Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum
|
21 Nov 2009, 13:54
|||
|
|||
Intrebare:ne putem creea personaje adult sau este necesar sa parcurgem toti anii?
|
|||
04 Feb 2010, 01:16
|||
|
|||
Eu nu inteleg unde fac descrierea personajului...Unde ma duc.Si unde ma duc sa citesc cartea?
Tamara Keyanna clone. I'll do what I want 'cause this is my life.
![]() |
|||
04 Feb 2010, 17:38
|||
|
|||
Descrierea personajului tau o faci la threadul pe care l'ai deschis la Sala de Primire. Cum in primul tau post ai facut o descriere sumara, o poti face mai ampla revenind cu un nou mesaj. Ti'am dat deja linkul de unde te poti inspira
![]() Despre carte nu stiu ce sa zic:| nu inteleg intrebarea. Pe acest forum se presupune ca te inregistrezi DACA esti fan HP, ai vazut filmele si/sau citit cartile. Iar noul an... nu stiu. Ar cam trebui sa inceapa odata cu semestrul II din realitate, dar nu depinde de mine. Cat despre adulti.. cred ca nu se mai poate. Oricum vad ca intrebarile astea au fost puse acum muulta vreme:-s |
|||
07 Feb 2010, 00:22
|||
|
|||
As avea 2 intrebari.
1. Cum ma pot angaja? 2. Trecuie sa absolv ca sa ma angajez? Va multumesc din inima anticipat. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
07 Feb 2010, 19:31
|||
|
|||
Elena, momentan slujbele au fost scoase. Dar cine stie ce ne rezerva viitorul.
Oricum nu trebuie sa absolvi scoala ca sa te angajezi. Probabil o sa varieze dificultatea slujbei. Sper ca am fost de folos. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
09 Feb 2010, 00:48
|||
|
|||
Ma iertati ca ma bag asa in vorba dar zau ca am si eu o nelamurire...care era? ca am uitat-o....a da!
De cand m-am inregistrat am muncit pentru anii mei, nu am scris la topicul pentru ani pe degeaba. (Stiu, stiu sunt modesta lumii ) Dar vreau sa stiu cam cate posturi ar mai trebui sa fac ca sa ajung in noul an. Am citit ce a spus Lyra dar, ma gandesc sa nu fie modificate...As vrea sa stiu un nou tabel cu o oarecare aproximare cam cate posturi trebuie pe an. Scuze de intrebari din astea. Si scuze daca va tot iau din timp. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
09 Feb 2010, 00:54
|||
|
|||
A mai spus si hahalina pe undeva
![]() nu iti trebuie posturi pentru a trece intr'un nou an. Rangul se schimba din trei in trei luni. |
|||
09 Feb 2010, 00:57
|||
|
|||
Aaa...deci asa a ramas...da Raizen a spus...Merci Ginny si scuze ca te-am batut la cap pe mess.
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
13 Jul 2010, 00:06
|||
|
|||
Quote:ms moolt Fara suparare , dar incearca sa folosesti un limbaj mai adecvat . Fara vocabular ca pe messenger. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
13 Jul 2010, 00:08
|||
|
|||
ok imi cer scuze ,am citit regulile da stiti m-am obisnuit cu limbaju ala
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Nelamuriri | Lewin Lovwell | 46 | 10,265 |
26 Dec 2012, 02:27 Last Post: Lewin Lovwell |
|
Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! | Crysella Blythe | 14 | 2,743 |
02 Dec 2010, 00:36 Last Post: Crysella Blythe |