Shery's Art
|
11 Oct 2009, 13:40
|||
|
|||
WOW SHERY E REUSITA DE [cenzurat]
![]() ![]() O god i can't belive.. Vorbesc foaaarte serios ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
11 Oct 2009, 13:45
|||
|
|||
Bine Anna...cum zici tu,tot nu cred :-j
Asa...am mai facut un set dupa un colaj,normal ca facut tot de mine =) E cu V al meu ![]() ![]() Sper ca nu e atat de rau.Stiu ca nu am facut semnaturi de muuult timp :-s ![]() ![]() |
|||
02 Feb 2010, 01:49
|||
|
|||
Ce reala pare ultima..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mai fa creatii.. ![]() Oricum, daca renunt, te bombardez cu comenzi!> ![]() You rullez, fataaa!!\m/ ![]() |
|||
02 Feb 2010, 11:11
|||
|
|||
![]() Shayera Nu renunta Semnaturile pe care le faci sunt super La fel ca si celelalte creatii Acum mai fa si altele \m/ - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Feb 2010, 14:00
|||
|
|||
Shery ca deobicei ai creatii mirifice
![]() ![]() ![]() OCC: Dutzo, ma supar daca renunti la creatii? Eu pe cine mai bombardez cu cerinte pentru colorize? ![]() Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
17 Feb 2010, 22:36
|||
|
|||
>.< Am facut si eu niste prostii >.< Si mi-au iesit ca...ala cu coarne...sa nu zic ca dreq
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Recunosc ca nu m-am mai atins de gimp de ceva timp ![]() Asa ca...aveti miiiiiiiiilaaaaaa!!!! ![]() ![]() |
|||
17 Feb 2010, 22:39
|||
|
|||
Shayera
Nu sunt prostii Imi plac Te pricepi , asa ca vreau sa mai faci > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 Feb 2010, 22:41
|||
|
|||
UUUUH,Shery's back in buisness:>
Sunt suuuper dragute amandoua ![]() de la primul set ![]() ![]() ![]() Congraats ![]() ![]() ![]() |
|||
17 Feb 2010, 22:54
|||
|
|||
Imi plac cele cu Sasuke.. Cand eram mai mica ma uitam la Naruto si imi placea mult Sasuke.. :">
Nu-ntrebati, nu-ntrebati! :-j Anyway, imi place mult cum lucrezi, Shery! ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
17 Feb 2010, 23:06
|||
|
|||
Apropo
Data viitoare cand mai faci , poate faci si cu Sakura Imi placea cand eram mai mica ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|