Kennya spune:
|
09 Apr 2010, 12:12
|||
|
|||
Creste inima in mine cand citesc raspunsurile voastre...
Si rad ca idioata cand citesc peste tot : Anunt global: Kennya spune: Va ia mama naibii daca nu cititi topicul asta!!!! =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] E anunt global ca va ia mama naibii. E clar... Se vede ca imi lipsesc cateva piulite principale. Ada, sunt sigura ca te va ierta. A fost foarte ingrijorat si pentru tine si pentru Ginny. Ivy, tu meriti un premiu special pentru ca ai venit cu prima idee pentru data de 12:>:>:> Si Shay, nu mi-a mai zis nimeni asa ceva niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() O sa vedeti ca o sa fie bine totul. Serios! Si eu va iubesc nespus de mult fetelor. Si chiar daca suna cam gayish, v-as lua pe toate de neveste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mi-as face un harem de toata frumusetea=]]] "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
09 Apr 2010, 12:15
|||
|
|||
Kennya
Tu si Raizen meritati cele mai multe diplome Si acum ca forumul e din nou in picioare ma simt mai ciudat Ma simt plina de ... viata Traiasca Dark Mark \m/ - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Apr 2010, 12:16
|||
|
|||
Te iubesc Kennya
![]() ![]() ![]() Si pe tine Ada, te iert daca ma ierti si tu ca si eu am vorbit urat ![]() ![]() Sper sa se intoarca si Ginny.. era foarte suparata pe mine aseara.. heh. Imi aduc aminte ca se facuse aseara vreo 2 si jumate si tot o asteptam pe Kennya cu topicul.. m-am jucat Cs m-am jucat Assassin's Creed m-am uitat la Flashforward.. parca nu mai termina Si cand am intrat pe forum ea postase deja mesajul.. Kennya ai un talent deosebit la induiosat inimi |
|||
09 Apr 2010, 12:16
|||
|
|||
Ooo da.. Kennya si haremul de fetite..
Da.. arata super.. oriunde intri pe DarkMark gasesti : '' Anunt global. Kennya spune: Va ia mama naibii daca nu cititi topicul asta!!!'' Anyway.. Te iubiiim, Kennya!! ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
09 Apr 2010, 12:34
|||
|
|||
Doamne! Cat va ador pe toti si va iubesc >
![]() Daca nu va reveneati mergeam si la "Din Dragoste" pentru voi Deci pfoaiiiiiiii! Auziti...haideti sa inflorim forumul si si sa fie ca o floare [normal] si frumos,si superb...ca si voi Si ca si Bi-dam Inca o data!Va ador dracii mei DarkMark Rullz! PS: Kennya? ; ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
09 Apr 2010, 12:37
|||
|
|||
Shayera Holl Wrote:Doamne! Cat va ador pe toti si va iubesc > Gata, va si casatoriti deja ? si doar eu o sa mai fiu singur pe forumul asta |
|||
09 Apr 2010, 12:40
|||
|
|||
Eh...Kennya se casatoreste cu toti :-j
Daca nu...cate muierici suntem aici =) Te luam toate de sotior Si tu sa fugi cu Angelina Jolie ![]() ![]() |
|||
09 Apr 2010, 12:41
|||
|
|||
=))
Shery.. Parca te casatoreai cu Yvonne.. Sie u eram amanta ta.. Si a lui Yvonne.. Te casatoresti cu doua de o data, Shery? :> You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
09 Apr 2010, 12:42
|||
|
|||
Mai bine cu Megan Fox :
![]() ![]() ![]() |
|||
09 Apr 2010, 12:42
|||
|
|||
"Kennya !" imi zic eu cand vad topicul asta. Si apoi imi amintesc de tot ce am facut si renunt. Da, astazi. Si apoi imi zic ca nu trebuie sa renunt. Te iubesc Kennya. Pentru tot ce ai facut pentru forum, pentru tot ce ai facut pentru noi !
Atunci cand eram noua aveam cam 8 - 9ani si jumatate. Si am fost sprjinita de voi, cand niciun alt forum nu ma ajuta. Faceam un RP bun de dat la gunoi, dar voi m-ati sprijinit. Si nu mai sunt demnasa fiu iertata dupa toate cate am facut ![]() Eram doar "o fetita" cand am venit aici. Si voi m-ati sprijinit si nu m-ati luat peste picior. Si nu pot sa spun tot ce vreau, fiindca e prea greu, prea comlicat. Dar te iubesc, Kennya, cum iubesc acest forum si membrii lui. DM nu a fost ca o a doua casa pentru mine. A fost ca mijlocul casei mele. Si inca simt acelasi lucru. Si nu voi renunta la DarkMark, fie ce-o fi ! Daca renunt la DM ar fi pentru mine ca si cand as renunta la... la... la tot. La partea interesanta a vietii. In viata reala mi-e greu sa ma integrez ca lumea intr-o comunitate noua, insa aici mi-a fost usor fiindca avetai bratele deschise pentru toti. Si am venit aici si am fost acceptata asa cum sunt. Cu RP-ul meu bun de nimic, cu toate greselile pe care le-am facut, nu mi-ati scos ochii. Si stiu ca am facut multe gafe, multe greseli... DarkMark nu e doar un simplu forum pentru mine... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La multi ani, Kennya | Alice Morris | 26 | 6,256 |
01 Aug 2010, 21:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Kennya Di Hahalina(The Comeback) | Kennya Allen | 16 | 4,212 |
19 Aug 2009, 14:19 Last Post: Kennya Allen |
|
Kennya Di Hahalina | Kennya Allen | 34 | 8,325 |