PDSM
|
29 Aug 2007, 19:05
|||
|
|||
Nup !! Prea multa galagie !!
PDSM il iubeste pe Tom Felton !! ![]() |
|||
29 Aug 2007, 19:20
|||
|
|||
Da...
PDSM iubeste documentarele "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
29 Aug 2007, 19:41
|||
|
|||
da da da
PDSM vrea sa se imbete impreuna cu Daniel Radcliffe si sa jucati amandoi in equus sau cum se cheama |
|||
29 Aug 2007, 21:09
|||
|
|||
Adutza..esti tare=))))))=)))))))=)))))))...Si raspunsul e nu logic
![]() Care este preferata ta dintre fetitele PowerPuff?(Blossom,Buttercup,Bubbles) "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
29 Aug 2007, 21:46
|||
|
|||
buttercup sincer e cea mai tare
Ce ai vrea sa fii knd ai sa te faci mare? ( intrebarea asta mi-a terorizat copilaria) |
|||
29 Aug 2007, 21:49
|||
|
|||
Adutza...ce e cu tine astazi?=))))))Jocul se numeste PDSM,nu intrebare si raspuns=)))))),,oricum veterinar...
PDSM ii place sa mearga cu vaporasul "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
29 Aug 2007, 21:51
|||
|
|||
vai de capu meu. Se pare k am stat prea mult la calc. In fine V-AM ZIS EU K INTREBARE AIA M-A TERORIZAT! MAI ALES PE ZIUA DE AZI!!
imi place sa merg cu vaporasul PDSM vrea sa ma pupe pe obraz |
|||
29 Aug 2007, 21:53
|||
|
|||
Da..Vreau...Sa mai faci o pauza de 10 min din cand in cand...Vad ca nu mai esti in apele tale
![]() PDSM a prins radacini la calqu "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
29 Aug 2007, 21:55
|||
|
|||
da...cam asha cv. Chiar ma gandeam cum sa mi le tai
PDSM are ochii caprui (cred) |
|||
29 Aug 2007, 22:03
|||
|
|||
Cam asa ceva...Daca vrei iti imprumut eu un cutit sa le tai...Ca si eu l-am folosit si e bun...
PDSM vrea sa doarma la subsol ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|