Urari Zile de Nastere
|
08 Aug 2009, 12:22
|||
|
|||
La multi ani, Mary!
cu intarziere din pacate >.< ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
08 Aug 2009, 15:27
|||
|
|||
Multumesc, Anna, Raizen & Lyra!
> ![]() ![]() ![]() [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
01 Nov 2009, 18:04
|||
|
|||
La multi ani pentru Traje!!!!
La cat mai multe reveniri pe forum!=]]] Ti-am scris tot ce aveam de zis in mesajul de azi, asa ca aici ma mentin doar la urarea de mai sus. Si pentru ca te iubesc atat de mult, iti dedic si un sts. Deja e prea mult. Sa nu ti se urce la cap=]] Lollypop Puffy, la multi ani si tie. Multa sanatate si la cat mai mult noroc in viata. ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
02 Nov 2009, 21:29
|||
|
|||
Vin si eu mai tarziu...nu prea am intrat saptamana asta pe DM din cauza temelor....
Anyway...La multi ani Mary!!! Te pup dulce si sa ai noroc in viata ![]() ~Rachel~ ![]() |
|||
19 Nov 2009, 22:05
|||
|
|||
HAPPY BDAY BELLATRIIX
![]() tot ce iti doreesti> ![]() ![]() * brb sa dau scroll mai sus & pe pag din urma ca sa sterpelesc o urare * ma rog=]]] nu gasesc nimic calumea=]]]] la multi ani din nou=]]]] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aww ai facut 14 ani special ca sa imi faci in ciuda ca mai am ceva pana fac si eu atatia=))) stiam eu=)))) |
|||
19 Nov 2009, 22:49
|||
|
|||
La multi ani colegamea!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Succes in continuare la scoala si cu B.C pwpici ![]() ~Rachel~ ![]() |
|||
20 Nov 2009, 09:49
|||
|
|||
Hey...
![]() Mersi mult fetelor...:-) - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
20 Nov 2009, 21:55
|||
|
|||
La multi ani, Bellatrix! Tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca! ><
Scuze pentru intarziere... [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
13 Dec 2009, 12:59
|||
|
|||
Ronny Ronny Ronny!!!!! (L)
Happy B.Day!!! Sa primesti tot ce iti doresti de ziua ta!Eu iti doresc sanatate si numai bine!Fa fi fericit! Te pup PS:HAHA...sunt prima ![]() ![]() |
|||
13 Dec 2009, 16:46
|||
|
|||
La multi ani Roon >
![]() vin si eu cu un mesaj prapadit de'un rand=))) btw, happy bday de cate ori vrei si lma Braxton, fostul meu iubit [ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Urari | Charlizze Di Rino | 14 | 4,817 |
29 Apr 2008, 22:22 Last Post: Deea Potter |