Amy's Life
|
12 Mar 2010, 20:25
|||
|
|||
E super tare Anna...
M-ai facut curioasa..chiar vreau sa stiu a cui e jurnalul Deci... NEXT!! ![]() Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
12 Mar 2010, 20:50
|||
|
|||
Sper ca vrei si un mesaj de la mine
Critici : Ce critica? Am intors ficul pe dos si nu am gasit Comentarii : NEXT!!!! E prea tare ![]() ![]() ![]() Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
14 Mar 2010, 18:16
|||
|
|||
Guys,scuzeee pentru lunga asteptare dar acum am si cealalta parte >
![]() Multumesc muuult pentru toate commenturile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [center]Partea a 4a[/center] Cand m-am intors de la scoala,am auzit TV-ul mergand,insa cand am aruncat o privire Kevin nu era acolo…”O NU” mi-am spus repede apoi am urcat scarile in graba si am deschis puternic usa de la camera mea,surprizandu-l pe Kevin uitandu-se prin lucrurile mele. “DE CATE ORI TI-AM SPUS CA NU AI CE CAUTA AICI?!” Am tipat cat de tare am putut iar Kevin se incrunta si fugi repede lasandu-ma singura pe pat cu rasuflarea taiata.M-am uitat pe covor si am vazut ca toate felicitarile primite anul trecut la ziua mea erau rasfirate impreuna cu alte poze cu fostii mei colegi,altele din vacanta si..jurnalul.L-am ridicat repede sperand sa nu-l fi vazut sau sa fi citit ceva.M-am cufundat in ganduri pentru cateva minute apoi l-am deschis usor.. “Mi-as dori sa ies mai mult,sa am parte de mai multe vacante..si poate chiar sa am o relatie.Oricat de ciudat suna din partea unui baiat,mi-as dori sa ne plimbam prin parcuri tinandu-ne de mana…pana la urma toata lumea viseaza intr-o oarecare masura.Insa sper ca toate astea sa nu fie doar vise,ca intr-o zi vor deveni realitate.Sunt si confuz,in mare parte.Toate situatiile par sa se rastoarne si nimic nu mai are sens.Ma refer acum mai mult la viata mea de familie si de scoala…nu prea sunt ok la capitolele astea.Deobicei nici nu ma gandesc la problemele mele,preferand sa joc ceva sau sa ies afara dar,cand ma culc seara toate astea-mi vin in minte si nu mai pot scapa de ele. I’m here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I’m here without you baby but your still with me in my dreams And tonight it’s only you and me Three Doors Down-I’m Here without you baby “ O Doamne..mi-as dori sa-l cunosc fiindca..simt ca e persoana potrivita pentru mine!Si melodia de la Three Doors Down..e una dintre preferatele mele.. “ Azi dimineata m-am trezit cu o durere de cap,am luat micul dejun apoi am plecat la locul meu secret din parc[strike](pe ultima alee,dupa cires,apoi la dreapta)[/strike]” A mazgalit ceva pe ultima parte,dar totusi se poate citi.Stiam unde aveam de mers… Odata ce-am ajuns in parc m-am dus pe ultima ale umbrita de copaci inalti.”Dupa cires”mi-am spus uitandu-ma in jur.De unde sa stiu eu care e cires?M-am uitat in jur timp de cateva minute apoi m-am apropiat de ultimul copac pe care am gasit o tablita mica cu date despre acesta.Perfect..acum..la dreapta.M-am uitat la dreapta unde erau o gramada de tufe care nu-si aveau rostul.”Asta e?”Mi-am zis gandindu-ma la faptul ca l-am lasat pe Kevin singur acasa desi n-ar fi trebuit.Am mai aruncat o privire in prejur iar cand credeam ca nu voi gasi nimic,am dat de o banca bine ascunsa dupa niste buturugi si tufe.M-am asezat incet apoi am scos jurnalul din ghiozdan “Mereu am sperat sa venim aici impreuna.Acum stau aici,cu castile in urechi,gandindu-ma la ea.Poate suna patetic dar mie mi se pare cel mai dragut loc pentru o intalnire ever.E atat de calm si linistit,unde nimeni nu ne va putea gasi..” Nu pot sa cred dar incepe sa-mi..placa de tipul asta!Sunt cele mai frumoase lucruri pe care le-am citit vreodata..si sunt din inima.Nu stiu..simt ca e persoana la care am visat in tot acest timp,persoana care ar putea sa ma faca fericita! As da orice sa-l pot cunoaste… “Cand te gandesti ca altii au vieti mult mai..palpitante si pline de evenimente fericite.Adica viata mea a fost mereu boring..si as vrea sa-I gasesc un rost,odata pentru totdeauna!I think I am in love…” “Si de ce nu face nimic?”Mi-am spus revoltata..dar apoi mi-am adus aminte de mine si de Chris asa ca acum pot spune ca-l inteleg pe tipul asta… M-am trezit din visare cu un telefon de la mama… “Unde ai plecat cand stiai foarte bine ca trebuie sa stai acasa,cu Kevin?Ti-ai scris temele?L-ai plimbat pe Sammy?” “Pai aveam nevoie de..o pauza” Am spus neputand sa gasesc o scuza mai buna “Ei bine pauza ta s-a terminat.Vii acasa,acum!” Scuzeee ca e putin si nu e asa de interesant ![]() ![]() |
|||
14 Mar 2010, 18:19
|||
|
|||
Normal ca e interesant
Super capitol Ne tii in suspans....vrem nextul
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
14 Mar 2010, 21:09
|||
|
|||
Este genial ficul asta !
Este chiar geniail! Si imi pare rau ca pui o continuare din 200 in 200 de ani :-L ca sa ma enervezi tu pe mine :-L Ana...ia sa-ti zic eu aici LA MULTI ANI PENTRU MAINEE!!! pentru ca meriti,pentru ca esti cea mai frumoasa,cuminte,iubareata si de toate Pentru ca te iubesc mult si..de-abia astept sa vii acasa si ...va fi taaare sa stam din nou impreuna cum stateam odataaa ![]() ![]() ![]() ![]() >D:< TE IUBESC ANA,LA MULTI AAANI!!! |
|||
14 Mar 2010, 21:32
|||
|
|||
Multumim Anna pentru next
Imi place mult Vreau continuarea ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Mar 2010, 22:13
|||
|
|||
MULTUMEESC DESIREE promit sa pun nextul odata la cateva zile
![]() ADUUUUUUTA SARUMANA CA TE UITI SI MULTUMESC PENTRU TOT SI IMI PARE RAU CA N-O SA FIM MAINE IMPREUNA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BELWCA PWCAAA > ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
14 Mar 2010, 23:08
|||
|
|||
Foarte tare
Si cum poti sa spui cu nu e interesant??? Imi place foarte mult ideea cu jurnalul si mai ales imi plac gandurile baiatului, sensibilitatea lui. Faptul ca este o fiinta neinteleasa de cei din jur care sufera in tacere il face un personaj invaluit in mister!! De abia astept nextul!! Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
15 Mar 2010, 10:32
|||
|
|||
Anna
Nu stiu cum am putut sa uit ,dar pur si simplu am uitat sa iti spun ca ador melodia aia Adica..stiai asta,dar nu imi vine sa cred ca ai pus-o si in fic > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
21 Mar 2010, 02:37
|||
|
|||
Te ador
Ador ficul > ![]() Nexxt ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |