Thread Closed 
The beauty of the lake
04 Apr 2010, 19:58
Era o noapte friguroasa.Desiree se sprijini de un copac de langa marginea apei si admira cercurile de apa lasate de pietricelele ce le arunca.Privi luna de pe cerul de onix si isi aminti de cineva din trecutul ei.Cineva drag.Se plimba printre amintirile ei delicate in timp ce asculta fosnetul frunzelor pe pamantul umed.Isi trecu degetul aratator printre micile valuri de apa si se intreba daca cineva o observase cand iesea din castel.Dar chiar atunci...

OOC:Yep...iar chef de RPG

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
07 Apr 2010, 13:24
Bellatrix calca apasat pe iarba acoperita de cativa stropi de ploaie. Vazu o silueta sprijinita de copac si se intreba cine putea fi. Credea ca era singura care nu putea dormi si care prefera sa vina si sa priveasca lacul pe timpul noptii,cand luna isi construia o carare de argint peste el. Cu cat inainta silueta se vedea mai bine la lumina slaba a lunii si cand ajunse suficient de aproape o recunoscu. Era colega ei de la Cercetasi si in acelasi timp,prietena ei , Desiree. Parea putin abatuta. Bellatrix se apropie de ea si o intreba :
"- Desiree...S-a intamplat ceva ? "
Fata parea cufundata in lumea viselor,apoi cand glasul lui Bellatrix ii rasuna in ureche , raspunse :
"-..."

OOC :..Scuze Desiree daca am scris prostii Happywide

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
07 Apr 2010, 13:35
OOC:N-ai scris nici o prostie,nu-ti fa griji
BIC:
"-Desiree...S-a intamplat ceva?"
Fata se intoarse surprinsa si a observat-o pe Bellatrix,prietena ei.
"-Oh,nu s-a intamplat nimic.Credeam ca sunt singura care s-a furisat afara",zise ea ganditoare.
Desiree schita un mic zambet si spuse:
"-Nu puteam dormi,asa ca am venit aici.Ma gandeam doar la..."
"-La ce?"intreba Bellatrix.
"-La..."
Desiree nu si-a mai continuat propozitia fiindca se auzi un miorlait in noapte.Fetele s-au uitat mai bine in jur si au observat o pisica cu ochi stralucitori,vicleni.Doamna Norris,fara indoiala.
"-Of,nu",zise Desiree,privind cu ura pisica."A venit sa ne strice distractia."Ce sa facem cu ea?"

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
07 Apr 2010, 13:52
Bellatrix parea putin confuza. Deobicei,cand vedea o pisica ii placea sa o ia in brate si sa se joaca cu ea,dar acesta nu era si cazul Doamnei Norris. Pisica lui Filch putea fi comparata cu orice,numai nu cu o pisica obisnuita. Desiree se gandi la un plan,dar nu reusi sa se concentreze suficient. Fata de la Cercetasi spuse :
"- Ce ar fi daca..."
"- Daca pur si simplu fugim ? " continua Bellatrix incercand sa schiteze un zambet viclean.
"- Mda..ne-am putea ascunde dupa stejarii aceia.." zise Desiree.
Fetele se pregatisera sa fuga,cand Bellatrix tipa,apoi se prabusi jos.

OOC : Desiree...continua tu Love

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

07 Apr 2010, 14:00
"-Bellatrix ai patit ceva?"intreba Desiree precauta.
"-Da...cred ca mi-am prins piciorul intr-o radacina de copac",zise ea gafaind.
"-Te ajut acum",sari Desiree.
Cu chiu cu vai,fata reusi s-o elibereze pe Bellatrix.Tocmai la timp,fiindca Filch venea exact spre ele.
"-Spune-mi draga mea...",zise el vorbind cu pisica",unde sunt?unde i-ai simtit?"
Fetele s-au ascuns dupa un tufis,abia respirand,de frica sa nu le auda pisica.Insa Doamna Norris avea mirosul cam deranjat in noaptea aceea si l-a condus pe Filch in Padurea Interzisa.
"-Am avut noroc",zise Desiree usurata.
"-Da...noroc",repeta Bellatrix."Multumesc ca m-ai scos."
"-Cu placere",zambi Desiree.
In timp ce fetele se ridicau,vocea lui Filch rasuna de dupa miste stejari:
"-Sobolani?!Sobolani,mata afurisita?De asta m-ai chemat aici??"

Love you, Bells.
07 Apr 2010, 14:09
Fetele chicotira putin la auzul glasului lui Filch,apoi mersera din nou spre lac. Se intinsera pe iarba abia inverzita. Vantul adia usor peste fata lor , jucandu-se cu suvitele lor de par. Bellatrix respira usurata,apoi isi indrepta chipul slab luminat de luna, catre Desiree ,zicand :
" - Cerul e destul de senin..."
" - Da.." ingana Desiree,care parea sa pluteasca din nou spre lumea viselor.
" - Totusi nu mi-ai raspuns la intrebare..." continua Bellatrix.
" - La ce te gandeai ? Stiu ca sunt cam indiscreta,dar chiar imi doresc sa aflu. " zise din nou Bellatrix,privind-o iscoditor pe Desiree.
Fata ofta , apoi isi drese glasul si zise :
"-..."

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

07 Apr 2010, 14:16
Desiree nu prea stia cum sa inceapa.
"-Pai....ma gandeam la mai multe lucruri in acelasi timp.La viata si moarte,spre exemplu.La faptul ca nu ma prea integrez printre oameni."
Fata facu o mica pauza si s-a uitat la stele.Bellatrix nu zise nimic,asteptand ca Desiree sa continue.
"-Si mai ales la el",adauga fata."Stii era un baiat pe care l-am iubit.Dar a murit din cauza Devoratorilor Mortii."
Desiree schita un zambet jalnic si incerca sa nu izbucneasca in plans.
"-Imi pare rau",sopti Bellatrix."

OOC:Lipsa de inspiratie

Love you, Bells.
07 Apr 2010, 14:41
Bellatrix o imbratisa pe Desiree,iar din ochii acesteia izbucnisera lacrimi fierbinti care i se prelinsera pe obraji.
" - Eu..nu am vrut sa reactionez asa . " Spuse Desiree inecandu-se printre lacrimile care nu se mai opreau.
"- Desiree..e in regula . Stiu prin ce treci. Am patit si eu ceva asemanator." zise Bellatrix,oftand apoi privind luna. Parea mai diferita ca in alte nopti cand venisera la lac. Parea mai magica. Trecusera ceva timp de cand ea si un anume baiat se plimbau pe acolo , cuprinsi de magia noptilor de primavara si de mirosul imbietor al florilor.
Ofta inca odata,apoi isi duse mecanic mana la ochi,parca vrand sa isi ascunda ochii inlacrimati.

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

10 Apr 2010, 08:52
Desiree tremura putin in bataia vantului.Se simtea putin enervata ca cedase atat de usor suvoiului de lacrimi,cand de fapt ea si-a promis sa nu mai planga.
La lumina lunii,fata o observa pe Bellatrix cum isi ducea mana la ochii ei,de parca ar fi fost inlacrimati.
"-Dar tu de ce ai venit de fapt la lac?"intreba Desiree.
Nu voise sa spuna asta,dar cuvintele pur si simplu i-au iesit din gura.
"-La ce te gandesti?"intreba ea cu blandete.

Love you, Bells.
10 Apr 2010, 09:01
Bellatrix o privi pe Desiree,apoi ofta si raspunse cu glas tremurat :
"- Deobicei vin aici pentru a ma relaxa. Mi se pare cel mai potrivit loc."
Desiree o privea cu blandete,apoi zambi senin si spuse :
"- Asta e singurul motiv ? "
"- Nu..nu chiar ."
Fata nu mai apuca sa termine propozitia,iar lacrimi fierbinti i se prelinsera pe obraji , apoi cazura jos,pe iarba,precum niste cristale.
"- Eu...aa..aici veneam deobicei cu prietenul meu,iar locul asta imi trezeste multe amintiri placute. Stiu ca ar trebui sa ma desprind de aceste amintiri,dar pur si simplu nu pot.Imi este greu..."
Desiree isi imbratisa prietena,apoi isi relua locul si zambi. Dintr-o data atentia fetelor fu distrasa de ...

OOC : Nu te uita la mine Desiree. E o prostie
Ce poate sa ne distraga atentia ?
Un soarece ?

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Secrets around the lake Jennifer L. Campbell 4 1,161 07 Aug 2011, 17:20
Last Post: Jennifer L. Campbell
  Strange things near the lake Fleur Delacour 1 1,001 04 Jul 2011, 14:28
Last Post: Fleur Delacour
  Adventures at the lake Rosalie Vivienne Alden 10 2,143 24 Oct 2010, 18:05
Last Post: Rosalie Vivienne Alden