Parerea despre membrii
|
03 Mar 2010, 00:40
|||
|
|||
Rose,pari o tipa de treaba >
![]() sa ne cunoastem mai bine..in rest apreciez ca esti activa(cam rar la userii noi) bafta in continuare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
03 Mar 2010, 00:54
|||
|
|||
Mersi Anna ...si tu pari de treaba
Dap...Sper sa ne cunoastem mai bine. Promit sa fiu activa, sa intru cat de des pot si sa postez mooolt Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
03 Mar 2010, 11:57
|||
|
|||
Rose pari o tipa super
Nu postezi aiurea si esti foarte de treaba > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
03 Mar 2010, 16:07
|||
|
|||
Mersi...si tu esti super tare, Bellatrix!!
Tu esti prima persoana de pe acest forum cu care m-am imprietenit... In Expresul de Hogwarts Atunci au fost primele mele posturi RPG si m-ai ajutat mult cu acel topic!! Mersi!! Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
03 Mar 2010, 22:26
|||
|
|||
Rose tu pari o fata super de treaba adica pe bune ....te-ai integrat foarte repede si te imprietenesti usor cu orcine sper sa ne cunoastem si noi mai bn
pwpiki ![]() |
|||
03 Mar 2010, 22:33
|||
|
|||
Ginny imi pari o fata de treaba. Nu neam cunoscut bine sau deloc, dar ti-am vazut subiectele tale. Am fost impresionata(in bine). Sper sa ne cunoastem mai bine. Iti trimit acu o cerere de prietenie.
![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
03 Mar 2010, 22:41
|||
|
|||
Inca nu am avut ocazia sa facem Rpg impreuna , dar pari o tipa super si am vazut ca esti activa
Sper sa ne imprietenim mai bine ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
04 Mar 2010, 23:03
|||
|
|||
Ma,eu nu te cunosc Dar pari destul de Ok
![]() Adica in general nu cunosc persoane mai noi de Shayera...sa zicem ![]() Asa,pari destul de ok Nu te cunosc,dar la prima impresie esti chiar ok ![]() |
|||
05 Mar 2010, 09:45
|||
|
|||
Pari o tipa super Ada
Adica esti amuzanta si toate alea Si ador muzica pe care o ascultati tu si Anna ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
05 Mar 2010, 11:15
|||
|
|||
B-B-Bella
Frate...esti o tipa super de treaba cu foarte,foarte,foarte,foarte,foarte,foarte activa,ceea ce ma face sa te iubesc fiindca esti cercetasa > ![]() Imi place ca postezi oriunde si esti la curent cu orice,si ma mai bucur ca ne mai comentezi ficurile [mie si Gridei].Defapt ma bucur ca iti place sectiune creatiei adica Fan Fiction,Fan Art...etc Am vazut ca asculti Evanescence si esti de aceea parere cu mine cu privire la High Hopes.Sper ca si Marco iti place Nu stu ce sa zic ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,237 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,164 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|
Totul despre zodii | Bell Evans | 79 | 17,341 |