Ce v'a adus mosuul? :X
|
25 Dec 2009, 02:34
|||
|
|||
La mine vine anul asta pe bucati
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acum astept telefonul samsung s3650 corby ruoz viata e ruoza cu stelutze |
|||
25 Dec 2009, 10:59
|||
|
|||
Parintii mei nu mi-au luat un cadou anume si au preferat sa imi dea bani si sa imi cumpere haine...
Sincer as fii preferat sa am bucuria de a gasi ceva sub brad,dar asta e... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
25 Dec 2009, 14:38
|||
|
|||
Draguuut.eu n-am primit nimic,dar imi mi-au dat bani ca sa-mi cumpar chitara electrica si ca sa-i dau si prietenului meu sa-si ia amplificator cu doua intrari si pedala.
mda....e mult mai bine asa..desi as fi preferat sa gasesc chitara sub brad. Craciunu a fost NASPA |
|||
29 Dec 2009, 21:08
|||
|
|||
Uuu... thare..
Eu am primit doua bluze , doua pulovere, o pereche de blugi.. o pereghe de cizme (asta e a treia pe anul asta ) aassaa... o geaca.. Doua carti pe care mi le-am luat azi de fapt.. Si un lantisor din aur.. Mda.. Moshul a fost darnic anu' asta (dar asta numai pt ca am primit cadouri si de la prietenii nostri de familie din Italia.. ) Oricum... Abia astept Revelionul.. Distractie placuta tuturor! ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
29 Dec 2009, 22:09
|||
|
|||
Ipod Nano 5th Generation Blue
E tot ce-mi trebuie..atat imi mai trebea sa cer si altceva:-s ![]() |
|||
30 Dec 2009, 18:13
|||
|
|||
da la mine s-a terminat cu cadourile . anul asta am primit bani (:|
|
|||
30 Dec 2009, 22:38
|||
|
|||
La mine a fost foarte darnic mosul anul asta :">
Am primit un fular negru si gros, o pijama turquoise si papuci de casa turquoise, un colier, o bratara, ondulator cu 8 capete diferite si o capa cu blanita neagra. ^^ ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ce v'a adus.. ala.. | Ginny Malfoy | 6 | 2,324 |
05 Jun 2008, 19:03 Last Post: Ada McNair |
|
Ce va adus Mosu? | Cheyenne Laurette | 9 | 2,519 |
16 Apr 2008, 15:14 Last Post: Shayera Holl |