Fantana Antica
07 Dec 2009, 16:34
OOC: Oricine poate participa

BIC:

Era noapte. Doar cateva raze de lumina alba reusira sa se strecoare printre draperiile trase ale ferestrei dormitorului fetelor. In urechile ei se strecura un sunet asurzitor asemenea unui tipat spart atingand note inuman de inalte, pe care doar ea il putea auzi. Isi acoperii urechile, dar degeaba.Tipatul parca se apropia din ce in ce mai mult si parea de neoprit.
Nu mai suporta. Trebuia sa scape, trebuia sa plece. Se ridica din pat, se imbraca si iesi val-vartej din camera fara sa se uite inapoi.
Holurile aratau inspaimantator in intunericul despicat doar de cateva raze marunte ce il strapungeau ca niste sabii argintii. Nu baga in seama picatura de teama, rece ca gheata care parea sa i se stracoare in vene, amestecandu-se cu sangele si merse mai departe spre usile care dadeau catre imprejurimile castelului. Iesi prin ele, trecu fugitiv pe langa lacul intunecat si merse direct spre casuta lui Hagrid, dar trecu pe langa ea de parca nici macar nu se afla acolo. Se opri putin la marginea Padurii Interzise si o cerceta atent.
Cu gatul uscat de emotie si cu inima batandu-i parca sa-i iasa din piept, Daria pasi in padure. Nimic nu misca. Merse in continuare, singurele sunete fiind respiratia si crengile care se frangeau apasate de greutatea ei. Trecu o bucata buna de timp in care se intreba ce cauta acolo, dar fara a se opri din mers.Vazu un luminis in aproiere cu ceva in mijloc. Curiasa, grabi pasul si vazu ca acel lucru era de fapt o fantana somptuos decorata care avea o placuta aurie pe ea. Dadu sa citeasca dar nu intelegea fiindca aceasta era scrisa in rune antice, iar Daria nu se pricepuse niciodata la rune.
Dadu un ocol fantanii, dar fu intrerupta de niste zgomote de crengute rupte. Cineva se apropia cu repeziciune. Se adaposti intre copaci pregatita sa atace daca era cazul si astepta ca persoana sa se arate...

[Image: BellasLullabybanner.jpg]

Unde iti este comoara, acolo iti va fii si inima.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07 Dec 2009, 18:37
Era DNG un copil neastamparat care tot face nazbati
-Stai nu te speria
"-Nu iti face griji nu ma speriam.
-Ma numes DNG, Welow DNG.
-"Ma numesc Daria, Daria Dumbledore"
-Incantat, ce e cu aceasta fantana ?
Dar DNG nici n-a apucat sa vorbeasca ca, cazu intr-o groapa.
-Daria scoatema de aici!

[Image: 97340994.png]
07 Dec 2009, 19:48
Fata nu stia ce sa faca mai intai, sa-l scoata pe baiat de-acolo sau sa caute provenienta gropii in care cazuse.Se apleca peste groapa si il intreba pe baietelul care era evident speriat:
" Esti bine?"
"N-am nimic, doar cateva julituri de la aterizare." raspunse acesta.
" Cam cat de adanca e?"intreba Daria.
"Cred ca are vreo cinci, sase metrii.Ai de gand sa ma scoti de-aici sau nu?"
"Imediat.Lipeste-te de peretele gropii." ii spuse ea.
Baiatul o asculta si se lipi de perete asteptand sa fie scos, dar vazu dezamagit ca fata ateriza la un metru de el.
" Ce naiba faci? Acum suntem amandoi blocati aici."
" Taci din gura, aud ceva."
Asa cum se asteptase, nu erau singuri. Doua voci se apropiau de locul in care se aflau si se parea ca purtau o conversatie contradictorie.
"Nu nu mai vreau sa am de-a face cu tine."spuse hotarata una dintre voci.
"Imi pare rau,nu am vrut sa se intample asa..."
"Dar s-a intamplat.PUNCT! Nu inteleg de ce m-ai chemat aici la ora asta..."
"De unde stiai...Cine...Ce se..."reusi sa articuleze Welow.
" Daca nu taci in momentu asta iti infing ceva pe gat!"i-o taie Daria.
Il intelegea pe baiat, era curios si ea era,dar voia ca ei sa se intoarca intregi la castel si fara ca cineva sa afle ca ei hoinarisera in padurea interzisa. Persoanele pareau sa se fi oprit din vorbit. Dariei ii batea inima mai mai sa-i sparga pieptul.Instinctiv se uita la baiat si vazu ca se facuse alb ca varul.
Fusesera descoperiti, era sigura de asta.Trebuia sa faca ceva.Isi puse mainile deasupra baiatului si sopti:"Lucririle bine ascunse sunt cele lasate la vedere."
"Ma duc sa vad ce se intampla."ii sopti fata.
"Si cu mine cum ramane?" intreba Welow.
"Tu esti invizibil, nu te pot vedea asa ca stai linistit.Ma intorc." Cu aceste cuvinte fata zbura pana la gura gropii sa vada cine erau persoanele care acum taceau malc.

[Image: BellasLullabybanner.jpg]

Unde iti este comoara, acolo iti va fii si inima.
07 Dec 2009, 20:04
Dar DNG din fire erea neascultator.
-Ah nu pot sa ies de aici!
DNG facuse aproape toate vrajile pe care le stia si tot nu reusise sa iasa.Tot ce spera era ca Daria sa nu fi patit ceva si sa-l scoata de acolo inainte sa-l gaseasca creaturile paduri.Dar in acel moment sse auzi voci
"Fata a vazut totul, so omoram"
Si in acel moment ei se indreptau spre fata.Fata se lupta cu mult curaj dar erau doi impotriva unuia, pana la urma fata a fost pusa la pamant.
"Te voi ucide"zicea unu dintre ei amenintando cu bacheta
Daria nu se lasa si continua lupta
"Expelliarmus,Levicorpus,Incendio"
Fata a reusi sa-l doboare pe unul dintre ei dar m-ai avea de luptat cu inca un vrajitor!Fara sa isi dea seama in ajutoru ei veni Ronan un centaur care locuia in padurea interzisa!

[Image: 97340994.png]
11 Dec 2009, 22:03
Skynet hotari sa iasa la o plimbare in noaptea aceea. Maine era liber de la Minister si nu avea ceva special de facut. Asa ca decise sa se duca la Hogwarts pentru a-si aminti de vremurile cand era si el elev. Nu putea sa intre in castel, dar putea vizita Padurea Interzisa. Spera sa poata intalni pe vreun centaur cu care se imprietenise de cand era elev. Firenze chiar i-a fost profesor. In timp ce se plimba cu bagare de seama prin Padure, auzi un tropot de copite si niste voci masculine care pareau a vraji pe cineva.
Skynet isi scoase bagheta si vazu o scena teribila: doi barbati se luptau cu o fata ce parea a fi eleva la Hogwarts, iar un centaur tocmai ii veni in ajutor fetei.
Pentru ca s-a creat o diversiune, Skynet isi indrepta bagheta spre unul dintre barbati si rosti:
- Expelliarmus !
Vrajitorului ii zbura bagheta din mana, acesta fiind surprins de vraja aparuta din senin. In cele din urma, acesta o rupse la fuga. In timpul acesta, Skynet il ochi si pe celalat vrajitor si spuse :
- Stupefy !
Apoi se duse la fata si o ajuta sa se ridice.
- Buna. Eu sunt Skynet.
- Multumesc de ajutor, Skynet, eu sunt Daria.
- Incantat, Daria. Dar ce cauti la ora asta in Padurea Interzisa? Nu stii ca este periculos? intreba el razand.
- Da, sigur ca stiu......dar n-am mai putut sta in camera....pur si simplu.
Se uitara amandoi la barbatul impietrit cu o oarecare teama.
- Ce-o sa facem cu el?
- Nu-ti fa griji. Eu sint un Auror care lucrez la Minister. Voi avea eu grija de el. Il voi duce chiar acum la Azkaban. Aa! Salut Ronan! Nu te-am recunoscut...
In tot acest timp centaurul i-a ascultat uitandu-se la stele.
- Buna Skynet, nu te-am mai vazut de mult. Ce te aduce pe aici?
- Am vrut sa fac o mica plimbare, Ronan, atata tot.
Skynet propuse sa plece impreuna din Padurea Interzisa, in spatele lui Ronan, dar Daria ii povesti de DNG. Se urcara pe Ronan dupa ce il luara pe DNG din groapa. Baiatul era foarte speriat de toata aceasta scena, asa ca tacu. Skynet il urca si pe omul impietrit pe spatele centaurului.
De obicei centaurii nu fac asemenea favoruri oamenilor, dar Ronan il stia pe Skynet de pe timpul in care acesta a invatat aici si chiar se imprietenise cu el.
Dupa ce iesira din Padure, Skynet isi lua la revedere de la Daria si de la DNG, care se indreptau spre castel si ii stranse mana lui Ronan, care disparu in Padurea Interzisa.
Apoi il lua pe barbatul impietrit, ducandu-l la casa sa din Hogsmeade, hotarand sa-l duca maine la Azkaban.

Respectã Bãtrâneţea!

[Image: ZbtKEJ.jpg]

"Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate."
J.R.R. Tolkien

always Skynet Barklord.
11 Dec 2009, 22:24
Isabella alerga pe coridor, fiind constienta ca deja intarziase cu 15 minute la masa, unde o asteptau Bellatrix si Luna. Mereu fusese punctuala, de ce acum trebuia sa intarzie? Roba ei flutura in juru-i si parul prins in coada se cam zburli.
''-Nu pot intarzia..'' isi tot soptea fata.
Dintr-o data se trezi pe podea. O fata statea in fata ei.. era destul de inalta si, de asemenea era pe jos.
''-Hei.. imi pare rau.. Eu ma grabeam.. ah.. Este vine mea.. '' ingaima Isabella.
''-Nici o problema.. Eu sunt Daria, Daria Dumbledore.'' se prezenta fata zambind, apoi intinse mana. Cercetasa dadu mana cu Astropufa, apoi se prezenta.
''-Eu sunt Isabella Swan. Imi pare bine!''
''-Da, si mie..'' zise Daria ridicandu-se.
''-Pai.. mergeam la masa, in Marea Sala.. Vrei sa vii?'' o intreba fata. In acest timp, Isabella isi inlatura elasticul care-i prindea parul, apoi si-l lasa pe spate.
Daria o privi putin surprinsa pe moment, apoi spuse aproband din cad:
''-Sigur.. de ce nu?''
Fetele mersera pana in Marea Sala, unde Isabella i le prezenta Darieri pe Bellatrix Cullen si Luna Swan.
''-Ea este Luna, sora mea.''
''-Oau.. Voi chiar semanati..'' spuse Astropufa privindu-le.
''-Cu exceptia ochilor.. Ai mei sunt caprui, ai Isabellei sunt albastri..'' zise Luna razand.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user