Reguli
|
18 Jan 2010, 12:44
|||
|
|||
Cateva reguli simple care sper eu, sa fie respectate de catre toti.
1. Nu va pun sa completati nici un formular dar, totusi daca ati participat la o ora sunteti obligat sa participati si la cele care urmeaza. 2. Daca ati participat la ora, obligatoriu trebuie sa scrieti temele. La 3 teme nefacute--> sala de detentie. 3. Accept glumele, dar facute cu bun-simt. Nu vreau sa inunde sau incendieze careva sala (=]]) 4.Doresc sa il respectati pe profesor dar si pe colegii vostri. 5. Temele le veti trimite prin PM. Daca va specific eu, le postati la lectie. TESTELE LE TRIMITETI NUMAI PRIN PM! 6. Mentionez ca NU e voie sa scrieti replicile profesorului, decat in cazul in care ati intarziat cu un "Ia loc". 7. O chestie care mi se pare si normala,orele se vor desfasura in stil RPG. 8. Prezenta la ora de detentie este obligatorie! 9.Este INTERZIS limbajul vulgar, jignitor. De asemenea daca este utilizat --> sala de detentie. 10. As prefera sa NU intarziati. Pretindeti ca ERATI in clasa. 11. Cum e si normal, va-s ruga sa prezentati la fiecare ora bagheta, manualul, pergamentul si instrumente de scris. Asta a fost tot deocamdata ^^! Va urez succes la orele mele si sper sa va incante si sa participati. ORICE NELAMURIRE SE POSTEAZA AICI. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Reguli!! | Ginny Anne Alden | 0 | 941 |
15 Jul 2011, 21:46 Last Post: Ginny Anne Alden |