some love
|
20 Dec 2009, 23:58
|||
|
|||
Doamne... Dar vad ca nu are mare lucru impotriva faptului ca ai crezut ca este baiat..
I mean.. eu cred ca are un plan diabolic.. Cum ar fi, sa se dea drept baiat ca sa inebuneasca fetele si apoi sa le dezamageasca: ''Sorry, but I'm a girl, too'' Ce thare.. Dar cred ca e putin ciudat ca o fata sa.. se imbrace ca un baiat sau sa se comporte ca unull.. Anyway, A foat thare faza.. GAY FOREVER!! =)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
21 Dec 2009, 13:56
|||
|
|||
Dupa ce am stat si am meditat cu cel mai diabolic si credincios dintre sfetnicii mei [nu neaparat si cel mai intelept], HAHALINAAA [ de fapt eu am vorbit de 08595 d ori mai mult=)) ] , am ajuns la urmatoarele concluzii:
ori e un tip nefericit in cautarea rostului sau in lume pe post de baiat, si se da drept fata, desi este baiat de fapt, el doar se da drept fata, cand in realitate este reprezentant al sexului opus, dar..bine incetez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cam astea sunt optiunile..inafara de aia cu clandestinul, sau sora mai mare care ii umbla pe cont, sau ce a zis Isabella, ca asa incearca el sa agate tipe ![]() |
|||
21 Dec 2009, 17:16
|||
|
|||
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
O GIN MULTUMESC FRUMOOOOS CA MI-AI LUMINAT CALEA SPRE ASFINTIT. Anyway..ma dau batuta =)))))))))))) acum ii zic Christinuta ![]() ![]() |
|||
21 Dec 2009, 19:33
|||
|
|||
Anna McNair Wrote:=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
|||
21 Dec 2009, 20:56
|||
|
|||
Hei, nu am spus ca sunt gay..
Ideea e ca... of la naiba, ok am zis ca sunt gay, dar nu sunt! Ce incurcatura.. deci, am zis ca sunt, citez: ,,GAY FOREVER!! '' dar NU sunt.. Hmm.. Dar pana la urma, sunt fata si imi plac baietii, nu fetele, asta se pune? Inseamna ca sunt gay? ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
22 Dec 2009, 00:05
|||
|
|||
Amuzanta faza... Stiu cum e
![]() In vacanta de vara am fost intr-o tabara si in cabana unde eram cazati mai era un tip(asa credeam noi ) cu fratele lui mai mic si cu inca un prieten de-al fratelui sau... astia doi erau mici, vreo 9-10 ani... Arata exact ca un baiat, se imbraca super tare, avea parul destul de scurt, vopsit cu verde(mda...) in anumite parti, oricum arata foarte bine.Majoritatea fetelor cand l-au vazut s-au indragostit pe loc.Nu a fost si cazul meu, cred ca verdele era de vina. Toate incercau sa ii atraga atentia in primele 2 zile pana cand am auzit-o pe bunica lui spunandu-i: "Roxy, hai si tu sa faci poza cu noi!" Ramasesem socate... Roxy? Asta nu era nume de fata? o.O Poate era o porecla, ne-am gandit la inceput, doar ca pana la urma una dintre fete a facut cunostinta cu el si am aflat ca numele EI era Roxana si da, era fata. Au fost atatea barfe pe seama ei, saraca.La inceput nu ma intelegeam prea bine cu ea si mai faceam glume pe seama ei, nu o intelegeam si ma enervase pentru ca imi murdarise(din greseala, ce-i drept) hanoracul preferat. La finalul taberei ne-am imprietenit cat de cat, desi nu imi placea felul ei prea masculin de a fi, probabil nu o intelegeam... [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
23 Dec 2009, 14:33
|||
|
|||
SI felul meu de a fi este mascunlin. :-L
Ma rog...faza cu Anna nu ma mira deloc! Adica i se putea intampla oricand ori ei ori mie,si Dumnezeu a tinut mai mult cu mine. Adica o inteleg.Pentru ca noua ne plac baietii care au si cateva trasaturi de fete. Cum ar fi (stie Ana): Radu, chestii Si e cam greu sa-ti dai seama acum cand toti baietii au parul lung si toate fetele la fel. Adica,acum nu-ti mai dai seama care-i fata si care-i baiat,si o cred. Si da,imi convine asa. Adica,mna..nu stiu daca m-ati inteles,dar se poate intampla. ![]() Si pe mine ma confunda tipele pe strada cu un tip. ![]() Asta-i viata chiar m-a si intrebat una daca vreau sa fiu cu ea dupa ce am vorbit 2 saptamani. |
|||
23 Dec 2009, 18:26
|||
|
|||
DRAGUUUUT=))))
ehe asta este viata..adica cee ironie a sortii =))))) cica eu "SA-L CHEME CHRIS sau ceva de genu fiindca e un nume asa tare si oricum seamana cu Cristi ![]() ![]() PENAL=))))) bine ca nu apucasem sa ma dau la ea ![]() ![]() |
|||
24 Dec 2009, 15:02
|||
|
|||
Daca te dadeai la ea era chiar tare Ana
![]() Anutaa > ![]() ![]() Te iubesc ana > ![]() ![]() |
|||
10 Jan 2010, 20:43
|||
|
|||
=))))Dragi prieteni ai naturii..revin cu o alta povestire naimaipomenita din viata mea incredibil de amoroasa.
Tin sa specific(din nou) ca sunt cea mai nenorocoasa persoana in viata in ceea ce priveste dragostea.Cand mi-a placut insfarsit un tip..s-a dovedid a fi o tipa..iar acum cand imi place altul..e din USA :|:|:| Il cheama Joe,are 16 ani e din Baltimore (aproape de Washington) ![]() Incepe sa-mi placa de el (sunt cu capu rau de tot,stiu) Dar daca inca nu stiati sunt o visatoare nemaivazuta care mereu are scenarii in cap cu iubiri si intalniri dragute,cu baieti si casatorii biciuitoare...:-< Naspa! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|