Wake me up before I die
|
29 Mar 2010, 22:54
|||
|
|||
De abia astept Nextul!!!
Mai moare cineva ?? Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
31 Mar 2010, 21:23
|||
|
|||
Capitolul 14-Five
“-Imi pare rau,sincer!”am spus eu intepata. Deci dupa vreo cinci certuri de genul acesta cu tata,el nu ma lasa inca in pace. “-Asta nu scuza ce ai facut!Criminalul ar fi putut sa te omoare!”tipa el si mai tare. “-Scuz…”am incercat eu sa spun,dar o voca inalta si aspra mi-a intrerupt propozitia inutila.Se parea ca si Alicia Steel avea niste probleme,judecand discutia aprinsa din camera de alaturi. “-Cum adica….trebuie sa-ti pasez tie cazul??”intreba detectiva cu o nota de ingamfare si furie in voce. Persoana care vorbi acum avea inflexiunile glasului mai joase;mi-am dat seama ca nu-I recunosteam vocea.Insa,era clar ca vorbea o femeie. “-Asa cum ai auzit.Investigatia ta nu a condus la nimic.Ati avut ca suspecti un adolescent de 16 ani si un retardat mintal.Ati gresit.Nu sunteti nici macar aproape de rezolvarea cazului.S-au comis numai 5 crime in seara aceasta.” “-Poftim?”intreba Alicia nedumerita si enervata in acelasi timp.”Erau doar 4.” Femeia necunoscuta facu o mica pauza batjocoritoare inainte de a vorbi din nou: “-Pai….avand in vedere ca nu va pasa de acest caz…nu aveati cum sa stiti aceasta nou informatie.” “-Cine…?” “-Domnul Hape.” Am simtit un gol imens in stomac.Sally si cu tatal ei au murit in aceeasi seara.Poate chiar in acelasi minut. Chiar atunci se izbi usa de perete,permitandu-I unei femei inalte,cu pielea inchisa la culoare,sa paseasca elegant pe langa mine.Alicia Steel iesi si ea,trantind usa in urma ei.Parea sa fiarba de furie,cel putin pana mi-a intalnit privirea nedumerita. “-Oh…Aileen.Chiar vroiam sa vorbesc cu tine”,ofta ea.”Intre 4 ochi.” Tata mi-a aruncat o privire de genul “Fii cuminte,te rog sa stai acolo” si spuse: “-Oh..da.Ma duc sa vad ce e cu noua crima.” “-De fapt”,zise Alicia Steel”,sunteti chemat din nou la un interogatoriu.De catre….femeia care a preluat cazul.” “-Sper sa gaseasca macar ea ceva nou pe aici”,zise tata aspru,inainte sa se duca afara. Fata detectivei era acum mov de furie.Nu doream sa o supar,asa ca am spus politicoasa: “-Ce doriti de la mine?” Alicia se apropie de fata mea si imi sopti: “-Ia asta.” Mi-a intins mana si am observat ceva care semana ca un butonas micut,negru. “-Ce-I asta?” “-Este un fel de GPS….ei,aproape”,imi explica ea.”Este ceva foarte mic si usor care san e permita sa observam unde esti,indiferent de ora.Pentru siguranta ta.” “-De ce…de ce eu?”am intrebat balbaindu-ma.”De ce nu tata….sau Dylan…sau Melody?” Mi se parea ciudat.Melody aproape fusese atacata,iar eu primeam sistemul asta de urmarire.Insa detectiva nu prea dorea sa-mi raspunda la intrebare. “-Te rog…doar sa-l porti.Fara intrebari,te rog.” Femeia trecu pe langa mine in fuga,probabil ca sa vorbeasca din nou cu echipa care a preluat cazul. “-Oh…si…Aileen?” M-am uitat surprinsa la ea,asteptandu-ma sa-mi zica ceva important. “-Da?” “-Ai grija.Trebuie sa vina un ofiter aici sa pazeasca pe cei ramasi.Mai exact pe tine,Dylan si Melody.Restul ne duceam la casa domnului Hape.” Alicia imi mai arunca o privire nelinistita si se risipi in intunericul de dupa usa. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Iarasi un capitol scurt....facut pentru fericirea lui Bellatrix
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
01 Apr 2010, 08:26
|||
|
|||
Da da da
Thanks - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
01 Apr 2010, 15:21
|||
|
|||
Yee...asa mai merge
E foarte tare...Acum chiar nu stiu cine ar putea fi criminalul.. Deci...NEXT!! Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
06 Apr 2010, 21:01
|||
|
|||
Asa...deci multumesc fetele
Nu stiu cand o sa fac capitolul urmator M-am cam luat cu noul fic si numai la el lucrez Am facut obsesie
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
06 Apr 2010, 21:06
|||
|
|||
Sper sa poti posta in curand
Si vreau sa vad noul fic - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Apr 2010, 21:16
|||
|
|||
Cu putin noroc,o sa-l vezi in vacanta asta
Inca mai trebuie sa lucrez la ultimele detalii
|
|||
06 Apr 2010, 21:19
|||
|
|||
Ura
Astept Si sa nu uiti de next - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
15 Apr 2010, 21:17
|||
|
|||
Capitolul 15-Prinsa
Odata plecata Alicia,am ramas fara cuvinte.”E grav,e foarte grav”,am continuat eu sa-mi spun in minte.Oare cine era urmatoarea victima? Alicia mi-a dat mie dispozitivul acesta de urmarire…dar de ce mie…nu putea sa il dea lui Melody?In fond,ea fusese cea care aproape a sfarsit atacata.Cu siguranta,criminalul avea sa vina dupa ea. Nu puteam sta locului.Melody se dusese la etaj,sa faca un dus rapid,iar Dylan statea si ma privea de pe canapea.Renuntase demult sa mai spuna “Linisteste-te,stai jos”.Stia ca propozitia asta ma agita si mai tare. Schimbul nostru tacut de cuvinte era urmarit de un politit incruntat.Singurele lucruri pe care le puteam vedea la fata lui erau ochii intunecati si mustata prea lunga. M-am uitat la ceas.Era abia 22.52.Atatea lucruri s-au intamplat in ziua de azi…pierdusem pana si numarul de crime.Mai intai Andrew,apoi mama,Sally,Brielle… asta era ordinea?”Cu siguranta,nu”,mi-am zis eu hotarata.Mai erau si alte suflete pierdute,iar eu ma chinuiam sa le amintesc numele. Mergeam,mergeam in cerc,fara sa gasesc o solutie in toata invalmaseala asta… M-am oprit la baza scarilor,cu respiratia taiata.Deci asta era piesa care lipsea,care ma enerva de atata vreme si ar fi fost atat de simpla de gasit,daca m-as fi uitat mai atent. Eu eram ultima victima.Oamenii pe care ii cunosteam,prietenii mei cei mai apropiati,mureau pe rand.Din cauza mea. Isadora….Andrew….mama,toti ceilalti,trebuia sa-mi dau seama de chestia asta.Criminalul era cu ochii pe mine,dorind mai intai sa le faca rau lor. Tot ce doream era ca macar tata sa supravietuiasca.Daca m-as preda,ar fi fost mai usor…nimeni nu ar mai muri.Dar oare Dylan si Melody ar fi fost de acord sa ma lase sa plec?Nu ii puteam ucide si pe ei,ultimii mei prieteni ramasi. “-Dylan?”l-am intrebat eu. “-Da,Lia?Vrei sa ma intrebi ceva?” Era destul de greu sa ma uit in ochii celui pe care il iubeam,stiind ca voi muri in curand.Sau poate ca el va muri primul… Am inghitit in sec si i-am raspuns: “-Ma duc dupa Melody.Nu stiu de ce sta atat de mult sus.” El m-a sarutat tandru,de parca dorea sa nu-mi mai dea drumul niciodata. “-Hai.Poate s-a blocat din greseala in baie.” Am urcat incet,intentionat,scarile din stejar.Un fior rece imi invaluia tot corpul si nici nu mai vroiam sa pasesc pe podeaua primului etaj.Era ceva ciudat…mai simtisem asta o data…vineri,13 mai,ziua mortii Isadorei… Mi-am inclestat mana pe clanta usii de la baie,dar parca inghetase acolo.Inima mea bubuia atat de tare,incat credeam ca avea sa-mi iasa din piept. “-Melody?”am intrebat eu nesigura. Nici un raspuns.Am deschis cu mainile tremurande usa si am scos un tipat. Melody zacea acolo,intr-o balta de sange,iar ochii reci si goi se uitau inspre tavan…dar nu vedeau nimic…. Nu…asta nu putea fi adevarat…nu putea ca ea sa fie moarta…si totusi,mirosul sangelui plutea in aer,proaspat…caci victima nu fusese omorata de mult timp… Criminalul era inca in casa…Dylan era in casa… “-Dylan!Dylan!”am tipat eu disperata,alergand inapoi la parter. “-Ce e,Aileen?”intreba el speriat.”Unde e Melody?” “-Mel e moarta,la etaj,in baie!”am strigat eu.”Criminalul e in casa!Trebuie sa iesim de aici…” Insa sunetul unor pasi la etaj mi-au oprit strigatele disperate… ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ce next micut Well....aici e partea care se intampla in Intro... Sa nu ma acuzati ca am scris prea putin
|
|||
15 Apr 2010, 21:27
|||
|
|||
First
Si vrei sa spui ca o sa ma lasi sa fierb inca nu stiu cate zile pana pui nextul?? Asta e cruzime...zau asa!! Super tare , oare il omoara si pe Dylan? Deci fac urat de tot daca nu pui nextul repede!! Go Desiree Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|