-am pus sa flirteze si sa se pupe din prima=))
Si sunt boyfriend si girlfriend Love si abiaaa astept sa fie young adults ca sa faca sex LoveLoveLove nu stiam ca daca-s adolescenti nu pot sa hamahaluie
Caroline nici macar nu vrea sa doarma in pat cu Kay
NUUUU
Siii...nu prea au facut ei prea multe ca is la inceput dar oricum a ganduri malefice cu astia si apoi poate Kay o sa o lase embarasada pe una dar o sa fie si cu Caroline in acelas timp si cealalta poate o sa se culce cu 43493 de tipi Love=))
Defapt toate astea sunt pe blan biciuitor dar imi palce Love=))))))

22 Nov 2009, 16:30
MI'AM INSTALAT WORLD ADVENTUREEEES
de la 13 la pranz pana pe la 12 noapteaThinking stai:-> ieri am vazut si New Moon.. sunt pur si simplu geniale weekendurile cand vine sor'meaLove mai dihai ca pijama partiesFinna
e pur si simplu genial new moon pacat ca a fost calitatea cam proasta..gen ala de la cinemaThinking a aparut acum cateva minute si n'are subtitrare, si n'am inteles mare lucruFinna cand si'a dat Jacob jos tricoul s'a auzit " uuuu " din sala=)))
de fapt stai.subiectul era simsFinna)

asa. deci nu o las deloc sa stea pe acasa..o trimit peste tot prin lumeLove ma rog, inca nu am facut egiptul, las ce e mai misto pt finalDevil tre' sa ii gasesc o oportunitate de aventura si o trimit sa exploreze chestii, si cand intra in mormant, e ca un puzzle..tre' sa gasesc trape, o pun sa sape cand da de pietre, impinge statui si ia tot ce gaseste prin cufere pe acolo..e pur si simplu GENIAAALLove acum imi dau seama ce boring este sims3 normalFinna)
nu mai suport presiunii=]]]]]]]]] ma duc sa mai cacacesc ceva prin franta si pe seara incerc egiptul
10 Dec 2009, 00:28
uuuuuuu sa-mi povestiti cum e World Adventures (ca parca si Ada mi-a zis ca-l are)..eu nu-l iau pana nu sunt sigura ca o sa-mi palca ca mi-e lenee
ASA
REVENIIIIND LAAA KAY,CAROLINE SI ALUCIA
Am mai cacat 3430 d bete cu ei asa ca nu stiu cu ce sa inceeeep.. asa paai:
Alucia a inceput cariera ei la primarie si era tampa si trebuia sa aiba o relatie buna cu sefa ei care era Vita Alto sau ceva de genu asta asa ca le-am pus sa fie BFF si atuuuunci cand aveau casuta de intelegere plina (cum suna=]])
am pus-o pe Alucia sa flirteze cu ea=))))))) si au ajuns sa se pupe si sa fie GIRL FRIENDS=))))))) O GOD i-am descoperit latura lesbiana a fetei asteiaSmile
Intreeeee tiiimp..
Kay si Caroline s-au despartit si au mai avut fiecare pe cate altcineva dar pana la urma au descoperit,la ziua lu Kay (cand devenea young adult iar Caroline era de ieri young adult) ca defapt se potrivesc perfect si ca sunt facuti unul pentru altul si AU HAMAHALUIIIIIT Love si am fost asa fericita=)))))
si i-am pus sa o faca de vreo 3 ori ca fiu eu multumita=)))))
APOI
Caroline si-a luat un job tot la primarie..Kay la teatru
ALUCIA...still gay and VIRGIN Crying((
Am mai pus-o sa flirteze cu un tip care e vecin si are o nevasta cat 30493 d case=)) si vreo..4 copii (Caroline fusese cu unu din ei:>)
siiii s-au pupat si treburi dar marea mea problema..ALUCIA IS STILL VIRGIN.
N-au reusit sa hamahaluie fiindca doar Kay si Caroline au pat dublu ea are de o persoana si cand era ala la ea si dadeam "woohoo" doar faceau make out Crying(( NUUUUUUUUUUU
intre timp se mai vedea si cu sefa ei si se mai pupaceau pe acolo
Dupa care..Kay si Caroline sunt inca impreuna
In schimb Alucia a deveeeeniiiit PRIMARITA :>:>
Si e inca virgina=))))))
Ea isi dorea sa-i zica lu ala cu nevasta de 3 case ca vrea sa fie doar prieteni si asa am facut dar apoiiiiii...intr-o seara
cica lu Caroline aia i se facu somn si adormi din intamplare in camera la Alucia iar Kay cica voia sa i-o puna bine primaritei =))))))))))))))))))))
Si cica asta ":>" si inainte sa se poata pupa s-a trezit Caroline si a inceput sa o faca pe mama lu Kay o Llama =))))))))))))))) PREA TARE
si ma rog si-a cerut asta scuze si au mers sa se culce fiecare la locurile lor Crying((
APOI
cand Caroline era plecata in parc sa faca vro 2 banuci din cantatu ei la chitara (canta ca un cur=))) Kay siii Alucia balbwcia s-au pupat 3 ore si chestii dar cand sa dau WOOHOO kay trebea sa plece la servici Crying(( SPUNETI SI VOI CE CRUDA VIATA ARE ALUCIA Crying(((( aaa si Vita aia deja nu o mai palce ca nu a cautat-o de 3 luni=)) si cred ca o sa le pun sa se desparta...
TO BE CONTINUETED

26 Dec 2009, 13:15
Vai Ana ce poveste tare=)) si faina faza cu Still Virgin Finna)
:>

L amine... nus tiu i-am pus pe aia sa se duca in Egipt...si sa cerceteze nu stiu ce piramida si a ars-o nu stiu. ce si tipa acea flacari pe la cur si chestiiFinna si am lasat-o acolo pana am obsercat ca-i 2 noaptea si ca-i rosie
Are tipu ala adolescent care e bff cu sora'sa si o iubeste mult. Si tipu o place pe nu stiu care tipa, da aia nu-l place ca are deja prieten si chestii,si totusi l-a pupat o data...dar nu inteleg de ce,da tot nu-l placea si m-am secat si n-am mai jucat Finna) ca asta era ideea dar mna :-<
asa...la mine nu se mai intampla mare chestie...

momentan m-am apucat de MAple Story...care este un joc 2D,dar are mare succes in lume si il adooor ca esti si te lupti si ai hainute..tari..si chestii..si hanorace nu stiu cum si trbuie sa dai bani reali
ca sa-ti faci... magazin si chestii ... ma rog

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
17 Jan 2010, 22:09
!HEEELP!
Am instalat un game update (fiindca doar asa ma lasa sa downloandez o casa) siiii cand am intrat in joc a dat "Disc authorization Failure" Crying( si s-a inchis si habaar nu am ce sa fac..o tipa zice sa fac un CD nou cu toate alea dar CD-urile mele au numai 4.7 GB si jocu 5 si ceva..
Habaar nu am ce as putea face..am incercat sa-l dezinstalez si sa-l instalez din nou dar degeaba..aceeasi problema..VA ROG AJUTATI-MA Bigeyes3 Bigeyes3 Crying(

24 Jan 2010, 13:59
Am si eu The Sims3 si e super misto.Sunt master la cantat,pescuit,gatit,pictat si la reparare.Am colectionat pietre,fluturi si multe altele.Faza naspa este ca e cam greu cu simu ca mam casatorit cu unu si am facut vreo 5 sau 6 copii.Asa ca,m-am dus sa fac bani si m-am angajat la bucatarie.Ce sa mai spun,jocul are o grafica misto si imi place.
25 Apr 2010, 18:12
heeei simsilor Finna)

am si eu o intreebaare ! deci,am jocul,nu e original... si vreau sa imi iau scot niste chestii de pe thesims3.com,dar trebuie cont Sad si nu mi se potriveste niciun serial .. se poate face ceva ? sau unde mai pot gasi alte haine..obiecte ?

frumoase povestioare aveti cu simsii Finna)) ce mai fac ?