Craciunul
|
11 Dec 2009, 22:04
|||
|
|||
Poate e putin prea devreme sa deschid acest topic,dar cum majoritatea au luat astazi vacanta...pot spune ca se apropie Craciunul.
Deci...ce veti face in vacanta? ~Unde va petreceti sarbatorile? ~Cand veti impodobi bradul...? Si mai am o intrebare...Ce melodii ascultati in perioada Craciunului? Puteti sa imi spuneti si mie cateva nume de colinde? ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
11 Dec 2009, 22:10
|||
|
|||
App... urraaa.. sunt primaa.. >
![]() Ok, pai.. eu voi petrece Craciunul cu parintii.. (mama se intoarce din Italia pe 23.. ) si cu inca o familie.. Familia Manescu.. Cu prietena mea Mara Tatal ei a fost in armata.. cu tata si acum lucreaza la acelasi serviciu.. iar mama ei, ei bine, lucreaza unde lucreaza si mama.. Ce ciudat.. ![]() ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
11 Dec 2009, 22:18
|||
|
|||
Pai anul asta il petrec in famile, dupa craiun plec la munte .Bradul o sa-l impodobim in sera de Craciun.Ce melodi ascult tot aceeasi muzica
![]() |
|||
11 Dec 2009, 22:23
|||
|
|||
Eu ink n-am luat vacanta. Scoala mea ia vacanta pe 14 dec, deci mai am 2 zile de scoala (luni si marti) in care voi da si o teza
Respectã Bãtrâneţea!
![]() "Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate." J.R.R. Tolkien always Skynet Barklord. |
|||
11 Dec 2009, 22:28
|||
|
|||
Ce aiurea...eu nu mai puteam sa suport ultimele zile de scoala..nu stiam cum sa se termine mai repede..
Acum deja sunt in spiritul Craciunului...astept cadouri de la parinti .... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
11 Dec 2009, 22:33
|||
|
|||
Aaa da.. chiar.. Diriginta noastra si sotul ei canta joia asta la 5 la Teatrul Mihai Eminescu.. Bellatrix... trebuie sa mergem..
![]() 7B! Aaa si scuze de off-ropic Bellatrix.. Promit ca e prima si ultima oara.. ![]() You run. I con.
|
|||
11 Dec 2009, 22:43
|||
|
|||
si eu m-ai am luni si marti dar nu ma duc ,in ultimele doua saptamani n-am avut chef de scoala, defapt m-ai mereu
![]() ![]() |
|||
11 Dec 2009, 23:19
|||
|
|||
hahaaa...eu...
![]() ![]() ![]() ![]() Si sunt asa fericita Adica cred ca va fi cel mai frumos Craciun 8-> |
|||
11 Dec 2009, 23:21
|||
|
|||
Wow.. Cat de thare, Ada.. Sunt fericita pt tine..
Sper sa te distrezi! > ![]() You run. I con.
|
|||
11 Dec 2009, 23:23
|||
|
|||
WAAAW
![]() ![]() ![]() As vrea sa am si eu un astfel de Craciun ![]() Distractie placuta! ![]() ~Rachel~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|