Parerea despre membrii
|
04 Feb 2010, 17:47
|||
|
|||
Bells
![]() ![]() deci ador sa vorbesc cu tine..esti asa priceputa la ficuri si de gasca si glumeata si secsi:> ti'am spus ca imi place la nebunie cum arati / scrii / vorbesti ![]() ![]() ![]() orice ar fi, ai muulte pile la mine ![]() luv la tinee |
|||
04 Feb 2010, 19:05
|||
|
|||
Ginny
Deci iti multumesc Si eu te iubesc mult Si ti-am mai zis ca iti ador ochii De cand te-am cunoscut esti OCUPATA ( stim noi ) Love you ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
04 Feb 2010, 20:45
|||
|
|||
Pai.. Bellatrix.. My sis >
![]() Esti o persoana foarte de treaba si draguta, si daca n-ai fi tu, eu cu cine as mai vorbi in marea majoritate a timpului? Si Ginny.. Eeh.. tuh esti o persoana speciala Esti foarte de treaba si ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc.. Assaa.. ce sa mai zic.. Pai.. Va iubesc.. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
04 Feb 2010, 20:50
|||
|
|||
Asa deci Isabella
Eu nu sunt speciala Oricum,esti o fata super Esti de treaba si stii tu restul poeziei Love you ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
04 Feb 2010, 21:52
|||
|
|||
BELLA WELLA CHELLA MELLA SCHELLA >
![]() Fata tuta..esti de treaba si amuzanta rad cu tine pe mess de fiecare data imi plac RPG-urile tale,esti super ok si ma bucur ca esti un membru inrait al clubului gay-lor > ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
04 Feb 2010, 21:55
|||
|
|||
Anna Anna
Te iubesc Deci imi plac creatiile tale si pwca ta e sexy Imi amintesc si acum cat te-am batut la cap cu semnatura Deci ce sa mai zic,esti o fata super ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
04 Feb 2010, 22:31
|||
|
|||
Fathaa.. Anna!! Si io's Gay sa stii..
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
13 Feb 2010, 23:44
|||
|
|||
Hey deci sa incep si eu
1) In primul rand incep cu supremii mei eroi(CE imi place sa va zic asa ) Kennya, Raizen si nu in ultimul rand Ginny. Adevaratii eroi care merita tot respectul. Fara Raizen parca forumul asta ar fi demult uitat. Fara Kennya(care ma rusinez mereu cand vorbesc cu tine) o fata grozava, de treaba, matura si pregatita pentru a deveni femeie. Ginny, dragutza mea cu care am facut schimb de plansete pe tema telefonului (stii tuh despre ce vorbesc ) cu care discut mereu, care parca acest forum darkmark, nu ar mai fi el fara comentariile tale de prisos oriunde(mai ales la WH) 2) Bellatrix, am apucat sa vorbesc cu tine des si sa te cunosc. Am apucat sa descopar ce tipa grozava desteapta si care merita respectul esti. Am descoperit ca meriti sa te inconjori de prieteni (printre care sper ca ma aflu si eu) esti o tipa super de gasca si cool!!! 3) Isabella, o tipa cool esti. Am apucat sa vorbesc cu tine si ne-am imprietenit rapid. Esti o tipa care merita tooot respectul.Esti o tipa cu care pot vorbi deschis. Esti super! 4) Yvonne Dallas si Shayera Holl. Aceste doua prietene, care sunt ca doua surori mi-au fost aproape mai tot timpul. Sunteti niste fete grozave!! 5) Neolynn, scumpa, dulcea si buna mea prietena. Im cer iertare pentru ca ti-am raspuns grabit azi. Eram pe fuga. Deci, tu, prietena mea cea mai buna, cu care joc des teatru cu vrajitori (Stim noi ) esti o tipa cool grozava si splendida, cu care ma bucur sa discut sa exist!! 6) GinnyB- Nu am apucat sa discut des cu tine dar, esti o tipa super de treaba!! Mai continui pe parcurs... Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
14 Feb 2010, 10:43
|||
|
|||
June
Bineinteles ca faci parte din grupul meu de prieteni Esti o persoana minunata Si te iubesc mult ( Nu sunt gay ) Si eu cred ca am ajuns sa te cunosc destul de bine,incat sa imi dau seama ca meriti sa ai 452345235 de prieteni ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Feb 2010, 15:48
|||
|
|||
@June:Fara Kennya(care ma rusinez mereu cand vorbesc cu tine) o fata grozava, de treaba, matura si pregatita pentru a deveni femeie.
Incep sa ma simt prost sa stii ![]() Bella, esti cu adevarat una dintre cele mai active membre de pe forum si apreciez mult acest lucru. Fara tine, acest forum nu avea cum sa mai fie la fel. De asemenea esti o persoana foarte sociabila si prietenoasa. Sper sa avem ocazia sa vorbim mult mai des si sa ne cunoastem mai bine. Take care! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,182 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,157 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|