^_^ Ives, Ives, Ives[yeah,my art]^_^
|
08 Feb 2010, 00:21
|||
|
|||
E superba
Sa nu mai aud ca zici ca e oribila Sper sa mai faci ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Feb 2010, 14:48
|||
|
|||
Mersic Bellatrix, June, Ginny, Sherryyy..>
![]() Am reusit sa imi instalez fonturi noi...destul de dragute. Si am vrut sa le incerc. Am facut o semnaturaa[un fel de semnatura] absolut..no comm=)): ![]() Stiu ca e cam dark, dar asa am vrut sa fie.:-< Speram la mai mult din partea mea. Se pare ca involuez in materie de GFX.=)))):-s Comm plz.:-s ![]() |
|||
09 Feb 2010, 18:52
|||
|
|||
Vai imi plac toate acum le-am vazt sorry ca nu am dat comm mai devreme
![]() Asa sunt superbe mai vreauu sa mai facii ca vreau sa mai salivez si eu putin pwpiki ![]() |
|||
09 Feb 2010, 22:48
|||
|
|||
Yvonne
Te descurci foarte extra mega super bine Sper sa mai pui si altele ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Feb 2010, 23:29
|||
|
|||
Asaaaaaaaaaaa...
![]() Doua comeeeenzi Deci un set cu Vvvvvvv...of course =D prima poza: CLICK a doua: CLICK Asa...Sa fie cu galben si cu verde =D...Si sa scrie: "Vitas! A love...or a obsession?" Asa...si a douaaaa Vreau o semnatura cu Luna Lovegood =D [wt?...I like her hair =) ] poza1:CLICK poza 2: CLICK PWP ![]() PS:Nu il baga pe Harry in seama :-j...ma refer la a doua poza ![]() ![]() |
|||
10 Feb 2010, 01:25
|||
|
|||
Tnx Bella, Ginny B.!
![]() ![]() ![]() ![]() Ti-am facut comenzile, draga mea Bumbuca!> ![]() ![]() Setul cu Vitas: ![]() ![]() Semnatura cu Luna: ![]() Recunosc:-s, am cam dat-o in bara cu semnatura cu Luna. :-s Sper totusi ca sunt acceptabile. ![]() |
|||
10 Feb 2010, 01:27
|||
|
|||
Nicola Ingrid: asta dak nu te ingrozesti prea tare
Nicola Ingrid: B.OaNa: FUFAAAAAAA B.OaNa: LE ADOR!!!!! Deci le ador!Esti bestiala!Hai la mama sa te pupa ![]() ![]() ![]() |
|||
10 Feb 2010, 12:13
|||
|
|||
Sunt superbe
Si o ador pe cea cu Luna Sper sa mai faci - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
13 Feb 2010, 14:50
|||
|
|||
Tnx Bella!
![]() ![]() ![]() App...shery, ma bucur ca iti place. ![]() ![]() Am incercat o metoda asemanatoare cu a Annei, pentru semnaturi. Dar nu mi-a iesit prea binee..>.< ![]() Macar e personajul dragut.; ![]() Plz comm.:-> ![]() |
|||
13 Feb 2010, 15:56
|||
|
|||
uuuhh.. ce dragutze sunt..
cea cu luna imi place mult.. go, go, go Yvonne! ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|