Craciunul
16 Dec 2009, 00:27
KissKissKiss Vai adara..Omg3 Si mie mi-e dor de Craciunul ala..pacat ca nu prea avem multe poze sau chestii de atunci Omg3 da tin minte si in localul ala unde am baut noi 3049 d vinuri erau niste metalisti si cica noi "LoveLoveLove" sau cand eram la usa si am zis "Hai ada ce cacat faci acolo?" si cica era o masa pliiina cu 40934 d oameni prin apropiere si cica unu "veezi ce limbaj eu fetele in ziua de azi" sau ceva de genu si au inceput toti sa se cace de ras si cica eu "Happywide" adica sa nu mai zic si cica vine ada "Wa nu gasesc cacatu ala de manusa"=))))) A FOST PENAL =))))))))0
Anyway...
Craciunul asta..a venit bica la mine si naaa o sa stam sa frecam batu..cat despre brad(ca tot veni vorba de bete) l-a "impodobit" mama in seara asta cu vro 2 bici si na...Cat despre cadou deja l-am primit un iPod nano 5th generation pe care mi-l doream de cand bicaLoveLoveLoveLove

PS Ada: daca citesti asta sa mai scrii despre Craciunu ala ca sa-mi mai aduc aminte=))

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16 Dec 2009, 02:00
mai tii minte...Finna cum erau aia doi tipi...care se cacau pe snowboard si cica noi"=p~" si cica aia ":-s" Finna)
sau ...veni o tipa metalista..care arata geniaaal =P~ si chestii.
sai nu s-au mai intamplat prea multe chestiiFinna dar a fost tare
vai anuuutza Omg3 mi-e asa dor de tineSad
Crying(
Poate vii acasa Craciunu viitor sa mai mergem la campulung

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
17 Dec 2009, 21:24
Love:> HEHEEEI
Tii minte cand ne-am dat cu sania cu mama ta si cu ala mic?=)))) cica noi de pe Himalaia in jos "Smile" =)))))) si mai tii minte ca atunci cand ajungeai jos de pe dealu ala era ca un fel de bica in jos adica se termina pamantu si era altu mai in jos=)) god nici nush cm sa explic...
Altceva legat de Craciun..pe la scoala nu fac nimic=)) ascultam colinde si ne uitam la 3430984 d filme si coloram Mosi Craciuni=)) chestii biciuitoareFinna stati ca tocmai mi-am adus aminte de ceva si ma duc sa scriu la Some Love=))

18 Dec 2009, 22:43
Anutaaa...chiar daca vii Craciunul viitor mai mergem la munte impreuna de-abia asteptLove si o sa ne petrecem iar bica sau la vara mergem iar la Campulung daca vrei 8-> asa ca pe vremuri..Omg3 si sa stam..si chestii MI-E DOR DE TINE ANA sper ca vii sa mai stam impreuna Sad
E asa de ciudat ca 6 ani am fost NEDESPARTITEEE!!! si Sad nu stiu..e ciudat sa nu mai fii langa mine in orice moment al zilei...si chestii Sad
Ana...de-abia astept vara sa te vad in fiecare zi...iaaar...ca pe vremuri 8->

I'll wait for you...

23 Dec 2009, 20:34
In seara asta am impodobit si eu bradul.In fiecare an obisnuiesc sa pun globuri,ascultand colinde.Pentru mine este ceva magic si am asteptat clipa asta de cateva saptamani.
Ceea ce nu mi-a placut a fost ca a trebuit sa fac bradul singura...Deobicei tata imi venea in ajutor,dar anul acesta m-a lasat sa il fac singura.Arata destul de bine...

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

23 Dec 2009, 23:02
Io am impodobit braadul sambata trecuta ...poi pe bune nu mai aveam rabdare si la-m cicalit pe tata pana ma lasat sa imi fac bradul Finna)
Si mie imi place sa ascult colinde cand impodobesc bradul...deobicei stau cu caietul de cor in mana si cantde acolo da acm l-am pierdut Crying(
Deci intr-un cuvant Craciunul e ceva Sfant pentru mine

[Image: YotrHop.gif]
24 Dec 2009, 00:06
Ada McNair Wrote:Anutaaa...chiar daca vii Craciunul viitor mai mergem la munte impreuna :> de-abia asteptLove si o sa ne petrecem iar bica sau la vara mergem iar la Campulung daca vrei 8-> asa ca pe vremuri..Omg3 si sa stam..si chestii MI-E DOR DE TINE ANA sper ca vii sa mai stam impreuna Sad
E asa de ciudat ca 6 ani am fost NEDESPARTITEEE!!! si Sad nu stiu..e ciudat sa nu mai fii langa mine in orice moment al zilei...si chestii Sad
Ana...de-abia astept vara sa te vad in fiecare zi...iaaar...ca pe vremuri 8->

Dar cum crezi ca ma simt eu care n-am mai vazut-o de niciodata ? :-< :-<

De craciun merg si eu la tara cu familia acolo, cu verii etc etc. Sper sa se raceasca si sa ninga pt ca e cam fleshcaiela acum.. si atunci va fii mult mai fain dar asa mna..

24 Dec 2009, 15:05
Ehee Raizeeeen :>:>

Acum Craciunul mi se pare o agonie totala Adica..inainte il iubeam mai mult.Acum e ca oricare alta zi. Nu vad nimic special , in afara de faptul ca vin copchii handicapati la mine la usa si incep sa-mi cante chestii,si ma mai si fac sa ma ridic de la calculator si sa ma duc pana la usa,si-mi mai cer si bani.
Adica..dupa ce ca ma obliga sa-i ascult si sa-i suport, mai trebe sa le dau si bani ? WTF?Finna Se invata copii astia cu statu degeaba si primit bani.Si va mai intrebati de ce suntem analfabeti?
Asa...mna..Craciunul...poate o fi tare..dar pentru mine nu mai inseamna nimic. cel putin de cand nu e Ana, nu prea ma mai bucur de elSmile . Adica cand era Ana..era ceva magic..Acum...suge..Smile

I'll wait for you...

24 Dec 2009, 16:00
Am stat si eu si m-am gandit.Acum la mine Craciunul consta numai in cumparaturi si cadouri...nu mai e acel farmec
Si chiar mi s-au dus toate planurile de Craciun
Stau acasa cu ai mei...c'est la vie!Astept numai Anul Nou sa plece mai mei la munte...eu sa il fac cu prietenii,si fratimiu la fel Thinking?
E mult mai bine asa

Kiss Va adoricesc Kiss
24 Dec 2009, 17:35
Craciunul meu e crap..adica vorbesc de atmosfera de Craciun..nu e zapada...e asa..parca nici macar nu e..ma rog astazi am mers la cumparaturi cu ai mei in timp ce bica facea 304930 d feluri de mancare pe acasa pe urma am venit si am inceput sa filmez pe toata lumea=)) si acum am intrat la calc ca sa iau un film de Craciun..sper sa iasa ceva ok astazi >Happywide< in rest..
CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA >Happywide<>Happywide<>Happywide< KissKissKiss
[PS Raiz: o sa ne vedem noi odataFinna]