Taverna
|
12 May 2007, 09:34
|||
|
|||
ce tare esti luna! era randul lui harry
isi facu buzele ca de broasca si incepu sa tuseasca. incet, mai tare, mai tare si din ce in ce mai tare! o mima pe umbrige ![]() |
|||
12 May 2007, 21:53
|||
|
|||
totzi au incepoot s rada..
Julia ishi tzugui buzele, ishi dadu parul pe spate ji se holba la totzi..il imita pe Snape! ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
13 May 2007, 10:29
|||
|
|||
Dupa alte jocuri dragutze se dusera in pat. Prima zi la mare fu grozava. Cum stateau ei asa in pat, se auzea marea... Era asa de frumos.
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
14 May 2007, 18:26
|||
|
|||
Deoata, cum stateau ei in pat se auzi o bubuitura si copiii sarira din pat ca arsi. Harmy cazu ca un bolovan peste Luna care se impiedica de adidasi; cho sari langa Fleur care era pe jos ,iar Ron shi harry dadura fuga sub un toc de usa. Julia shi Ashley se bagara sub cearceaf.
Sub usa ron shi harry se certau de zor care cum iau tocu! Fleur isi facu curaj si tremurand ca varga se duse sa deschida usa. Cand o facu ramase inmarmurita: mii de luminite jucau de zor pe cer, la asa frumusete nu reusi sa spuna decat: "Oao!!!!" Toti iesira afara si se uitara la artificii. Se facuse vreo 3 si copii adormira afara sub clar de luna. de dimineata , cand se trezira copii constatara ca nu mai erau in cabana. Cum se scula ashely incepu sa se scarpine pe spate, pe fleur o manca ingrozitor capul iar cho se scarpina peste tot. fetele sareau de colo pana colo iar ceilalt nu stiau dc. * dupa-amiaza copii se dusera la piscina dar apa era atat de rece incat spuneai ca intri in zapada. shi acum ce facem? int ron EDIT by Julia : exista butonu edit, nu era necesar s faci 2 posturi unu dupa altu...dak mai ai de completat, la fel, edit( dak nu mai posteaza nimeni ) ![]() |
|||
20 May 2007, 20:56
|||
|
|||
Eh....s-a facut deja seara si trebuie sa mergem la culacare..Ce tot vorbesc??Hay sa ne strecuram afara si sa facem un foc de tabara!Fleur tu si Ashely aduceti bete, eu aduc ziare iar Julia tu sa aduci o bricheta sau o cutie cu chibrituri.Restu aduceti mancare, bautura...Nu uitati 5 inghetate de persoana!!!!Aduc eu cateva jocuri si un casetofon pe bateri!Distractie la maximum!!!!
|
|||
21 May 2007, 21:22
|||
|
|||
dupa aceasta distractie de seara.... copii au inceput sa se stropeasca q apa! TERMINATI!!!!!!!!! striga cho suparata O SA RACIM! mai adauga fleur; dar nimeni nu le asculta; in timp ce ele se retrasesera in cabana sa joace carti, lumea ( ceilalti) alergau pe faleza!
![]() |
|||
21 May 2007, 22:51
|||
|
|||
Eu si Julia ne ducem sa umplem sticlele cu apa.Cand ne-am intors nu am mai vazut pe nimeni.Unde sunt toti?intreb eu...M-am uitat in spate iar restu au sarit pe noi cu sticlele de apa si am continuat joaca pana dimineata.Cand zorii s-au ivit a trebui sa plecam, dar mai inainte ne-am facut planuri pentru dupa-amiaza.Mergem la picnic, apoi la plaja si in sfarsit la mall!!!
A doua zi: Pfff...ce zi urata!Ploua!(ma suna Fleur si-mi spune).In acel moment toate planurile ni s-au anulat cu exceptia unuia, MALL-UL!!!HAide-t grabitiva, tot striga Luna nemaiputind de bucurie.Am ajuns la sectiunea cu parfumuri, vanzatoare ne da sa mirosim si ne spune: -Acest parfum are 100 de grame, un gramaj foarte mare.Si este ieftin costa numai 5 milioane.Merita sa-l cumparati. Iar atata ne mai lipsea(dupa ce aia ne daduse vreo 10 feluri de parfum sa le mirosim) -AAA fetelor...Este 250 de mii o mostra de parfum..banii va rog. Noi am luat la goana.Afara 3 paznici ne-au oprit si ne-au luat la intrebari.Hermy nestiind ce sa mai zica inventa repede: -Poi stiti odmnule gardian..aaaa...noi ne grabim spere plaja iar restu: -DA,da ne ducem la plaja. Unul din paznici de zice: -Acum?Pe vremea asta la plaja, hai mai bine la sectie Eu speriata incep sa ii zic: -Auzi bhai nene!!!Unde vrei mah sa ne duci!?!?Vrei bataie??? -Aaa.Auzi fato!Cine te crezi? -O persoana.Cu ce drept ne duceti la sectie? Apoi ne-au lasat sa plecam. |
|||
22 May 2007, 10:13
|||
|
|||
Fleur Wrote:dupa aceasta distractie de seara.... copii au inceput sa se stropeasca q apa! TERMINATI!!!!!!!!! striga cho suparata O SA RACIM! mai adauga fleur; dar nimeni nu le asculta; in timp ce ele se retrasesera in cabana sa joace carti, lumea ( ceilalti) alergau pe faleza! de fapt mie mi-ar fi placut sa ma bat cu apa Bn. Nu stiu cum ai avut curaj sa te iei te matahala aia spuse cho.Ma rog daca tot nu avem ce face vreti sa mergem la un film? A aparut partea a 5-a din HP la cinema.Mie mi-ar placea sa merg spuse Julia urmata e Hermy.Pana la urma mersesera toti.A fost grozav! EDIT by Julia: edit...butonu edit..fara 2 posturi consecutive !!! Am mai scris acelasi lucru mai sus ! Data viitoare knd mai vad pe pagina asta 2 posturi consecutive primiti ban ! |
|||
22 May 2007, 21:29
|||
|
|||
dupa film ploaia s-a oprit ji toti sa-u dus la plaje. toti copii au imceput sa faca tot felul de sarituri prin apa. Baietii au inceput sa stropeasca fetele ji sa le alerge q niste raci micuti in mana....
Luna nu se temu ji lua unul in mana dar ron o preveni : ai grija k musca! nu ma tem ! spuse luna ji incepu sa se joace q racul. harry care incerca sa para tare se duse in spatele lunei sa-i puna racul in par dar fetele stranse ina-n tralta strigara in cor: LUNA AI GRIJE! ![]() |
|||
23 May 2007, 09:32
|||
|
|||
Luna speriata fugi ca vantul si se arunca-n apa.Apoi m-am dus dupa ea si ne-0am batut cu apa.Am stat pana seara amandoua n apa si cand am iesit avem toata piele creata si eram inghetate de firg.Hermy si cho ne-au dus acasa si noi am racit.Dar culmea a doua zi eram super fresh!
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|