^_^ Ives, Ives, Ives[yeah,my art]^_^
|
01 Nov 2009, 16:51
|||
|
|||
Imi plac creatiile tale...esti foarte priceputa...
![]() ![]() In plus ador imaginea cu miley... ![]() Tine-o tot asa ![]() ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
01 Nov 2009, 18:59
|||
|
|||
Wow E chiar bestiala nu cred ca am ceva de criticat
![]() |
|||
02 Nov 2009, 23:37
|||
|
|||
Fata draga,esti surprinzator de buna la asta.
Ador toate creatiile tale,practic.Tehnic,le iubesc .Abia astept sa vad semnatura Lunei ![]() ~Rachel~ ![]() |
|||
31 Dec 2009, 23:45
|||
|
|||
Ahh..Cat timp a trecut!! >.< Rusine!! Nu am mai intrat de secole, iar in threadul asta s-a asternut praful.:-s
Oricum, sper sa reusesc sa il 'reinviu'. ![]() Semnatura Lunei-sper sa nu te fi suparat pe mine:-s: ![]() Nu am folosit imaginea de la avatarul tau, caci era prea mica(si cand incercam sa o maresc in Photoscape, devenea pixelata si arata rau). Inafara acestei semnaturi am mai facut niste lucruri ![]() Semnaturi: ![]() ![]() + semnatura lui Ginny ^^. Bannere: ![]() ![]() ![]() Si niste bannere pentru o poveste RPG de pe forumul meu ![]() ![]() ![]() Si o animatie care a durat 3 zile -____-': http://i47.tinypic.com/1z6va4w.gif ![]() |
|||
19 Jan 2010, 22:44
|||
|
|||
Geez... Dar greu e sa lucrezi in PhotoShop! Am crezut ca esti nebuna cand mi'ai zis de cate ori trebuie sa editezi aceeasi poza!
App. Faci o treaba foarte buna! Pupici ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
19 Jan 2010, 23:06
|||
|
|||
Deci...imi plac toate
Sunt super ,dar semnatura Lunei e Perfecta Esti foarte talentata si nu imi vine sa cred ca ai atata rabdare cu Photoshop,dar oricum te descurci minunat - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
20 Jan 2010, 12:01
|||
|
|||
Thanks girls!!>
![]() Dar nu lucrez chiar ..in PS... ![]() ![]() ![]() Un nou banner pentru povestea de pe forumul meu ![]() ![]() ![]() Sper sa va placa si sa comentati.>.< ![]() |
|||
21 Jan 2010, 23:24
|||
|
|||
Hmm...hm....am o intrebare..cum sa comentez? Bien sur(am cv cu franceza) o sa pun logic si concret urmatoriul comment.
AI CELE MAI TARI SUPER-MEGA-ESTRA-ULTRA-HIPER-GIGA-MAXIM MISTO SEMNATURI DE PESTE TOT!! deci,am cam terminat de comentat nu? =)))) Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
22 Jan 2010, 01:36
|||
|
|||
Vaii sry Ivy nu am mai trecut de mult pe aiki dar am revenut si adooor muult semnatura cu Alice este bestiala si tu esti bestiala cand faci creatii asa de marfa ca sa imi minunez si eu ochii
sa mai poi ca dak nu te bat pwpiki ![]() |
|||
22 Jan 2010, 13:41
|||
|
|||
Waaaiii... deci adoor ce ai facut pana acum, Yvonne!!
Sematura Lunei e grozava.. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|