Kennya spune:
09 Apr 2010, 02:04
Bai frate....

Va lasa omul singuri o perioada si deja va prabusiti ca piesele de domino.
De ce? De ce? De ce ma faceti sa gandesc prea mult si sa ajung la concluzia ca de cate ori lipsesc de pe forum o perioada se duce de rapa totul?! De ce ma faceti sa ma simt stalpul vostru de sustinere?

Am cateva lucruri sa va spun si aveti grija sa cititi totul...cap coada...Stiti ca sunt buna, dar si cand imi vin dracii va pun la punct pe toti. Sper sa invatati ceva din randurile de mai jos, fiindca va iubesc si tin la voi... Nu vreau sa vad mediul asta disparand.

Am vorbit cu Raizen acum ceva timp, inainte sa lipsesc ca NICIODATA nu voi parasi acest forum. NU voi PLECA niciodata DEFINITIV de pe el. Vreau sa va fac sa intelegeti ca sunteti IMPORTANTI pentru mine. Locul asta e special si ocupa unul dintre primele locuri in inima mea. Nici nu exista urma de indoiala. Vreau sa-l vad eu pe ala care imi reproseaza in fata ca nu dau doi bani pe aceasta comunitate. Vreti sa va zic care este legatura mea cu link-ul asta? Si nu, nu este Harry Potter. Raspunsul sunteti voi...membrii...si vechi si noi...si nu in ultimul rand, raspunsul este de asemenea si eu, propria mea persoana. Stiti cati membrii erau activi cand m-am inregistrat eu pe acest forum? Stiti? Eu da. Si pot sa-i si enumar: Lyra, Julia, Waydreamer, Ashley, Fleur, Ada, Ginoasa si Bella Chang. Am enumerat 8, dar hai sa zic 10/15 si pentru membrii care postau din an in paste. DA OAMENI BUNI, 15 erau cu totul!!!

Acum va rog putin sa lasati acest topic... Deci, chiar va rog sa iesiti, apasati pe butonul din meniul de sus "Acasa" si derulati pagina pana jos unde scrie "Cine este conectat?". Apoi cititi va rog primele doua randuri... In caz ca nu va descurcati va dau un reper: de la "Membrii nostri..." pana la "....membri inregistrati". Bun asa, dupa ce citit alea doua randuri, va rog intoceti-va aici.

Ultimul pas este sa comparati numarul de 15 membrii cu cel de acolo. Nu e nevoie sa zic mai mult. Aceasta comparatie practic explica toata istoria mea cu acest forum.

Intelegeti acum? Intelegeti ce vreau sa zic? Am crescut cu acest forum. Timp de trei ani de zile!! Trei ani de zile si ceva in care am crescut si mi-am format personalitatea... Trei ani de zile din viata mea, din copilaria mea i-am petrecut alaturi acest forum, alaturi de voi, alaturi de membrii care au venit si care au plecat, alaturi de membrii noi, alaturi de membrii care inca mai sunt aici.. Si da, sunt sigura ca va simtiti Ada, Anna, Ginny, Shayera(O sa am grija si de voi mai incolo stati linistite); si sper..nu nu nu...nu sper..si STIU ca o sa fiu alaturi si de cei care vor urma sa se inregistreze...

Aveam naiba 15 sau 16 ani...Peste o luna fac 19!!! ( Si DA!!! Nu m-a calcat nici o masina in tot acest timp!!! Si eu ma mir!!!)...
Nu stiu cum sa va explic mai bine ce inseamna toate astea pentru mine... Timpul trece, dar el joaca o valoare inestimabila in viata noastra si anumite lucruri isi pun amprenta mai mult decat altele. As scrie un milion de romane despre forumul asta si legatura mea cu el, probabil as ajunge in cartea recordurilor si as deveni cea mai cunoscuta scriitoare de pe mapamod cu un card platinum interminabil. Dar stiti de ce este imposibil? Fiindca numai lucrurile fizice pot fi descrise fix, fara abatere, clar, precis si logic... Unde explicatia are un inceput, dar si un sfarsit. Ei bine, in cazul meu, tot ce are legatura cu voi si cu forumul are o valoare mult mai mare, mult mai sus pusa decat un lucru fizic, este pastrat totul in inima mea pentru totdeauna si nu exista cuvinte care pot explica acest sentiment colosal. Are un inceput, logic, si deja zambesc in sinea mea cand imi amintesc cum am ajuns aici... Dar, ce vroiam sa subliniez, este ca sfarsit nu va avea niciodata, in vocabularul meu nu exista sfarsit langa numele acestei comunitati. Si tot ce nu are nici un sfarsit, este vesnic. Sper ca v-ati dat seama de asta din randurile de mai sus...

Credeti-ma, am trecut prin toate stagiile cu forumul asta: de la un membru cu 0 posturi, la unul cu trei mii si ceva; de la un simplu user care se acomoda cu regulile, certurile adminilor(da, si eu am gresit) si butonul de "post nou", la sef de casa, la moderator, ca apoi sa ajung admina si sa fiu eu cea care face regulile si care sa pot reprosa membrilor ce va reprosez voua acum. Nu regulile sunt importante aici, nu Harry Potter... Am trecut de mult peste stagiul asta. Important este nivelul ridicat in care am ajuns sa lucram, sa ne descurcam si sa traim ca un grup, ca o comunitate, ca niste persoane care respecta pe cel de langa el, ca niste prieteni... Ca o FAMILIE. Si numai NOI stim prin cate am trecut ca sa ajungem aici. Iar as putea sa incep un roman pe tema asta, dar acum sa revin la subiect......

[Stati sa vad unde am ramas ultima data=]]]]] ]

[[ Doamne ce si cat am scris...Cand citesti a doua oara parca intelegi totul logic. Dar nu o sa modific nimic...Fiindca tot ce am scris si voi scrie este din inima... Asa, acum stati din nou sa verific=]]]]] ]

Bun....
[Uneori imi place sa ma simt ca o mama ce tine predica copiilor=]]]] Gata am terminat][Nu la predica ma refer...mai am ceva pana termin=]]] La tampeniile mele ma refer]

Bla bla bla bla bla bla bla bla... Si aici mi s-a rupt mie filmul:

De ce ma faceti sa ma simt stalpul vostru de sustinere?
NU sunt stalpul vostru de sustinere, nu sunteti copilasi de 7 ani ce se cearta pe o singura jucarie, nu sunt un element de baza. Trebuie sa va scoateti asta din cap. Puteti si FARA MINE!!!
O dau exemplu pe Ada care merita luata de ciuf.. dar asta mai incolo ca iar pierd firul reprosului: "Kennya a plecat...."
Si daca Kennya a plecat... CE? Mare branza... Daca "restul persoanelor nu posteaza"...CE? Postezi tu si e imposibil sa fi singura care o face... Daca "Nu mai e nimeni normal". Sa fim seriosi!!! A fost cineva normal vreodata pe acest forum??????!!!!NU!!! Niciodata!!!! Forumul asta e plin de persoane ce le lipseste liniuta rosie de pe buletin... Logic, fiecare intr-o masura mai mare sau mai mica... Dar common suntem dusi cu pasarica rau de tot!!! Cu totii!!!! Si stiti asta, doar ca nimeni nu face ceva special din asta pentru ca deja a devenit mediul nostru de viata... E ceva obisnuit,o rutina...

Ramasesem la mine....Serios acum. Sunteti niste persoane absolut minunate, prietenoase, care stiu sa puna suflet, au imaginatie si daca isi pun ceva in bibilica si incep sa invarta de manivela, pot face orice... Voi pentru mine sunteti cei care fac imposibilul sa fie posibil... Puteti face orice singuri... Daca lipsesc eu nu stiu cand si nu stiu cat nu inseamna ca forumul se duce de rapa, ca nu posteaza nimeni si incepeti sa va luati jucariile si sa plecati... Asta imi dati impresia si nu e prima data. Si nu vreau sa fie asa... Nu vreau sa fiu eu motivul care gaseste alte motive si devine..mama naibii...devine ceva..o tampenie cel mai probabil, ales ales daca se ajunge la parasirea acestui loc.

Va atentionez de pe acum... NIMENI nu va parasi acest forum din cauza mea si a greselilor mele. Da, greselile mele... Am avut destule de-a lungul timpului, dar nu am realizat ca pot deveni o piedica mai tarziu si le-am lasat deoparte crezand ca e totul bine. Recunosc... Si stiu ca sunt o proasta si o fraiera... Si imi cer scuze celor carora le-am gresit cu ceva sau orice alt lucru asemanator. Uneori uit ca sunt om si gresesc; si din aceasta cauza am impresia ca totul e bine, cand de fapt este opusul. Acum vad clar cu ce am actionat prost si mi-am invatat lectia chiar in seara asta.

Deci va rog, de cate ori mai am o escapada de genul, cand ma intorc, v-am zis ca ma intorc, niciodata nu voi pleca de aici... Vreau sa fie totul frumos.. Vreau sa vad forumul inflorit.. Vreau sa va vad fericiti... Vreau sa am zambetul pe buze cand voi intra aici si voi vedea toate lucrurile minunate pe care le-ati dobandit cat am lipsit... Vreau sa evoluati, vreau sa ganditi alfel, sa ganditi ca unul, cum sa remediati situatia si sa comunicati mai bine... Nu sa ziceti "Nu mai are rost, am plecat".

Vreau sa-mi demonstrati cat sunteti de puternici... Si ca forumul asta nu va disparea cu timpul... E o dorinta a mea catre membrii de pe forum, dar si cei care vor veni... E o dorinta catre cei care imi vor lua locul si se vor lupta pentru ca totul sa fie ok si cel mai probabil o sa o faca de un infinit de ori mai bine ca mine. Daca forumul asta intr-un fel sau altul va lua sfarsit, o parte din sufletul meu va disparea cu desavarsire... Si stiti care mai e faza? Ca si voi simtiti la fel... De exemplu tu Hahalino(Da, tu pentru mine inca esti o Hahalina...Si da, inca va mai urmaresc din umbra..dar sunt prea talentoasa ca sa va dati seama=]]] ), gandeste-te ce inseamna forumul asta pentru tine si ce vei simti cand acesta ar disparea sau cum ar fi fost viata ta acum daca nu erai inregistrata... Nu ma poti mintii, stiu foarte bine... Stiu la fiecare in parte de fapt...

Asta este cel mai important pentru mine... Luptati pentru locul asta, luptati pentru prieteniile facute, luptati pentru clipele minunate si amintirile pe care le-ati facut aici... Nu sunt eu sau orice alt admin, simplu, altcineva imi ia locul si continua povestea.
Cu astea spuse, meritati si o explicatie din partea mea. Am lipsit in tot acest timp de pe forum pentru ca am avut o perioada mai grea, stiu ca altii au probleme mult mai grave si mai importante, dar stiti cum se zice, fiecare cu problemele lui. Pana la urma te afecteaza intr-un mod sau altul.. Altfel nu le-ai mai zice probleme si nu ar mai fi niste obstacole pe care trebuie sa le depasesti. Deci, am trecut printr-o perioada mai grea in viata personala... Pot sa zic pe toate planurile incepand de la familie, dragoste, prieteni....puncte puncte...pana la scoala.

Mi-am acordat mai mult timp mie si datorita acestui lucru am realizat cateva lucruri care m-au invatat sa gasesc calea cea buna, cel putin pentru pacea mea sufleteasca(da, sunt uneori egoista.. Poate chiar mai mult decat atat).. Am invatat cateva lectii, reflectand la cele intamplate in trecut, dar si in prezent si mi-am dat seama ca nu trebuie sa am regrete. Si viata este lunga si mai are multe lucruri bune sau rele la care voi fi supusa si intr-un final pot spune ca sunt gata sa le tin piept. Trebuie sa fiu pregatita pentru ele, nu sa plang pentru cele petrecute in trecut. Pentru ca ele au trecut si nu se vor mai intoarce, insa viitorul este imediat dupa colt. Nu stiu ce se va intampla maine si iau fiecare zi in parte si la sfarsit imi pun gandurile in ordine asupra lucrurilor invatate in ziua respectiva. Ma rog, nu are rost sa debitez aici cu asta, insa cea mai importanta lectie invatata,cea mai importanta de pana acum, din toata viata mea...

Este sa-mi acord timp mie insumi. Vezi lucrurile mult mai clar, realizezi ce fel de persoana esti, observi niste lucruri la tine pe care nici nu banuiai ca exista, inveti sa ai incredere in tine si in deciziile tale. Meditatia este raspunsul care gaseste celelalte raspunsuri la intrebarile legate de viata ta. Eu una am realizat ca trebuie sa-mi fiu propria cea mai buna prietena, ca sunt singura care nu ma dezamageste, ca viata este de doi bani, dar pana la urma singura persoana care va fi langa mine in tot acest timp, oricand, in orice situatie, peste un minut, o ora sau zece ani sunt eu insumi. Multa lume uita ca a-ti petrece timpul singur poate sa rezolve atatea....

GATA!!! Ca deja vad cum se lungeste bara si va plictisiti citind...
Ultimul lucru pe care vreau sa-l tabacesc putin in tertecuta voastra este acela al schimbarii... Poate nu v-ati dat seama, dar si voi sunteti schimbati... Si eu m-am schimbat... Toata lumea se schimba... Timpul schimba oamenii!!! E decizia voastra daca vedeti lucrul asta ca pe ceva bun sau rau. Schimbarea este omeneasca si de asemenea inevitabila. Se va intampla; in orice moment... Si poate nu iti vei da seama.
Dar cand realizezi acest lucru trebuie sa tii ceva minte... Ceva ce Traje m-a invatat : "Da, ne-am schimbat, dar fundamentul este acelasi".

Tineti minte asta. Poate ca forumul s-a schimbat, era imposibil sa ramana mereu la fel. V-am zis.. Timpul joaca un rol important... Toate lucrurile se invart in jurul lui... De-a lungul timpului se intampla diferite lucruri, membrii pleaca, vin altii noi... Este o continua schimbare. Dar asta nu trebuie sa va faca sa plecati. Asta trebuie sa va faca mai puternici si sa luptati in continuare. Sa acceptati schimbarea si sa o modelati spre binele vostru. Sa va adaptati, sa evoluati, sa pastrati fundamentul...

Nu are rost sa spun mai multe... Fetelor, Ginny si Ada, banul va este scos, dar va rog sa va ganditi de doua ori la ce veti face. Eu, personal, va rog sa ramaneti si sa nu va stergeti contul pentru niste lucruri unde putem sa lucram impreuna sa le rezolvam. Nu mai continui ca este clar ce insemnati pentru mine si acest forum si ce imi doresc de la voi. Dar pana la urma voi sunteti stapanele propriului cont, sper din tot sufletul doar sa luati decizia corecta.

Eu da, voi ramane activa pe forum si imi voi da toata silinta sa va ajut cu tot ce pot, sa tin forumul asta in picioare si sa mentin la suprafata fundamentul la care am luat parte inca de la primul post. Sper ca si voi, membrii acestei comunitati, sa ma ajutati de-a lungul acestui proces. Nu eu sunt stalpul vostru de sustinere. Voi sunteti stalpul meu de sustinere... Ba chiar mai mult, sunteti stalpii de sustinere a acestui forum. Si daca dispareti, va disparea si el.

De asemenea vreau sa anunt ca pe data de 12 aprilie...aa..adica peste foarte putin timp... Trei zile mai exact, este ziua forumul. Mi se pare momentul oportul sa facem ceva cu totul si cu totul special. Chiar astept parerile si sugestiile voastre. In legatura cu cele scrise mai sus, dar si cu ziua forumului.

Va multumesc mult ca v-ati consumat energia si timpul sa cititi aceste ceva mai multe randuri.

Cu stima, respect si o dragoste infinita,
Kennya

PS MARE CATRE GINNY SI ADA:
Ar fi frumos sa va cereti scuze pentru cuvintele grele spuse lui Raizen.
Asta explica de ce:

Raizen pK: a vrut sa-si stearga contul
Raizen pK: si in loc
Raizen pK: i l-am banat
Raizen pK: ca daca se razgandeste pana mea
Raizen pK: si ginny la fel
Raizen pK: a vrut sa si-ls tearga
Raizen pK: si i l-am banat si ei
Raizen pK: ca poate se razgandeste

Raizen, are defectele lui, ca si mine, ca si voi... Dar credeti-ma, tine mult la voi si va vrea tot binele. Daca ar fi sa aleaga intre plecarea lui si a voastra, ar disparea pe loc. Il cunosc si stiu ca am dreptate... Si voi stiti ca am dreptate. Nu judecati niciodata pe nimeni pana nu stiti motivele, pana nu sunteti in pielea persoanei respective ca sa stiti ce gandeste... Uneori la nervi poti sa spui multe, dar consecinta este mereu aceasi...regrete triplate... Si asta e valabil si in cazul lui Raiz si al vostru.

Plus, Raizen, fara tine chiar nu ma descurcam cu acest forum. Si stii cand vorbesc serios. Pai eu nu eram in stare sa aleg niste culori, dar sa mai ajung la nivelul tau de CSS si alte dracovenii de coduri. Ai adus un alt iz acestui forum si nu ai fost impotriva schimbarii, ci ai transformat-o in ceva cat mai placut pentru noi.

SI DACA STERGI SAU MODIFICI CEVA DIN TOATA POLOLOGHIA ASTA TE IA MAMA NAIBII!!!!!! MAI ALES ULTIMA PARTE!!!!! O SA VERIFIC SPECIAL!!!!!

Kennya is back sa va mai manance sufletul putin si sa-si ispaseasca greselile fata de voi. Si cand ma gandesc ca unii chiar au crezut ca au scapat de mine...
Stiti ca sunt buna, dar mie in secret imi lipsesc de fapt doua dungulite rosii de pe buletin. Nu sunt sigura de a treia, inca se fac cercetari. Asa ca aveti grija ca v-ati pus o nebuna in cap gata sa va streseze, sa va reproseze cand e nevoie si sa se bucure in aceasi masura de tot ceea ce reprezentati.

PS: Cred ca imi ia de doua ori mai mult timp sa verific totul...

SI RAIZEN!!!! DACA EDITEZI CEVA STII CE TE ASTEAPTA:
[o citez pe Traje again] :

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
09 Apr 2010, 07:45
Am citit tot,desi mi-a luat ceva timp
Nici eu nu as putea sa exprim in cuvinte ce simt pentru acest forum si mai ales ce simt acum , dupa ce am citit aceste randuri.
Si sincer,Kennya,nu stiu ce defecte ai tu. Poate ne-am putea descurca si fara tine,dar cand esti pe forum , totul e altfel.
Te iubim Kennya

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

09 Apr 2010, 09:25
Am citit si eu
Kennya...eu nu am fost pe forum cand erai tu in perioada de glorie...dar pun pariu ca era foarte activ pe atunci.Asta fiindca erai tu acolo.
Si ai dreptate...timpul trece,vin si pleaca membrii si asta nu trebuie sa ne faca sa plecam.
In fond...Dark Mark e primul forum pe care m-am inscris vreodata Si e special pentru mine
Go Dark Mark

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
09 Apr 2010, 09:35
si pentru mine e foarte special forumul chiar daca sunt membra de putin timp

aici, mam bucurat sa observ ca nu sunt singura HP freak din tara si ca sunt si alte persoane carora HP lea schimbat viata

si aici, prin intermediul lui Alice, parca traiesc o alta viata si nu viata stresanta si obositoare a Georgianei
nas fi facut rost de forum daca nu era Pansy Parkinson, una din cele mai bune prietene ale mele care stia cat de pasionata sunt si incet incet am invatat cum e cu RPG-ul si restul dar mai am multe de invatat

Multumesc DarkMark pt ca aici chiar ma simt ca acasa

[Image: 2igkmd1.png]
09 Apr 2010, 10:13
Nu-mi pare rau de nimic :-L sunt o scorpie DevilDevil MUHAHAHAHADevilDevil

Glumeam Smile Imi pare rau,dar eram si eu nervoasa TAARE ieri. Ma certasem groaznic de tare cu prietenul meu,si de la orice chestie imi sarea tandara. IMi pare rau,dar asa sunt eu,si chiar daca ma chinui,nu ma pot schimba.M-am schimbat destul de mult de la inceput,destulde FOARTE mult si n-am ce face...Nu-i vina mea...
Imi pare rau ca am zis prostii Raizen..tu stii ca eu te iubesc..si chiar am plans dupa Whistle adica am plans...vreo ..juma de ora,pana am uitat asa...Stii ca te iubesc si pe tine si pe Kennya..si pe ginny...etc
Doar stii ca noi inainte mai vorbeam si chestii. Nu te-am uitat. Mi-ai dat sfaturi si chestii...si ai fost dragut cu mine,si nu am uitat Sad chiar mi-a parut rau,si ma durea in cur ca am fost banata..imi parea mai rau...ca am vorbit urat cu tine
Te iubesc Raizen si imi pare rau >Happywide< asta daca ma ierti,daca nu....tot te iubesc
Este doar chestia aia cand intri in panica...si nu stiu...zici orice la nervi si panica.Pur si simplu nu te poti controla. Aveam o panica de la cearta cu prietenul meu,iar de la asta,orice lucru a aprins scanteia... imi pare rau. DOar stiti ca eu nu sunt cu gura mare :-L decat uneori Whistle
Doar ati observat ca de cand am prieten (10 luni) sunt mult mai diferita Sad si ...nu e vina mea. Pur si simplu ma maturizez si ...na Sad
Sper sa ma intelegeti si pe mine Sad
Si kennya,am zis chestia cu "kennya a plecat" pentru..ca nu stiu. Fara tine,dupa cum ai spus tu,nu ne putem tine pe picioare,esti stalpul nostru de sustinere, si fara tine,suntem terminati.
Scuze daca te-a suparat bucata aia in vreun fel,dar chiar era de bine Whistle...

Asa ca...imi pare rau....Sad

Si da,Raizen este FOARTE RAU si nu o sa ma ierte niciodata,cum nu iarta pe nimeni. Chiar..a iertat vreodata el pe cineva? :-s
si raspunsul : NUUUUUUU! Smile
DEci,nu ma astept ca el sa ma ierte,dar macar ceilalti membri ai forumului Smile

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

09 Apr 2010, 10:35
Kennya...ti-am zis si ti-o zic [oare ti-am zis-o? o.O ]
Deci esti una dintre cele mai importante persoane pentru mine!Te admir foarte mult pentru ceea ce esti,pentru ceea ce faci,pentru nobilimea sufletului tau si pentru romanul pe care l-ai scris mai sus.Cred ca te-as urma si in Rai...sau un Iad frate...numai sa fiu cu tine
Am spus la aniversarea de doi ani ca aici suntem exact ca si fratii.De ce am spus asta?Fiindca mi-am gasit fratii dragi pe care i-am pierdut de muuult timp! >Happywide< [si de aia ma tot intreb pe unde a umblat tata prin tinerete ].Deci membrii de aici imi sunt ca si niste frati...si adminii ca si niste parinti ;Wink [Ai auzit,mamico? ;Wink ].Forumul asta este locul unde ma simt cel mai bine!Si daca pot sa fac ceva,ca forumul sa revina la activitatea de demult...fac orice!Cum i-am zis si lui Raiz cand m-a intrebat daca vin la conferinta!As lipsii numai daca imi sparg capul sau se intampla ceva si ajung la urgente!Dar nu...si acolo l-as pune pe tata sa imi aduca laptopul
Dar avem o mica problema...am zis "daca as putea sa fac ceva".NU!Eu singura nu pot sa fac nimic!Si nici ceilalti membrii nu pot sa faca nimic singuri!Numai in echipa putem inflorii forumul!Dar nu in echipa...ci in familie!

Kiss Va adoricesc Kiss
09 Apr 2010, 11:41
Idem Shery.
Kennya, te iubesc.:-s...Ce ne-am face fara ALMA MATER?>Happywide<

Ideea de a parasi forumul mi se pare putin...puierila..Whistle...I-am spus si lui Raiz aseara. Pentru ce? La urma urmei, tot membrul respectiv va plange si va regreta, intr-un sfarsit, si va dori sa se intoarca pe forum.
Cand am aflat vestea ca Ada si Ginny au de gand sa o tuleasca, am ramas gen: WTF?
Ma asteptam din partea membrilor mai noi[no offence...dar nu va stiu prea bine pe majoritatea], dar nu din partea voastra, prietenele mele cu care mi-am petrecut 2 ANI din viata.:-s

Ma bucur, totusi, ca s-au linistit apele. Insa inevitabilul se va produce odata si odata. Iar o sa se supere unul din membrii, si se va hotara sa plece, asa e toata lumea..Thinking?...[sa speram, ca totusi, predica Kennyutzei va va face sa va razganditi in ultimul moment, daca nu in primul].

Sper ca si Ginnutza sa se intoarca.:| ... E greu fara cineva care ti-a fost alaturi atat de mult timp.
Mai stiti cand s-a hotarat Raiz sa plece?:-s Numai eu stiu cat am bocit si am trantit si am strafulgerat.

Ideea e ca va iubesc si eu pe toti. Eu va laud prin tot buzaul si voi asa imi multumiti?:-w ...Sa mai vad ca misca vreunul in front. AM GHEAREEE!!!1...Devil

Peaceee...\m/ Heal da uarld..>Happywide<

Edit later: ma gandeam sa fac echipa cu Shery pentru 12 aprilie, poa facem ca anul trecut. Cu diplome.Love

[Image: nf1dep.png]
09 Apr 2010, 11:44
Da..
Sio eu am citit totul.. Dar cred ca majoritatea au facut-o.
Stim ca forumul e important pentru tine, Kennya, pentru voi si mai ales, pentru noi toti.

Cand fusese inchis toata lumea intra non-stop sa vada ce mai e pe aici cu gandul ''Da Doamne sa se fi deschis, te rog, te rog, te rog.''
Stiu asta pentru ca am vorbit cu multi de pe forum pe mess, si chiar asta spuneau.

Te iubim Kennya!! Va iubim pe toti pentru tot ce faceti pentru acest forum..

\m/ DarkMark !! \m/

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
09 Apr 2010, 11:52
Dark Mark a fost primul meu forum pe care m-am inscris
Fara voi toti ar fi altfel,mai ales fara admini
Si Isa are dreptate. In fiecare zi intram majoritatea pe Dark Mark crezand ca se va deschide din clipa in clipa,iar atunci cand Raizen a terminat de facut modificarile eram toti foarte fericiti.

Love Dark Mark

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

09 Apr 2010, 11:56
Kennya, eu nu am descoperit acest forum de foarte mult timp, asa ca nu te cunosc decat din vechile mesaje. Dar mesajul asta luung lasat de tine chiar m-a impresionat. Si nu glumesc deloc cand zic asta. Pentru ca si eu simt la fel in legatura cu forumul. Aceasta comunitate, mai exact aceasta familie, mi-a schimbat complet viata, si am realizat ca mi-a schimbat-o in bine. M-a ajutat sa trec peste momentele dificile din viata mea cu fruntea sus. De asta, eu ii datorez foarte mult, si de aceea nu voi pleca, sper eu, niciodata. Pasiunea mea pentru Harry Potter nu se va stinge niciodata, este un lucru inexplicabil, magic, dar tot timpul voi gasi sprijin, un prieten in cele sapte volume. Voi incerca si pe viitor, cum am incercat inca de cand am intrat in acest taram, sa fiu activa si sa ajut forumul cat pot eu de mult. Am observat ca sunt putini membri activi, asa ca si eu as vrea o schimbare in bine, pentru acest forum CONTEAZA in sufletul fiecarui membru.
Pe viitor sper sa ne intelegem mai bine, sa nu mai existe certuri si sa cream o atmosfera cat mai placuta posibil!

Rose Evans

Half-Blood

[Image: 250v610.jpg]

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  La multi ani, Kennya Alice Morris 26 6,256 01 Aug 2010, 21:05
Last Post: Katya Sokorov
  Kennya Di Hahalina(The Comeback) Kennya Allen 16 4,213 19 Aug 2009, 14:19
Last Post: Kennya Allen
  Kennya Di Hahalina Kennya Allen 34 8,325 18 Jan 2009, 19:04
Last Post: Kennya Allen