Craciunul
|
24 Dec 2009, 18:00
|||
|
|||
Anna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Craciun fericit si voua >< Lasa ca peste cativa ani il facem impreuna, sa mai cresteti si voi |
|||
24 Dec 2009, 18:21
|||
|
|||
Apropo de filme de Craciun..:-s are careva vro idee?
Pur si simplu nu gasesc...stiu ca Ada e mestera in de-ale chestiilor astora=)) Am inceput sa downloandez Elf care a fost si la TV la mine acum ceva timp si cica tata mi-a zis ca-i naspa si l-am oprit (:| ![]() |
|||
24 Dec 2009, 19:26
|||
|
|||
Elf e chiar fain. Mai e si A christmas carol care e nou aparut. Daca vrei mai multe filme, uite aici o gramada, Ana: http://christmasflick.com/
![]() ![]() |
|||
24 Dec 2009, 22:58
|||
|
|||
Vai adwca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si azi am impodobit si eu bradul dupa lupte seculare=]]] ca in fiecare an il fac impreuna cu sora'mea, pe fundalul obisnuitelor colinde [a se intelege: bombanelile mamei gen " cum naiba sa puneti toate oribilitatile alea in fata si globurile rosii in spate?? de'aia sunteti fete amandoua sa dormiti toata ziua si sa va uitati in oglinda si sa vorbiti la telefon si sa veniti mahmure si sa va certati ca chiorii pe calculator?? CE E ASTA CRISTIANA?? ASTA NUMESTI TU STERS PRAFUL? PUNE MANA SI INVATA SA STERGI PRAFUL CA DE NU... si ce e asta de aici? asa se pun globurile? BAI FATA BAI, DENISA, ASPIRA SI TU CALUMEA... " blablabla ] si am facut dus [ stiu ca si ieri am facut, dar nu conteaza ![]() ![]() acum astept mosul \ ![]() ![]() ![]() da stiu ca m'am departat de subiect=]]]] asa mi'e frica sa nu vina din nou mama dupa mine:-s s'a bagat si sora'mea la dus si acum sunt singura pe fata pamantului ![]() |
|||
25 Dec 2009, 14:43
|||
|
|||
Hmmm...La mine Craciunu parca nici nu este. Adica pana mea...a fost intr-un fel dragut. Am stat cu Claudiu la Claudiu acasa si am invatat sa cant niste chestii la Bc Rich'ul lui si faze.
De Mos Craciun as fi vrut sa primesc Ibanez'ul meu de mult doriiit ( de 2 zile )...dar n-a fost sa fie nici macar nu stiau parintii mei ce e aia dar na..asa..de-abia astept sa mi-o cumpar (chitara) si sa cant cu prietenul meu ![]() Poate o conving si pe Ana sa-si ia...ca la vara ne facem Band :-L si avem nevoie de mai multi chitaristi |
|||
25 Dec 2009, 16:38
|||
|
|||
E CACAT MANCAT [-x
e electrica?=)) Ca daca e electrica nu-mi cumpar fiindca...eehe..costa multe verze=)) imi iau acustica cred ![]() @Raiz: merci de siteeee ><[n-am mai luat nici un film ieri ca a fost la Tv o comedie preaaaa mistooo ![]() @Gin: nici macar nu am citit ce-ai scris=))) dar suna dragut :-bd Ieri am stat si am gustat din sarmalele lu bica ca n-am mai pus gura pe sarmale de 304903 d ani ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
25 Dec 2009, 17:28
|||
|
|||
Frumos Craciun pentru voi
Eu nu am dormit deloc...deci cum a fost: Aseara [adica in Ajun] mi-au venit toti sa ma colinde,pana am auzit o colinda tampa si am plecat in camera la mine si am ajutat-o pe Ingrid la ceva.Adica in pana mea!Vi sa colinzi de Craciun si incepi sa canti: "Haide gazda,nu ne da,ca noi vreeeem,pe ficata! Linu-i lin si iarasi lin,bate vantul frunza lin,liiiin si iarasi liiiiin." ? Am ramas O.O =))))) Mda...in Ajun am facut tema unui forum,ce super suna,nu? Au venit prietenii lui tata,partenerii de afaceri,si alea alea si au plecat.Au mai venit altii,si au plecat si aia!Dupa care ne-am pus pe comedii.Eu una nu am dormit toata noaptea,ca m-am uitat la tot felul de filme ![]() ![]() PS:Eu tot nu mai simt spiritul Craciunului ![]() ![]() |
|||
25 Dec 2009, 23:19
|||
|
|||
Craciunul pentru mine... nu a mai fost ca pe vremuri, dar macar a fost amuzant.
In ajun am mers sa colindam pe la profesori.Trebuia sa fim toata clasa si, ce sa vezi, ne-am strans doar 8 si, culmea, cei care fusesera cu ideea s-au dat disparuti prin nu stiu ce munti(desi cu o zi inainte spuneau ca isi petrec Craciunul ACASA, cu familia). Ne-am strans 3 fete si 5 baieti, care s-au lasat asteptati in frig aproape o ora.Punctualitatea asta... In fine, a fost super distractiv.Ne-am dus si in afara orasului cu taxiurile si ne-a costat o gramada de bani, apoi pe la profii care stau in oras.Ne-a cam risipit pe drum si la ultima profa am ajuns doar 3 si nu din ce care aveam o voce de invidiat. Gestul conteaza, nu? Bani am strans 40 RON in total, dar nu stiu cine i-a luat, oricum nu sunt la mine, au disparut subit in mainile baietilor. Azi, am petrecut Craciunul in familie, ne-am uitat la un film, am ascultat colinde si balade rock si anii 70-80.Am descoperit ca muzica preferata a parintilor mei incepe sa semene cu a mea. Mos Craciun a venit in avans saptamana trecut, iar azi mi-a adus restul cadourilor, pe care le-a lasat DIN FERICIRE sub brad(la cat i-am batut la cap pe ai mei sa imi lase cadourile acolo, cred si eu ![]() Am stat non-stop cu telefonul in mana, mesaje peste mesaje... Tot timpul auzeam soneria de la telefon, ajunsesem sa nu le mai citesc, ma uitam direct la final pentru ca toate erau identice [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
26 Dec 2009, 00:25
|||
|
|||
Hai ...Ana..o chitara electrica costa si 2 milioane nu conteaza eu imi iau la 5 milioane jumatate..
si nu-ti lua acustica ...nu se merita SERIOS!! si eu am vrut acustica..dar deja aveam si cica toti chitaristii din oras in jurul ei " ![]() Ma rog...am invatat solo'ul de la...Ozzy - Dreamer.... Am invatat inceputul de la Free Bird,inceputul de la You Give Love A Bad Name si... ![]() Prietenul meu a zis ca sunt o genie ca am invatat asa repede HAI ANA !! Ia-ti ELECTRICA ITI IEI UN FENDER LA 2 MILIOANE ca pentru incepatori e bun de rupe e eu imi iau la 5 milioane pentru ca nu am sa am bani mai incolo sa-mi cumpar alta si daca vii in vara ana..si ai chitara...o sa fie genial o sa cantam chestii impreuna De-abia astept ana! Promite-mi ca-ti iei ; ![]() te invat eu ![]() Avem si procesor..si amp ; ![]() ![]() Si am scris Asca la Craciun..deoarece am invatat toate astea de Craciun |
|||
26 Dec 2009, 16:07
|||
|
|||
=)))))))))) ADA CE MOTIV EXCELENT SA NU FACI OFF TOPIC=))))))))))))))))
LOL Aaa..nush wa..sincer..adica na..nu cred ca o sa-mi iau ca nu ma pasioneaza adica tu ai niste chestii pe care-ti place sa le faci..eu altele :-bd daar..poate invat putin pe a ta si daca-mi place imi iau si eu ![]() Asa...ca sa zic si ceva de Craciun=)) Ieri,in prima zi de Craciun am mers dimineata cu ai mei pe plaja unde era o chestie de caritate si mai multa lume s-a bagat in apa imbracati in 30493 d costume amuzante de Craciun si a fost si televiziunea si a fost tare :-bd apoooi ne-am intors aasa pe la 12 jumate si am asteptat sa se faca curcanul si pe urma am mancaaat siii ma rog am filmat eu pe toata lumea si tata m-a batut la cap 3 ore ca se duce bateria si bla bla..am baut niste bere siiii apoi am mers iarasi la plimbare vro 2 ore [stiu a suna ciudat pentru multi dintre voi dar in oras la mine ai 2392 d locuri in care sa te plimbi si chestii..ma rog] apoi am venit acasa am baut niste ceiuc ![]() adica e plina cu 3239 d bauturi ma rog=)) si apoooi m-am uitat cu mama si bica la Planet 51 pe calc ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|