Vis sau realitate ?
07 Mar 2010, 22:39
"Acum e randul tau" ii spuse Stefan lui Alice. cele trei animale argintii o inconjurara pe Alice in semn de incurajare. Alice ridica bagheta, ezita o clipa apoi rosti hotarata:
"Expecto Patronum!"
O foca argintie aparu din varful baghetei lui Alice si se alatura grupului de animale care incepusera sa faca giumbuslucuri pentru a o felicita.
"Perfect! Absolut perfect! Cine spunea ca Vraja Patronus e dificila?" spuse Stefan.
Era clar ca lucrurile se imbunatatisera, avand in vedere ca nimeni, nici macar el, nu se putea opri din zambit. Stefan privi grupul de animale: un leu, o lebada, o caprioara, o foca si o pisica. O pisica!!!???
"Priviti! S-a intors Tom!"
Motanul albastru se juca nestingherit cu cele 4 animale argintii, iar blana sa albastra reflecta lumina argintie, asa ca arata exact ca un patronus.
Cei 4 colegi pufnira in ras urmarind motanul care incerca sa prinda celelalte animale.

Razbunarea cea mai mare

Este cand dusmanul tau

E silit a recunoaste

Ca esti bun si el e rau!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07 Mar 2010, 22:51
OOC: Scuze.. Am editat mesajul anterior..

BIC:

Isabella privi animalele fantomatice care alergau prin Camera, inainte de a se evapora incet in intuneric.
''- Off.. nu.. '' spuse incet dandu-si ochii peste cap.
Alice, Stefan si Ginny se intoarsera spre ea.
''- Ce s-a intamplat?'' intreba Ginny.
''- Tocmai mi-am amintit ca maine am test la Transfigurare. Si.. nu stiu mai nimic..''
''- O Doamne, si eu am acelasi test maine!'' zise Ginny amintindu-si.
''- Mda.. oricum.. nu cred ca daca m-as intoarce acum in Camera de Zi as mai reusi sa invat. Cred ca va trebui sa ma descurc asa cum pot..'' spuse fata oftand.
Isabella se gandi ca probabil reinstalase acea tacere si oarecum ingrijorare, si-l vazu pe Stefan privind podeaua.
''- Bun. Gata cu toata ingrijorarea asta..'' declara ea, facandu-i pe cei trei sa se uite la ea.
La un moment dat, incepu sa chicoteasca, iar Stefan intreba:
''- Ce e asa de amuzant?''
''- Nimic.. doar mi-am amintit ceva..''
''- Hei, buna idee.. Ce-ar fi sa povestim intamplari amuzante care ni s-au intamplat..!'' veni Stefan cu ideea, luminandu-se la fata.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
07 Mar 2010, 23:17
-Incep eu prima.spuse Ginny. Cand eram la bunici pe la 3 ani, ma jucam impreuna cu prietenii mei. In ziua precedenta plouase deci era noroi. Nu stiu cum de s-a facut de am cazut in noroi. M-am dus repede la mama sa ma schimbe dar ea mia spus sa stau sa ma usuc la soare ca sa tin minte sa nu mai cad in noroi. De atunci sunt mai atenta cu hainele. Acum cand am creat Patronusul la asta m-am gandit.
Toti fufnira in ras.

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
07 Mar 2010, 23:23
Isabella ridica o mana si spuse:
''-Bine.. Imi amintesc de o faza foarte comica.. Eram la ora de Potiuni, iar profesorul enervat spune: ''- Ioan, taci!'' ... chestia e ca respectivul coleg nici nu era in clasa.. Iar noi: ''- Aaa.. domnule profesor.. Ioan este absent..''
Isabella se opri din ras si se uita la Stefan care spuse:
''- Ok.. E randul meu..''

You run. I con.
07 Mar 2010, 23:38
"Cand aveam 7 ani am vizitat palatul Ermitaj impreuna cu bunicii. M-am ratacit de grupul de turisti dar nimeni nu si-a dat seama. Am intalnit o pisicuta care m-a condus inapoi la grupul de turisti. Cand am iesit am intilnit din nou pisicuta iar bunicii mi-au permis sa o pastrez. Bunicul mi-a povestit despre garda felina de la Ermitaj iar bunica derpre rasa de pisici albastre de Rusia. Mi-au permis sa pastrez pisica, pe care am numit-o Tom."
Toti se uitara spre pisica albastra care intre timp adormise si incepura sa rada.

Razbunarea cea mai mare

Este cand dusmanul tau

E silit a recunoaste

Ca esti bun si el e rau!
08 Mar 2010, 13:12
Isabella se uita din nou la motanul lui Stefan si apoi la fereastra.
''- Hei.. Cine vrea sa iesim putin afara..?''
''- Hmm.. '' se gandi Stefan uitandu-se si el spre fereastra.
''- Eu vin.'' spuse el scurt.
''- Da.. si eu.'' zise zambitoare Ginny.
Singura care tacu fusese Alice.
''- Alice..? Tu nu vii?'' o intreba Ginny.
''- Aaa.. Sigur.. Sa mergem.''
Isabella se ridica de pe scaun si impreuna cu Stefan, Ginny si Alice, merse pe coridor spre iesirea din Castel.

You run. I con.
09 Mar 2010, 00:53
Motanul lui Stefan o lua inainte pentru orice eventualitate. Afara luna plina stralucea deasupra castelului ca o uriasa bijuterie de argint, veghind asupra imprejurimilor adormite ale scolii. Cei 4 colegi se plimbara pe langa lac nestiind ce sa faca. La un moment dat, Stefan exclama:
"Of, ce plictisitor! Aproape ca imi doresc sa vina un monstru din Padurea interzisa si sa ne luptam cu el!"
In acel moment, dinspre padure se auzi un urlet iar spre cei 4 colegi se indrepta o silueta neagra: un varcolac din Padurea interzisa iesise la vanatoare.
"Multumit?" il intreba Alice pe Stefan.
"Ei bine, se pare ca va trebui sa luptam." spuse Ginny si ceilalti dadura din cap.
Varcolacul se arunca asupra lor iar Alice striga:
"Protego!"si varcolacul se izbi de un zid invizibil.
"Bombarda!"adauga Stefan si o unda de soc arunca varcolacul la 5 metri departare. Acesta se ridica insa repede, iar Ginny si Isabella rostira intr-un glas:
...

Razbunarea cea mai mare

Este cand dusmanul tau

E silit a recunoaste

Ca esti bun si el e rau!
09 Mar 2010, 13:09
Isabellei ii veni in minte vraja ''Sectumsepra'' insa, imediat dupa rosti tare si raspicat:
''- Petrificus Totalus!''
Varcolacul se opri si incet-incet se transforma intr-o statuie grea de piatra, cu privirea rece si fixa in directia ei si a celor trei.
Fata ofta usurata si spuse:
''- Bine, Stefan.. Te rog.. nu-ti mai dori asa ceva..''
Stefan se uita la ea, zambi si ridica din umeri. In urmatoarea clipa toti izbuctira in ras.
''- Bun.. Pai.. nu putem sa lasam statuia asta aici..'' zise hotarat Stefan.
''- Da, ai dreptate. Dar unde sa o ducem?'' intreba Isabella.
Ginny veni alaturi de ei si spuse cu sovaiala:
''- Am putea sa o ducem.. in.. Padurea Interzisa..''

You run. I con.
10 Mar 2010, 00:00
"Ei bine, se pare ca nu prea avem de ales." spuse ªtefan
"Sunteti de acord?" intreba el si ceilalti dadura din cap.
Ginny folosi vraja 'Mobilicorpus' si ridica statuia in aer, iar cei 4 se indreptara spre Padurea Interzisa.
"Cum vom ºtii unde sa lasam statuia fara sa ne adancim in padure?" intreba Isabella.
"Hmmm... am o idee! Însa... implica poncho-ul lui Alice." spuse ªtefan.
Alice purta pe deasupra robei un poncho tricotat. ªtefan, Ginny si Isabella fura nevoiti sa ridice baghetele pentru a o convinge sa renunte la el.
Cei 4 intrara in padure iar Isabella incepu sa deºire poncho-ul.
Totul merse bine pana cand aþa ajunse pe terminate. Atunci in calea lor aparu un alt monstru. Acesta avea corpul de leu, aripi de dragon, un cap de om cu ochi albastrii si urechi tuguiate inconjurat de o coama de leu si o coada uriasa de scorpion: UN MANTICOR!
Acesta se ridica in aer si se napusti asupra celor 4 colegi. Acestia il oprira cu 4 vraji de protectie combinate.
"Buuun... ce stim despre manticori? Oh, da: NU POT FI ATACATI CU VRAJI DIRECTE!" spuse Alice ingrijorata, dupa care adauga si o "Bombarda" care zapaci monstrul. Ceilalti 3 ii urmara exemplul iar manticorul fu readus cu picioarele pe pamant.
Ginny folosi "Mobilicorpus" si arunca statuia varcolacului direct in cãpãþâna manticorului.
"Hei! am o idee!" exclama ªtefan, dupa care rosti:
"Expecto Patronum!" si leul argintiu îºi facu aparitia. Stefan adãugã apoi:
"Oppugno!" iar ochii leului devenira rosii si acesta se indrepta spre manticor ºi începu sã atace. Ceilalþi colegi îi urmara exemplul si leului i se alãturara lebãda, cãprioara ºi foca. Cele 4 animale reusira sa puna pe fuga monstrul.
"Ceva imi spune ca aici trebuie sa lasam statuia" spuse Ginny. Ceilalti dadura din cap începurã sã alerge pe urma firului de lânã, ªtefan strângându-l într-un ghem, ramanand toti concentrati pe amintirile fericite pentru ca manticorul sa nu scape de cei 4 Patronuºi. Colegii se oprira numai pe malul lacului, unde erau in siguranta. Stefan ridicã bagheta , o indrepta spre ghemul de lânã ºi spuse:
"Reparo"
Poncho-ul lui Alice se refacu in 2 secunde.
"Am uitat sa mentionez ca puteam repara poncho-ul? Asta explica de ce a fost necesar sa folosim baghetele ca tehnici de convingere. Imi pare rau!"
Toþi începurã sã râdã

Razbunarea cea mai mare

Este cand dusmanul tau

E silit a recunoaste

Ca esti bun si el e rau!
13 Mar 2010, 00:35
Alice era inca putin suparata ca Stefan o pacalise, insa ii trecu repede.
''- Bun. Si acum ce mai facem?'' intreba Isabella.
''- Mi-as dori sa..'' incepu Stefan, insa Isabella il intrerupse:
''- Nu! Nu-ti mai dori nimic!''
Toti incepura sa rada, apoi Stefan spuse razand:
''- Am vrut sa spun ca mi-as dori sa merg in Hambarul Bufnitelor.''
''- Aaa.. Pai.. sa mergem..'' zise Isabella.
''- Ma gandeam ca isi dorea sa lupte cu un triton sau ceva de genul..'' chicoti Ginny.

You run. I con.