Craciunul
13 Dec 2009, 15:08
De Craciun sincer nu am nimic programat dar probabil voi fi cu prietenele [ cel putin asha sperLove ] sau cu familia. Depinde. Oricum sunt aproape sigura ca nu plec nici-unde. Bradul il vom impodobi..cred ca pe 23 , dar nu sunt sigura.

Melodii care le ascult de Craciun sunt melodiile normale dar ascult in special si:
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
Britney Spears - My Only Wish This Year
Lady Gaga - Christmas Tree - Desi nu e o colinda neaparat
Christina Aguilera - This Christmas
Christina Aguilera - Have Yourself A Merry Little Christmas
Pussycat Dolls - Santa Baby
Britney Spears - Santa Baby - Aceasi melodie dar ador ambele variante.
Hillary Duff - Last Christmas - merge si varianta Ashley Tisdale. Sunt superbe ambele.
Mariah Carey - Merry Christmas
Mariah Carey - Miss You Most ( At Christmas Time )
Celine Dion - So This Is Christmas
Si daca imi mai vin in minte , dau un edit.Kiss Sper sa te ajute Bellatrix.Love

You are the \perfect\ little angel with no f l a w s in your life;
He is the |flawed| man who can never conceal his d a r k past;
[Image: tumblr_m841wyNNKh1qkmebxo2_250.gif][Image: tumblr_m841wyNNKh1qkmebxo3_250.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13 Dec 2009, 15:10
Multumesc mult Ksenia
Imi place mult melodia :
~Britney Spears - My Only Wish This Year

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

13 Dec 2009, 15:58
Hei, ms si in numele meu, Ksenia, oricum nu stiam ce sa ascult de Craciun.. Si noi impodobim bradul in seara de 23.. Atunci ajunge si mami acasa asa ca are onoarea..Finna Ma rog.. si eu si ea..

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
13 Dec 2009, 17:00
mhm..craciunul.
Imi plac cadourile si vacanta si mirosul de brad & de scortisoara si zapada..dar nu stiu ce simbolizeaza craciunulThinking stiu varianta nasterii domnului si aia prosteasca cu "reuniune de familie"
de craciun am voie sa stau cat vreau pe net, fara invatat pt olimpiade si chestii. Si de revelion pana'n anii trecuti la fel, acum ii petrec cu gascaSmile
Ieri am fost la mormantul tatalui meu..si da, e acolo, el e acolo si pun pariu ca nu ii pasa de chinurile astea cand ii auzi pe ceilalti "wowLove acum suntem toti reuniti si stam la masaLove ce placut e sa sarbatoresti cu familiaLove ", sentimente pe care nu le'am mai trait de ani intregi, sentimente de implinire or something like that.
bine, poate dramatizez, dar craciunul e pur si simplu o etapa peste care vreau sa trec:| urasc sa vad masa pe care acum multa, multa vreme o vedeam plina (acum mama nu se mai chinuie sa invite 938494 rude de nu stiu pe unde..mama si cand ma gandesc cat de stresata eram pana la 7 ani ca o invita si pe tanti elena, una pe care nu o prea agreamFinna ma pupa si ma lua in brate oriunde ma duceamFinna azi as primi'o cu bratele deschise..pacat ca a murit anul trecut) , o vad an de an goala si fara farmec..anul trecut era si sora'mea (ne uitam amandoua la tomb raider=)) ce vremuri) dar de craciunul asta nu vine, pleaca si ea la munte cu iubitul:|
btw.felicitari celor pe care craciunul nu ii lasa rece si sper sa va bucurati >Happywide< eu abia astept revelionul acasa la Dia:->

Ps: scuze ca stric atmosfera, mai bine nu ma bagati in seamaThinking pana acum nu am citit un post de aici, stiu foarte bine ca nimeni nu imi impartaseste opinia contra craciunului:-j
Edit : uitaseemLove in Ajun mergem sa colindam pe la proofiLove toata gasca & cativa baieti din clasa noastraSmile da, partea asta o adoorLove plus ca ne punem bine cu profii=))
13 Dec 2009, 17:08
Ginny.. daca privesc din perspectiva ta, ei bine, cred ca ai dreptate.. Nu vreau sa par indiscreta sau asa ceva, sau sa-ti trezesc si mai multe amintiri.. dar.. tatal tau a murit? Sad

You run. I con.
13 Dec 2009, 17:42
A murit acum aproximativ patru ani. doar nu ii pregatesc piatra funerara de dinainte, e totusi prea morbidFinna in momentul asta este la 3 metri sub pamant:-j si mormantul lui e super naspa. Au crescut buruieni pe langa el, dar mama nu trebuie sa stie ca am fost ieri, doar eu cu my BFF, la cimitir si nu ii pot sugera sa se duca sa aranjeze putin acolo:-s
Nu cred ca ma mai duc in viitorul apropiat pe acolo oricum.. am gasit drumul din prima, desi am fost doar de 2 ori acolo, odata la inmormantare si odata anul trecut, si mi se parea frumos oarecum, cum cadea zapada pe acolo. Lui ii placea zapada pentru ca si mie imi placea Smile
dar, da, timpuri indepartate..nu isi mai amintesc multi de ele. Eu am uitat multe despre el.
13 Dec 2009, 17:51
Stii.. mi-as dori sa-ti pot spune ca te inteleg.. insa nu pot.. pentru ca nu te inteleg in totalitate.. vreau sa spun, nu am trecut prin asta.. insa am trait cu o senzatie de spaima si grija totala timp de sase luni, in anul 2005, cand tata a fost plecat intr-o misiune destul de periculoasa in Afghanistan.. Foarte multi colegi de-ai lui au murit in misiunea aia.. De fiecare data cand suna mi se lua o piatra de pe inima.. Iar cand a venit acasa, nici nu mai spun cat de fericita eram, si atunci am jurat ca nu o sa-l mai las vreodata sa plece acolo, nu ma interesa daca el voia sau nu asta... el a fost in armata, insa acum s-a transferat la pompieri impreuna cu majoritatea colegilor sai. Stiu ca e mult mai rau ce ti s-a intamplat tie, dar sincer nu doresc nimanui sa stea cu spaima aceea in fiecare zi, atata timp.. aveam si tot felul de vise ciudate.. cu oameni care il impuscau sau asa ceva... dar aveam 7 ani atunci.. deci.. si imi era si mai greu, pentru ca mama mea era plecata in italia, si nu a stat cu mine, stateam la bunica mea, in oras, care locuieste la cateva strazi distanta de unde locuiesc eu. Incepuse la un moment dat sa-mi fie dor si de casa mea, pt ca nu ma lasa sa vin singura acasa, dar nici ea nu voia sa vina cu mine.. In fine na bucur ca au trecut acele luni...

You run. I con.
13 Dec 2009, 18:11
Imi amintesti de anul intreg pe care l'am trait eu asa cum l'ai descrisSad
tatal meu s'a imbolnavit in noaptea de 10 aprilie..adica era bolnav de dinainte, dar atunci a fost internat... si tot atunci i'am auzit pentru ultima oara vocea. A paralizat, a incetat sa vorbeasca si nu puteam decat sa ii vad lacrimile cand plangeam langa el. A fost un an .. groaznic, pur si simplu. E ceea ce ai trait tu, pe o durata mai lunga, si eu am fost lipsita de usurarea " si'a revenit! s'a intors! " pentru ca, da, a murit un an si 18 zile mai tarziu.
Cand era la spital, mi'era ingrozitor de frica sa nu moara fara sa il vad; cand l'am vazut, nu mi'a venit sa cred. Era palid, foarte slab si nu mai era deloc "tati pe care il stiam", dar mama imi zisese de dinainte sa nu ma sperii daca e putin altfel. Cand venea acasa, INTOTDEAUNA ajungea inapoi la spital, iar eu vedeam ambulanta plecand de la geam si ma inchideam in camera toata ziua.
Si eu am avut vise ciudate..toate lunile acelea lungi. Am visat ca va muri cu o saptamana inainte sa se intample, si cred ca era un semn sa stau mai mult cu el, si acum, chiar daca as fi stat 24/24, tot mi'e dor de el.
Deci am avut aceleasi sentimente=)) esti norocoasa ca (probabil) misiunea tatalui tau a durat mai putin decat acel an si 2sapt pe care tatal meu i'a petrecut bolnav dar imi pare foarte rau oricum pentru ce ai suferit (stiu foarte bine cum e) si pentru ca mama ta e in italia.. Si mama mea a fost un an in Anglia dupa ce a murit tata, si eu nu am putut decat sa ma inchid in sine (adica, am ingropat acest episod din viata mea si am continuat sa fiu ceea ce sunt, pt ca nu pot fi foarte mult timp serioara si consider timp pierdut daca in loc sa razi cu prietenii, plangi cu ei:-j ), neavand parintii cu care sa vorbesc:-s plus ca sora'mea a plecat la facultate in alt oras etc...
acum s'a dus toata atmosfera de bucurie din acest threadFinna hai sa ne gandim mai bine la cadouri:->
[ ce greu e sa te gandesti la asta dupa ce vorbesti despre probl taleFinna) ]
15 Dec 2009, 23:19
Ginny, chiar imi pare rau pentru tine.Eu chiar nu pot sa spun ca te inteleg pentru ca nu am trecut niciodata prin ceva asemanator, dar ce ai scris tu m-au facut sa ma gandesc cat de norocoasa sunt ca pot petrece sarbatorile alaturi de intreaga familie, iar eu nici macar nu apreciez suficient de mult acest lucru...

Cadouri... nu imi doresc nimic special, doar vreau ca tot ceea ce voi primi sa gasesc sub brad ca si cum chiar Mos Craciun le-ar fi lasat. Am totusi o lista destul de lunga de dorinte pentru Craciun, insa nu materiale.
Anul acesta, la scoala am hotarat sa ia fiecare un codou unui coleg/e.Ne-am scris toti numele pe niste biletele si apoi am extras pe rand cate unul.Trebuia sa ii cumparam cadou celui care ne-a picat.A fost frumos... Asa am primit o jucarie de plus foarte simpatica de la un coleg de la care ma asteptam sa imi cumpere o tampenie, chiar am fost surprinsa(noroc cu prietena si colega mea, care i-a zis ce mi-ar placea ). Mie mi-a picat numele unei prietene, care nici nu a venit luni sa isi ia cadoul(si mi-a inghetat mie mana pe el...). M-am gandit sa le cumpar tuturor prietenilor un cadou de Craciun doar ca nu stiu cum se face de stam in parti diferite ale orasului, plus ca unii stau si in afara si le e destul de greu sa intalnim in vacanta... Sad

P.S.: Legat de profesorul Arthur Balauca... Nu il cunosc personal Ii stiu culegerile dupa care mai lucram in a7-a si a 8-a si am citit pe ultima coperta ca a avut rezultate notabile cu elevii sai...

P.S.2: Si noi am fost la colindat prin scoala, cu profu de religie.N-ar trebui sa zic "noi" pentru eu si inca vreo 6-7 colegi/e nu ne-am dus sa "deranjam"clasele.Una dintre ele avea teza si au intrat cu [virgula] colindele peste ei.In cancelarie m-am dus si eu totusi... A fost prea tare chiar daca erau chiar profesorii carora le cantasera in prealabil in timpul orei.
De Craciun nu ne mai ducem iar la profi sa colindam, nici nu stim unde stau majoritatea...

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
16 Dec 2009, 00:00
Imi aduc aminte de un craciun petrecut cu ana care a fost unul dintre cele mai perfecte adica..era dupa craciun dar tot era tare..sau inainte
hmm

si a fost geniaaalOmg3 si am mers la munte..la o cabana,am baut vin fiert...ne-am dat cu sania de pe deaaaaal and stuff..si a fost geniaaaL
si ieseam la 10 noaptea in orasSmile si ne duceam in sk8 park Finna)
si pe urma cand ne intorceam ne asezam pe ultima...si ne uitam cu cad fulgii de nea 8-> si vorbeam..si a fost MINUNAAAT deci a fost cel mait are sentiment din lume Sad mi-e dor de ana...la noi ninge cu galeata.
si pe mine mai mult m-a intristat Sad

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."