Craciunul
11 Dec 2009, 23:27
Distractie placuta Ada..
Cred ca toate am vrea sa fim in locul tau Happywide...

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12 Dec 2009, 17:27
Distractie placuta Adooooooooooo (L) Superba idee

Eu cred ca o sa petrec Craciunul cu colegii mei de clasa pe la pizzerie.Sau pe la ceva profi Adica mergem sa colindam toti profesorii si dupa aia mai ramanem la pizzerie,restaurant,foc de artificii...etc.Sper sa fie frumos (L)
Tata si mama il petrec singuri,fiindca eu merg cu colegii,fratimiu cu prietenii =) Sau poate vin rudele pe la ei,sa nu fie prea singuri prin casa asta Whistle =)

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
12 Dec 2009, 19:51
Distractie placuta Shayera cu colegii tai
Eu in ajunul Craciunului merg cu colegii pe la profesori,apoi mergem la casa fiecarui coleg sa il colindam...sau ceva de genul...
Si in zilele de Craciun merg la munte...apoi revelionul mi-l fac acasa cu doua prietene Love

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

12 Dec 2009, 19:57
Hmm.. Da.. in Ajunul Craciunului mergem la diriginta, apoi cred ca vom merge la tine acasa, Bellatrix, dupa care la mine si apoi mai vedem.. Dar trebuie sa trecem si pe la domnul prefesor Balauca.. Abia astept sa il vad, sunt sigura ca este acas de Craciun.
Aaaasssaa.. si de Revelion.. ei bine.. parintii mei si acea familie merg la Rapsodia.. este un program super tare, dar eu si prietena mea Mara ramenm acasa.. am fost si noi anul trecut si anul asta nu mai avem chef.. In plus, toti astia din cartier raman acasa de Revelion si am stabilit sa iesim toti afara pe la 12 si sa aprindem artificii si sa mai stam impreuna.. [ Alex a zis ca vine si el.. Blush ] Oricum.. va fi super.. Smile :>

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
12 Dec 2009, 20:44
Mi se pare super ideea Isabella...
Mai ales de revelion
Sper sa te distrezi >Happywide<
Defapt distractie placuta tuturor...si desi e cam devreme,am intrat in spiritul Craciunului (tata imi da mai multi bani in vacanta ) va urez sarbatori fericite tuturor

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

12 Dec 2009, 21:41
Eu... cred ca o sa stau cu familia acasa, de Craciun.Cu prietenii ma intalnesc in restul vacantei, dar sarbatorile le petrec alaturi de familie.
De Revelion... cam la fel, probabil, poate mergem la munte, nu stiu...

Wow, Ada... ma bucur pentru tine! Distractie placuta!

Isabella, tu esti din Botosani? Proful tau de mate e Arthur Balauca,cel care scrie culegerile alea?

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
12 Dec 2009, 21:53
Da, sunt din Botosani, si cu tristete spun ca Balauca nu mai este proful meu mate.. Si cu mandrie ca a fost timp de doi ani.. in a 5-a si a 6-a.. Au fost doi ani .. hmm.. cum sa spun.. super, amuzanti, si.. cu o oarecare frica de mate..Finna
Dar sunt mandra ca am avut ocazia sa-l intalnesc si sa imi fie profesor.. Speram (si Bellatrix este in aceeasi clasa cu mine) sa il revedem pe 24, cand vom trece pe la el.. Ne este foarte dor..
EDIT LATER: De ce? Il cunosti pe Artur Balauca?? Smile:>Love

You run. I con.
12 Dec 2009, 22:16
Woow...
Nu credeam ca mai stie altcineva de Artur Balauca....E un profesor destul de sever...dar sincer..mereu radeam in fiecare ora...si ne-a invatat mult mai multe decat alt profesor si nu cred ca cineva ar putea sa il inlocuiasca...Love dar tu de unde il cunosti Mary?

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

12 Dec 2009, 23:18
Pai, Bellatrix, adevarul e ca Balauca este un om cunoscut, fie pentru ca este cel mai bun profesor de matematica din judet, fie pentru culegerile lui.. Majoritatea sunt editate de dumnealui..

You run. I con.
13 Dec 2009, 13:09
pai eu vreau sa imi impodobesc bradul pe 19,cu 5 zile inainte de craciun si ma duc la munte,la sinaia,iar revelionul mi-l petrec acolo