Parerea
|
21 Aug 2007, 22:44
|||
|
|||
Aham...sa intzeleg,DEZERTORI!las ca va arat eu!
tzie Byu,ti-as da un 9 mare,pt ca faci parte din casa astropufiilor care va ajunge pe locul doi,dupa Viperini! Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
21 Aug 2007, 22:48
|||
|
|||
Imi place cum gandesti way
![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
21 Aug 2007, 22:50
|||
|
|||
ce???si tu ai o parere nasoala despre mine?cel care ti-a fost alaturi de...ei bine nu chiar asa de des dar na...
ma simt singur Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
22 Aug 2007, 12:14
|||
|
|||
Parerea mea despre tine e una buna, dar atunci cand ma enervezi nu mai spun asta... Dar faza cu prietenii tai imaginari e chiar super
|
|||
22 Aug 2007, 22:09
|||
|
|||
Cum sa am o parere nasoala despre tine way?Si cu atat mai putin sa te simti singur...doar o sa ne casatorim=))) ce naiba...(PS:Sper ca va dati seama ca e la caterinca faza cu casatoritul ,sa nu se inteleaga gresit)
Pai Ginny e super super de treaba..Imi place cum gandesti ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
27 Aug 2007, 12:41
|||
|
|||
HellRidelGirl... O dragutza Esti super de treaba, postezi super mult, esti frumusik
![]() Uff... despre mine oare ce vetzi zice? ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
27 Aug 2007, 12:43
|||
|
|||
esti suuuper de treaba si te descurci fantastic ca admina
![]() cu toate ca te cunosc abia de azi ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
27 Aug 2007, 12:44
|||
|
|||
Ms mult..dar nu cred ca am simtul umorului la fel de care ca al lui Way...Nu se compara
![]() Eu o sa te caracterizez intr-un singur cuvant: SIMPATICA!!! Imi pare bine ca te-am cunoscut ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
27 Aug 2007, 12:46
|||
|
|||
Cred k esti de treaba, de viata, super glumeata. Esti stilul meu. Esti de gasca. (imi plac pers kre sunt PUNK) te consider o fata DE NOTA 1000000000000!
|
|||
28 Aug 2007, 17:49
|||
|
|||
adutza...pai ce sa zic...esti super draguta,imi place de tine,esti destul de activa,de treaba si de la mn ai un 10+...Sper sa ne intelegem pe viitor...Aaaaa...da,si esti la casa mea preferata dupa viperini
![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|