^_^ Ives, Ives, Ives[yeah,my art]^_^
|
22 Jan 2010, 21:40
|||
|
|||
Scuze ca am intarziat
Toate sunt superbe Dar semnatura Lunei e cea mai tare - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Feb 2010, 01:01
|||
|
|||
Thanks June, Ginny B., Isabela, Bellatrix!!>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dar nu stiu daca voi mai continua cu GFX.. ![]() Acuma in loc sa imi placa, urasc ceea ce fac.. ![]() Oricum, ma mai gandesc. ![]() New creations ![]() *Banner pentru un forum de-a lui j0j0: ![]() *Un banner facut de chi-chi... ![]() ![]() ![]() |
|||
02 Feb 2010, 01:50
|||
|
|||
Yeah I will kiiiiiiill! Yeah I will lie!
Stii tu melodia,Grida Asa...ne-am adunat astazi aici ca sa ne dam cu furci si cu topoare dupa Grida!Cun naibe!Nu se poate lasa!Nu te poti lasa Imi faci ochisorii tristi Le faci prea bine Ma supyyyyyyyy ![]() Si te anunt ca te killeresc! PS:Ador ultimele creatiiiiiiiiiii (L)_(L) Te adooooor! ![]() ![]() |
|||
02 Feb 2010, 01:52
|||
|
|||
Nu-i din vina mea nu? =]]] adica eu nu ti-am injurat vreodata creatiile mirifice, iar daca e din vina mea imi cer iertare! m-am comportat mai iresponsabil din punct de vedere al prieteniei.
APP:CREATIILE TALE SUNT SPLENDIDE SI MIRIFICE! Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
02 Feb 2010, 11:18
|||
|
|||
Sunt super
Ador banner-ul cu Twilight Te rog sa nu te lasi Adica faci niste creatii super,la fel ca si Shayera ( care vrea sa renunte ) Nu renunta, sunt superbe ( Aaa da,le-am si salvat ) - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Feb 2010, 14:05
|||
|
|||
@oana: numai cu furci si topoare?=]]]]
wa..stii cat placee la minee ![]() NUMAI TU FAURESTI ARTA FURTULUI SI ACUM VREI SA RENUNTI ![]() eu si Oana, Hitleritzele versiunea xxx ce stiti voi[-x ![]() BTW: [vad ca cele de dinaintea mea au pus PS si APP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
07 Feb 2010, 21:00
|||
|
|||
Tnx Bella, Ginny, June, Shery.
![]() ![]() ![]() Datorita commurilor voastre, am hotarat sa nu ma las de GFX.> ![]() Da' am zis sa incerc metode diverse de realizare a unor semnaturi, avatare... ![]() Ca si oribilitatea asta,de care nu sunt deloc mandra..:-s ![]() :-s:-s Comm plzz.:-s ![]() |
|||
07 Feb 2010, 21:22
|||
|
|||
Dar eu sunt
![]() ![]() ![]() |
|||
07 Feb 2010, 22:28
|||
|
|||
Stii ca iti ador creatiile
![]() sau..creea..=)) creatii o_o ma rog=)) ma bucur ca nu te'ai lasat + ca sunt secsosi cracii clamutei aleia din dreapta sus |
|||
08 Feb 2010, 00:03
|||
|
|||
Yeee nu te-ai lasat!! Apropo Ginny, ti-am zis-o si o repet. Ai un spirit de observatie SUPER BUN! ma si intrebam de care ac de birou vorbesti tu, si ma tot uitam la Fata, pppoate il are in par =]] Acu l-am vazut.
Yvv, mie imi place semnatura ta, dar nu stiu, am ceva cu partea aia alba. Stiu ca e foaia dar in fine, ADOR creatiile tale!! Sa mai pui!!! Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|