Craciunul
|
16 Dec 2009, 00:27
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anyway... Craciunul asta..a venit bica la mine si naaa o sa stam sa frecam batu..cat despre brad(ca tot veni vorba de bete) l-a "impodobit" mama in seara asta cu vro 2 bici si na...Cat despre cadou deja l-am primit un iPod nano 5th generation pe care mi-l doream de cand bica ![]() ![]() ![]() ![]() PS Ada: daca citesti asta sa mai scrii despre Craciunu ala ca sa-mi mai aduc aminte=)) ![]() |
|||
16 Dec 2009, 02:00
|||
|
|||
mai tii minte...
![]() ![]() sau ...veni o tipa metalista..care arata geniaaal =P~ si chestii. sai nu s-au mai intamplat prea multe chestii ![]() vai anuuutza ![]() ![]() ![]() Poate vii acasa Craciunu viitor sa mai mergem la campulung |
|||
17 Dec 2009, 21:24
|||
|
|||
![]() Tii minte cand ne-am dat cu sania cu mama ta si cu ala mic?=)))) cica noi de pe Himalaia in jos " ![]() Altceva legat de Craciun..pe la scoala nu fac nimic=)) ascultam colinde si ne uitam la 3430984 d filme si coloram Mosi Craciuni=)) chestii biciuitoare ![]() ![]() |
|||
18 Dec 2009, 22:43
|||
|
|||
Anutaaa...chiar daca vii Craciunul viitor mai mergem la munte impreuna de-abia astept
![]() ![]() ![]() E asa de ciudat ca 6 ani am fost NEDESPARTITEEE!!! si ![]() ![]() Ana...de-abia astept vara sa te vad in fiecare zi...iaaar...ca pe vremuri 8-> |
|||
23 Dec 2009, 20:34
|||
|
|||
In seara asta am impodobit si eu bradul.In fiecare an obisnuiesc sa pun globuri,ascultand colinde.Pentru mine este ceva magic si am asteptat clipa asta de cateva saptamani.
Ceea ce nu mi-a placut a fost ca a trebuit sa fac bradul singura...Deobicei tata imi venea in ajutor,dar anul acesta m-a lasat sa il fac singura.Arata destul de bine... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Dec 2009, 23:02
|||
|
|||
Io am impodobit braadul sambata trecuta ...poi pe bune nu mai aveam rabdare si la-m cicalit pe tata pana ma lasat sa imi fac bradul
![]() Si mie imi place sa ascult colinde cand impodobesc bradul...deobicei stau cu caietul de cor in mana si cantde acolo da acm l-am pierdut ![]() Deci intr-un cuvant Craciunul e ceva Sfant pentru mine ![]() |
|||
24 Dec 2009, 00:06
|||
|
|||
Ada McNair Wrote:Anutaaa...chiar daca vii Craciunul viitor mai mergem la munte impreuna :> de-abia astept Dar cum crezi ca ma simt eu care n-am mai vazut-o de niciodata ? :-< :-< De craciun merg si eu la tara cu familia acolo, cu verii etc etc. Sper sa se raceasca si sa ninga pt ca e cam fleshcaiela acum.. si atunci va fii mult mai fain dar asa mna.. |
|||
24 Dec 2009, 15:05
|||
|
|||
Ehee Raizeeeen :>:>
Acum Craciunul mi se pare o agonie totala Adica..inainte il iubeam mai mult.Acum e ca oricare alta zi. Nu vad nimic special , in afara de faptul ca vin copchii handicapati la mine la usa si incep sa-mi cante chestii,si ma mai si fac sa ma ridic de la calculator si sa ma duc pana la usa,si-mi mai cer si bani. Adica..dupa ce ca ma obliga sa-i ascult si sa-i suport, mai trebe sa le dau si bani ? WTF? ![]() Asa...mna..Craciunul...poate o fi tare..dar pentru mine nu mai inseamna nimic. cel putin de cand nu e Ana, nu prea ma mai bucur de el ![]() ![]() |
|||
24 Dec 2009, 16:00
|||
|
|||
Am stat si eu si m-am gandit.Acum la mine Craciunul consta numai in cumparaturi si cadouri...nu mai e acel farmec
Si chiar mi s-au dus toate planurile de Craciun Stau acasa cu ai mei...c'est la vie!Astept numai Anul Nou sa plece mai mei la munte...eu sa il fac cu prietenii,si fratimiu la fel ![]() E mult mai bine asa ![]() ![]() |
|||
24 Dec 2009, 17:35
|||
|
|||
Craciunul meu e crap..adica vorbesc de atmosfera de Craciun..nu e zapada...e asa..parca nici macar nu e..ma rog astazi am mers la cumparaturi cu ai mei in timp ce bica facea 304930 d feluri de mancare pe acasa pe urma am venit si am inceput sa filmez pe toata lumea=)) si acum am intrat la calc ca sa iau un film de Craciun..sper sa iasa ceva ok astazi >
![]() CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA > ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [PS Raiz: o sa ne vedem noi odata ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|