Parerea
|
29 Aug 2007, 19:29
|||
|
|||
Asa e Adutza...Si eu am ramas in pana...Tot ce mai pot sa spun e ca va iubesc...Nu are rost sa repet ce am scris mai sus...
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
29 Aug 2007, 20:03
|||
|
|||
Da si eu la fel. Adik numai noi 3 scriem de vreo 253687163 de ani acelasi lucru. Tot acelasi lucru scriu SUNTETI DE TREABA!!!
|
|||
29 Aug 2007, 20:05
|||
|
|||
Aceleasi pareri... Cred ca ar fi mai bine sa nu postam aici pana nu raspunde alt membru inafara deHellRiderGirl si adutza2056 !! Am facut posturi aiurea despre acelasi membru !!!
![]() |
|||
30 Aug 2007, 21:13
|||
|
|||
Parvati! Esti o fata super de treaba! Postezi mult si cu cap!!! Esti o dragutza
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
30 Aug 2007, 22:03
|||
|
|||
Cuvintele nu ajung ca sa-mi exprim parerea mea despre tine, Iulia
![]() ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
30 Aug 2007, 22:20
|||
|
|||
Imi pari o fata SUPER OK!! Esti de treaba si te comporti bn k admina.
![]() ![]() |
|||
01 Sep 2007, 17:45
|||
|
|||
Pai ce sa zic.La tine imi place in primul rand modul de a gandi si de aici reies si posturile cu bun gust si comportamentul fata de ceilalti.Un 10 mare de la mine..Pot sa zic ca nu ma plictisesti niciodata
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
01 Sep 2007, 19:09
|||
|
|||
sa sti ca chiar imi pari de treaba! mai esti si la vipi cu mn
Happy Holidays
![]() (by Ginny Potter) |
|||
01 Sep 2007, 19:46
|||
|
|||
Poi dak u esti ron_ronald...adik in trecut am citit toate posturile tale si imi pari de treaba
![]() |
|||
01 Sep 2007, 19:46
|||
|
|||
Ah,ms ms.Pai si tu pari de treaba.Vad ca postezi destul de mult si sper sa o tii tot asa.Oricum cu cat mai multe puncte cu atat mai repede spre castigarea Cupei Caselor.Ma bucur ca esti la Viperini,deci sigur o sa ne intelegem de minune.
PS:Am postat o data cu Ada "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|