Ce iubiti cel mai mult?
|
30 Mar 2010, 22:15
|||
|
|||
Ce iubesc cel mai mult part 2:
- Parkour - Adriana, Andreea, Cristiana - Darkmark - Un Cantec de Gheata si Foc - Stapanul Inelelor - Eragon - Harry Potter - Roata Timpului - Dragon Ball Z - Yu Yu Hakusho - Nightwish - Green Day - Tupac - Megan Fox - Shane Dawson - Dave Days - Kz/Sf/Bh/Lj - Tae Kwon Do - Man vs. Wild - LOST - TBBT, Heroes, Numb3rs - Webdesign - YouTube si probabil altele. |
|||
31 Mar 2010, 14:34
|||
|
|||
Lista mea e prea lunga sa o scriu pe toata
![]() -familia (logic ) -prietenii, printre care si BFF Rose -Harry Potter -Dark Mark -Twilight -Cainele meu -Vacantele lungi -Vara si primavara -Marea si soarele -Youtube -Blogger'ul -Telefonul si Mp4'ul, nuj ce m'as face fara ele ..si mai multe |
|||
01 Apr 2010, 12:45
|||
|
|||
Familia si prietenii sunt cei mai importanti pentru mine. Cred ca atat pot spune ca iubesc. Si nu neaparat toti prietenii. Mai iubesc amintirile. Daca m-as trezi intr-o dimineata fara sa nu-mi mai aduc aminte nimic, dar sa stiu ca am avut amintiri si sa nu le cunosc, m-ar durea poate cel mai mult.
Ca si obiecte materiale nu iubesc nimic. Daca nu as mai avea ceva probabil as suferi la inceput, dar apoi m-as adapta situatiei. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
09 Apr 2010, 13:36
|||
|
|||
Deci..in momentul asta am devenit foarte sentimentala
Si cred ca cel mai mult iubesc Dark Mark-ul acum Si de membrii lui nu mai vorbesc Va ador - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Apr 2010, 13:59
|||
|
|||
Deci...eu,ii iubesc pe :
-mama -tata -Desiree Rose Goth -Andreea[o prietena super buna de la scoala -Hermione Granger -Kennya Isildur -Bellatrix Cullen -Shery -Anna & Ada -Isabella -Yvonne -Raizen -Ginny -Bala -fostu prof de mate -Rocko-fostu meu papagal -DM -ciocolata neagra -rolele -coca cola Si atat ![]() ~Rachel~ ![]() |
|||
09 Apr 2010, 14:04
|||
|
|||
Oooohhhoo si iubim sa ne certam cu profu' de civica Balasan.. [ mother fucker ] sorry.. Dar si-o merita.. stati.. ca luni avem civica.. ce n-as da sa ma cert cu el Ooo da!!
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
09 Apr 2010, 14:09
|||
|
|||
Well...sa spunem ca asta iubesc eu:
-parintii; -Marie Jojo Austen -Dark Mark -people de pe Dark Mark -The Vampire Diaries -calculatorul -Evanescence -ficurile mele -bibliotecile bine aprovizionate -marea si plaja -telefonul pe care il voi avea si eu candva -pisica mea... -cartile ieftine -petrecerile...din cand in cand -Pepsi -Jurnalul meu -Filmele de groaza Cred ca sunt mai multe...dar nu le mai enumar
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
09 Apr 2010, 14:12
|||
|
|||
Ce iubesc cel mai mult ?
~ Familia ~ Yvonne & Shery ~ Anna & Ada ~ Isabella ~ Desiree & Marie Jojo ~ Raiz & Kennya ~ Ginny & Ginny Blackfire ~ Rose & Bell Evans ~ Alice [ Defapt..iubesc toti mebrii ,dar sa zicem ca ei sunt mai speciali ] ~ My B.F.F. ~ Rolele ~ Ciocolata ~ Coca cola ~ Inghetata ~ Glumele ~ Petrecerile ~ Muzica ~ Colegii ~ Animalele ~ Rock-ul ~ Gossip girl ~ Filmele ~ Cartofii prajiti ~ Jurnalul meu ~ Unele carti Si cam atat cred In caz de ceva dau edit Love Dark Mark ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Apr 2010, 14:24
|||
|
|||
Forumul
![]() ![]() ![]() |
|||
09 Apr 2010, 16:53
|||
|
|||
Si adik io.. io amanta tah ce-s acilea? Shery..
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Faza care v-a placut cel mai mult intr-o opera literara. | Kasumi Mikoto | 12 | 4,607 |
12 Dec 2010, 18:15 Last Post: Crysella Blythe |