Sa ne intalnim
|
03 Mar 2010, 11:56
|||
|
|||
In vacanta de Pasti poate merg la Campulung
Poate ne vedem ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
03 Mar 2010, 16:10
|||
|
|||
Wow...ai auzit de acest oras !!!
Ar fi super tare sa ne intalnim!! De abia astept!!! Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
04 Mar 2010, 22:42
|||
|
|||
Merg in fiecare vara la Campulung Moldovenesc acolo sunt matusa si verii mei preferati au o casa..suuuus de tot si chestii
![]() ![]() Si am mers prin vara cu Anna McNair..prietena mea cea mai buna ![]() ![]() SI ceea ce e mai important..este... ca...acolo este skate park,si in Botosani nu,deci CLAR Sunteti mai dezvoltati E tare Campulungul !!! E orasul copilariei mele,si pur si simplu il ador Acolo am cele mai frumoase amintiri din viata mea Merg foarte des ![]() Ca oras,nu ma prea incanta in general orasele nu ma incanta,daaaar,ador muntii si chestiile..adica dealurile alea...si ..padurile ![]() Este orasul meu preferat ![]() Deoarece mi-am petrecut jumatate din viata acolo |
|||
05 Mar 2010, 16:15
|||
|
|||
Ada, ma bucur ca iti place Campulungul. Adica daca stau sa ma gandesc mai bine e si orasul copilariei mele si imi place, il iubesc, dar chiar nu credeam ca mai este vreo persoana de pe acest forum care sa fi vizitat acest oras.
Oricum, sa ma anunti daca vii de Pasti la Campulung. Poate vine si Bellatrix si poate ne intalnim. Ce ziceti??? Eu as vrea si as fi incantata sa va cunosc Sper doar sa nu trebuiasca sa plec de Pasti la Brasov sau Iasi. Voi face tot posibilul sa stau acasa, asa ca inecercati sa veniti ! P.S. : Ada, eu stau pe langa Liceul Dragos Voda, deci nu e foarte departe de verii tai!! Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
30 Mar 2010, 13:45
|||
|
|||
Charlizze Di Rino Wrote:uhmm... julia, pe ce strada locuiesti si la ce scoala mergi? si eu sunt din galati si stau tot pe tecuci....julia, la ce ora scapi marti de la LVA(CNVA) ca eu am ora de chitara si trec pe acolo poate ne intalnim ps:eu invat la 41 ![]() |
|||
30 Mar 2010, 14:09
|||
|
|||
Si eu sunt tot din jud. Galati, dar din Tecuci
Respectã Bãtrâneţea!
![]() "Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate." J.R.R. Tolkien always Skynet Barklord. |
|||
30 Mar 2010, 15:15
|||
|
|||
Mmda, eu sunt din Campulung Moldovenesc judetul Suceava..
Mai mult ca sigur nu ati auzit de el, nu?? |
|||
02 Apr 2010, 22:22
|||
|
|||
aa. scuze scuze celorlalti, nu cititi ce urmeaza sa scriu, mesajul este destinat exclusiv lui Ally [smecher numele\/ finally gasesti si tu unul klumea] care a zis, citez
![]() tin sa iti amintesc ca ea m'a luat pe mine si ca m'au cules de pe drum ![]() ![]() ![]() continuati ^ ![]() |
|||
09 May 2010, 22:40
|||
|
|||
Sa vedem.... Cine e din Brasov si n-are ce face pe 5 iunie? ^^ ;
![]() Avem excursie de 3 zile cu clasa si ma gandeam ca poate ne-am putea intalni. Voi nu prea ma cunoasteti pe mine pentru ca nu am mai intrat pe forum prea des, dar... mai e timp pana atunci. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
03 Jun 2010, 01:44
|||
|
|||
Ora 2 fãrã un sfert. N-am ce face.
Dacã veniþi în varã la mare, în Constanþa, anunþaþi-mã ºi pe mine... I'll be back one day ! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|