Parteneriate
|
13 Aug 2007, 14:06
|||
|
|||
soooo....go for it
Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
14 Aug 2007, 17:50
|||
|
|||
Ok, probabil ca multi va intrebati de ce am schimbat reclama - schimbarea a avut loc deoarece am fost contactata de adminul site-ului cu bannerul de sus pt un parteneriat. Bannerul nostru e de asemenea pe site-ul lui : www.itclub.lx.ro
Speram sa avem mai multi membri cu ocazia asta PS : www.durmy.com au o probl. cu hostul ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
14 Aug 2007, 18:42
|||
|
|||
aha..am observat ca durmy nu mai mergea...Sper sa fie mai bine cu noul site!
![]() |
|||
22 Aug 2007, 06:52
|||
|
|||
mah da aia de la durmy nu-l mai termina odata pe siteul ala,ofofof,in ziua de azi nu se mai fac lucrurile cum se faceau inainte...acuma toate se strica intr-o spatamana,numai alea nemtesti pe care le aduc tziganii(alea furate) si le vand la juma de pretz mai sunt bune de ceva
Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
29 Aug 2007, 13:07
|||
|
|||
Ok..am un anunt de facut...
Am devenit oficial partenerii site-ului www.Dan-Radcliffe.myforum.ro ...care nu e orice fel de site ... Nup, acest forum este forumul oficial National al lui Daniel Radcliffe in Romania. Pentru detalii, intrati la Affiliates.. Se pare ca zilele acestea vom aparea si noi in lista lor de Afiliati... Nu uitati ! Daca numarul de membri de pe www.Dan-Radcliffe.myforum.ro creste la cateva sute sau chiar mii, Daniel va veni in Romania la premiera unuia din filmele sale ( poate chiar insotit de alti actori din Harry Potter ) Asteptam pareri ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
29 Aug 2007, 13:20
|||
|
|||
Wow !! Asta da performanta... Suntem pe lista afiliatilor a forum-ului oficial a lui Daniel Radcliffe in Romania?? Ce tare... Nu credeam ca vom fi atat de cunoscuti !!
![]() |
|||
29 Aug 2007, 13:27
|||
|
|||
Imi vine sa mooor. Adik nu imi cine sa cred. CE BINE K AM GASIT FORUMUL ASTA!!! Sunt mai fericita k niciodata. VA IUBESC!!!!!!! SUNTETI CELE MAI TARI! SUNTETI CELE MAI TARI!
|
|||
29 Aug 2007, 13:34
|||
|
|||
![]() Sper ca asta sa fie un motiv pentru voi sa deveniti cat mai activi ( mai activi decat alte site-uri care n-au parte de aceasta onoare ) PS : sa nu uitam ca daca visul se-mplineste si Daniel vine in Romania, mii de fani vor vizita site-ul oficial si desigur, vor vedea ca i-am ajutat si vor intra si la noi ![]() PS2 : speram ca asta sa fie un motiv pt care forumul nostru merita cat mai multe vizite si cat mai multa activitate..si nu alte forumuri HP copiate dupa noi :bounce: ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
29 Aug 2007, 17:49
|||
|
|||
A trebuit sa citesc totul de 3 ori ca sa ma conving ca ce ziceti e adevarat..Pai wow..adica e ceva extraordinar....Inca un motiv care ma face sa postez mai mult...Deci ar fi de vis sa vina Daniel si alti actori aici...
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
29 Aug 2007, 17:57
|||
|
|||
Eu... eu ... Sunt atat de emotionata dupa ce am citit ce a scris Julia incat nu stiu ce sa mai zic. Eu promit sa fiu un membru foarte activ care posteaza de cate ori are ocazia !!
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|