some love
|
18 Dec 2009, 22:41
|||
|
|||
uuu anaa sunt asa de fericitaaaa
![]() Nu stiu..incearca as te asezi cu el in autobuz si chestii sau sa intri in vorba cu el..cumvaaa sa-i ceri o chestie sau nu stiu ![]() Vaaai anwca mi-e asa de dor de tine..:-L si ma seaca ca nu am timp deloc sa intru pe mess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() de-abia astept sa vii anuca ![]() P.S. se numeste tobosar ![]() |
|||
19 Dec 2009, 19:47
|||
|
|||
I AM A FUCKIN GAY:|:|:|:|:|
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))) DECI NUMAI MIE MI SE PUTEA INTAMPLA....=)))))))))))))))))))))))) deci... Am cautat pe Facebook si am gasit o prietena de a lui si care avea mai multe poze cu el si am inceput sa salivez eu asta si apooooi am observat ca-l cheama Chrisy Lopez si i-am dat friend riquest si bla bla.La scoala la mine pe site avem si un cacat ca avem e-mail intre colegi si am cautat Lopez...si e numai cineva cu numele asta de familie care se numeste Christina :|:|:| AM RAMAS FLEEEEEEEEEEEEEX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Booon m-am uitat prin poze dupa tate dupa chestii si cand mai uit la bine la "el" pe facebook cica "you can't see HER PROFILE cuz bla bla" =)))))) E O FATA SUNT GAY SI MI-A PLACUT DE O FATA DA ARATA FIX CA UN BAIAT SE COMPORTA CA UN BAIAT SE IMBRACA CA UN BAIAT VORBESTE CA UN BAIAT IAR EU SUNT GAY :|:|:|:| WA MA LAS DE MESERIE =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ![]() |
|||
19 Dec 2009, 21:42
|||
|
|||
VAAAAAI ANAAAA =)))))
PENAAAALA treaba =))) deci mor de ras numa tie ti se putea intampla =)))) |
|||
19 Dec 2009, 22:29
|||
|
|||
=))))))))) NU POT SA CRED
![]() ![]() ![]() V-AM ZIS EU CA NU AM NOROC IN DRAGOSTE NICI CAT NEGRU SUB UNGHIE?=)))))))))) de ce scriu cu caps? anyway I'M GAY si ma las de meserie =)))))))))))0 :|:|:| ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
19 Dec 2009, 22:58
|||
|
|||
WA ANNA=))))))))))
fata..adevarul e ca merita sa te faci lesbi pentru una ca aia ![]() deci mama..e imposibil sa nu fie baiat..nu vad nici'o explicatie ![]() prea penal =))))))))))))))))))))))))))))))) |
|||
20 Dec 2009, 15:05
|||
|
|||
STIU DECI NU-MI VINE SA CRED PUR SI SIMPLU :|:|:|
ARATA FIX PIX CA UN BAIAAAT ![]() VREAU SA FIE BAIAT CA ARATA ATAT DE BINEEEe ![]() =))))))))))))))))))))))))))))) ![]() |
|||
20 Dec 2009, 19:49
|||
|
|||
[ scuze anna ca am salvat poza asta.
![]() ![]() ![]() UITE MOTIVUL INFIINTARII UNEI COMUNITATI GAY IN LUME=)) cum naiba sa fie fata nu imi dau seama ![]() |
|||
20 Dec 2009, 20:26
|||
|
|||
AHHH
![]() prieteni ai naturii si acum salivez dupa poza asta=))))) si dupa altele ma rog=))))) DA CUM SA FIE FATA ![]() ![]() ![]() |
|||
20 Dec 2009, 22:29
|||
|
|||
OMG!!!
Cum puii mei poate sa fie FATA?! :-O Este IMPOSIBIL!! Cred ca sunt GAY si eu.. Adica e un baiat dragut pentru o fata.. ![]() Acumj te inteleg, Anna.. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
20 Dec 2009, 22:46
|||
|
|||
O GOD
=)))))))))))))))) MI-A FOST CONFIRMATA PRELEGEREA CHIAR DE CATRE CHRISTINA cica eu pe facebook "r u a girl?" si cica asta "yeaaah" si cica eu "damn" si cica asta "?" si cica eu "i could sweaaar you're a boy" si cica asta "-_- ok" si cica eu "sorry anyway ![]() =)))))) NUUUUUUUUUUUU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|