some love
10 Jan 2010, 21:17
Poate face o vizita in Anglia special pentru tine
Mnah..nu stiu ce sa zic. Ai noroc in dragoste
Dar poate vei avea noroc in viitor...
Asa mai departe...poate te intorci la Radu Finna

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10 Jan 2010, 21:27
Heheheee..asa ma gandeam si eu cu vizita..defapt poate ma duc eu sa vad America Whistle LoveLoveLove adica..hmm..mi-am imaginat nush cand cum ar fi sa ne cunoastem de 89834 ani si sa vina el la mine si eu la el si apoi sa ne mutam in America [sau in alta tara biciuitoare] si sa aveeeem copii..nice

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
10 Jan 2010, 21:35
Anna
Esti asa romantica
M-ai emotionat
Mda..totul e posibil
Vreau sa fiu nasa Finna

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

10 Jan 2010, 21:40
aaa=))am crezut ca vrei sa fii de la N.A.S.A si cica eu "copii din ziua de azi :-s"
NICE
Daaaaa si aseara mi-am imaginat cum ar fi sa cacam batu =)))))))) Dragut nu?Mereu imi imaginez asta cand nu am ce face (raizy stie=)))

22 Jan 2010, 14:26
Scuze de dublu post Blush dar asta a fost cam acuuum vro 12 zile..
Deci am revenit cu o alta dilema=))))
E un tip in scoala care are vro 16 ani da e intalt si pare mult mai mare si e DRAGUT DE CACA si e smaart si pare super ok si ne tot holbam unu la altu si ieri cand sa trec un colt era o tipa si era sa ma izbesc in ea si am inceput sa radem ca proastele si dupa colt era el cu unu si eu radeam adica zambeam si chestii si ma uitam la el si cica asta "HappywideSmile" siiiii e foaaarte dragut imi place de el de [cenzurat]
SI NU STIU CE SA FAAAAAAC.
Vreau sa stiu daca e interesant in pwca mea ca daca asa poate ar fi mai usor sa actionez.
Aaaa si azi adica mai intainte la desen am vb cu una si cica asta "E VECINU MEU" si cica eu "UU:>" siiii SOLICIT AJUTOR SI TRUPELE AERIENE LA MINE LA USA.VA ROOOOG Omg3

04 Feb 2010, 18:19
Heeeeh chiar daca nu citeste nimeni eu tot o sa va bat la cap
Deeeci...de atunci ne-am mai holbat unul la altul..dar situatia a devenit mai hot Blush
Ieri voiam sa ies pe o usa si cica era el pe partea cealalta si m-a asteptat sa trec si i-am zis "thanxHappywide" Blush si m-am uitat la el si m-am pierdut cu firea si cica eu dupa "VICTORIEEEEEEEEEEEE"=))
siiiiii mai inainte [acum sunt in ultima ora adica IT si mai inainte am avut pauza de 40 de minute] eram..cu prietena mea si mergeam pe hol pe unde sta el de obicei si el era cu niste prietni pe niste scaune si m-am uitat inspre el de la mai departare si m-am intors catre Milena zambind si cica "SmileSooooo he's here" si dupa el zambea asa si se uita spre prietenii lui si se uita nush cm c coada pwcii pe la mine si parca prietenii lui se oprisera si eu incercam sa gasesc ceva de vorbit cu asta si woooooow i just can't believe it..Bigeyes \Happywide/ poaaaaaaateeee cine stie ^Smile^ he's so fuckin hoooooot...deci voi ce credeti?[cica voi dupa 4 km de scris ":|"]

04 Feb 2010, 19:09
Asa, pai treci de mai multe ori pe acolo sa te tot admire
Mnah..sincer nu prea stiu ce sa zic.
Sper sa isi faca curaj si la cat mai multi copii Finna

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

04 Feb 2010, 23:16
Hmm...Ana are mare noroc in dragoste asa ca ma astept..ca ala defapt sa fie un urs koala adus de curand pentru experimentele de la biologie =)))
Adica altceva...nu cred ca e
Ana.nu stiu ce sa zic...defapt...trebuie DOAAR sa te bagi in seama. Nu ai NIMICC de pierdut..lasa ana ca am incredere ca maine vei face ceva bun !!!

Bafta

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
05 Feb 2010, 22:11
=))) cica chiar n-am facut nimic
defapt azi eram pe hol si asteptam sa intru in clasa de stiinta si cica era el si venea si m-am facut ca am treaba si cand a venit m-am uitat nush cm la el si el s-a uitat in ochii mei si am ramas cu pwca-n soare si apoi a dat privirea in jos si a continuat mersul lui spre buda si apoiii am mai trecut pe langa coridorul si locul unde-si face el veacul dar nu m-am uitat deloc la elFinna

06 Feb 2010, 23:04
Eu ..dupa cum ti-am zis si pe mess,merita chestia...cu facutul din ochi merge mereu si la orice baiat si la SIGUR
adica..nici un baiat nu rezista daca-i faci din ochi Smile sincer

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user