Anunt!!!
|
20 Aug 2009, 14:24
|||
|
|||
O zic scurt pe doi ca sa intelegeti mai bine.
Regulile trebuie respectate de toti, nu doar de cateva persoane. Se mai gasesc unii mai cu mot care pur si simplu stiu doar sa vorbeasca si sa dea din clanta, dar sa respecte sau sa ajute nu. Pot fii si rea sa stiti. De acum cei care fac posturi rp sub cinci randuri vor fi avertizati si posturile vor fi sterse fara preaviz. Daca persoana respectiva continua sa repete aceasi greseala, primeste ban. Pana la urma suntem toti egali. De ce unii sa nu se oboseasca deloc, apoi sa primeasca laurii si ceilalti sa munceasca ca prostii degeaba. Daca aveti ceva sa-mi reprosati va ascult. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
20 Aug 2009, 14:30
|||
|
|||
Asa asa
![]() Haoliu hahalino.. inseamna ca toate mesajele de pe forumul asta se reduc la jumatate:-s Eeee. Sa fie ele bune si putine ![]() Hahii , cred ca si mesajele alea tampe care strica imaginea forumului merita inchinate abisului necrutator [ ce poezie=) ] Adica alea care sunt asa " eu ...... un copil minunat ...... m'am dus repede la alice si am spus " buna cum te numesti " si alice a zis " alice "...... si apoi am fugit..... " ma rog=)) intelegi tu=)) |
|||
20 Aug 2009, 14:36
|||
|
|||
Toata faza este ca suntem prea buni. Si de la bunatatea asta incep tot felul de porcarii si certuri. Regulie ajung sa nu fie respectate, adminii sa nu fie respectati...Pentru ce? Ca ii iertam de fiecare data si punem fata zambitoare? De la bunatatea asta apar nemultumirile membrilor care cu adevarat se respecta nu numai pe sine ca membru, dar si forumul in sine. Si de la nemultumirile astea apar certurile si alte scandaluri iesite la suprafata de nu stiu cat timp, iar toata lumea vrea sa plece sau sa renunte la postul lor.
Am uitat cum sa mai comunicam intre noi, cum sa fim deschisi unul fata de altul ca sa aflam ce il deranjeaza pe celalalt ca apoi sa rezolvam situatia. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
01 Sep 2009, 19:21
|||
|
|||
Ai dreptate Kennya....Nu-i corect....numai o intrebare am fara suparare....Numai in RPG sa facem mai putin dde cinci randuri? Sau suntem obligati si la cafenea si la Biroul Directorilor si la Bun Venit chestii de astea sa facem cel putin cinci randuri?Daca-i asa sterge-mi postu care a incercat sa vorbeasca fara sa aiba cel putin cinci randuri. N-o ruga pe Ginny sa-mi dea cu tigaia in cap!
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
01 Sep 2009, 19:42
|||
|
|||
Mm.. cred ca doar la Rpg e obligatoriu sa ai cel putin 5 randuri [ fara ooc'uri ] . Si de 2 - 3 randuri si in celelalte parti nu te doare mana. Ma rog , poti sa mai ai si propozitii scurte de comunicat, si atunci nu te chinui sa faci inflorituri cu parerea vecinei vasilica despre ceva sau ce mananci la pranz cand discutia este despre lotr.
Asa, cand pui intrebari la birou samd, poti sa scrii doar un rand ![]() ![]() acum ca Games arena e inchisa, spam'ul se va reduce semnificativ , oricum ![]() |
|||
03 Feb 2010, 23:23
|||
|
|||
Yo nu inteleg nimik nuj unde descriu personajul meu unde scriu in ce an snt HELP ME!Unde ma duc sa ma sorteze la case PLS HELP
Tamara Keyanna clone. I'll do what I want 'cause this is my life.
![]() |
|||
03 Feb 2010, 23:35
|||
|
|||
Iertati-ma ca ma bag si eu..
![]() Si toata prostia aia cu certurile cu Vrajitorul Extra sau cum il chema, vai, Doamne ma temeam ca o sa fie revolta de-abinelea pe forum.. Regulile trebuie respectate de toata lumea, exact asa cum zicea si Kennya, altfel.. va imaginati ca peste tot ar fi spam, si alte chestii.. Cu alte cuvinte s-ar distruge frumusetea forumului, si acesta in sine. Oricum, sper ca nu va suparati ca mi-am zis si eu parerea.. Hai, hai KENNYA & GINNY!!! Hai sa pun o bucatica mica de RPG: ''In acel moment, Ginny di Hahalina isi ridica pancarta uriasa pe care scria: ''Sunt cea mai cula, baa!!!'' si fulgere aparura de peste tot, facand momentul unic!'' Dedicat special pt. Ginny! ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt! | Rosalie Vivienne Alden | 4 | 1,613 |
12 Oct 2010, 14:50 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
ANUNT GLOBAL PENTRU RAIZEN! | Kennya Allen | 18 | 4,598 |
12 Oct 2010, 12:07 Last Post: Kennya Allen |